تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

مخبر: غفلت در بخش فرهنگ پیامدهای جبران ناپذیری دارد

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه غفلت در بخش فرهنگ پیامدهای جبران ناپذیری دارد گفت: توجه جدی به مسائل فرهنگی و پژوهشی در برنامه هفتم ضروری است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۱۹ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 09
کد خبر: ۱۶۷۵۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  چهاردهمین جلسه ستاد هماهنگی و راهبری نقشه مهندسی فرهنگی کشور پیش از ظهر امروز (دوشنبه) به ریاست محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد.

 

مخبر در این جلسه با اشاره به اهمیت، حساسیت و نقش گسترده فرهنگ در توسعه کشور، بر لزوم توجه جدی به مسائل فرهنگی در تدوین برنامه هفتم توسعه کشور تاکید کرد و افزود: فرهنگ با روح و جان مردم سروکار دارد و اگر در بخش فرهنگ غفلتی صورت گیرد، مسائل و مشکلات ناشی از آن قابل جبران نخواهد بود.

 

وی با اشاره به حضور صاحب نظران و متولیان اصلی بخش فرهنگ در جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی، از دبیر این شورا خواست با توجه به اینکه برنامه هفتم توسعه کشور در حال تدوین است، احکام فرهنگی لازم را با نگاه آمایش فرهنگ و شجاعانه و بدون درنظر گرفتن ملاحظات غیر ضروری احصاء کند تا در برنامه هفتم توسعه گنجانده شود.

 

مخبر همچنین با تاکید بر اهمیت موضوع تحقیق و پژوهش تصریح کرد: متاسفانه به موضوع پژوهش آنطور که باید توجه نشده و دستاوردهای موجود نیز حاصل همت، عزم،‌ دلسوزی و غیرت دانشمندان کشور بوده که لازم است در برنامه هفتم توسعه کشور سهم بیشتری در بودجه تحقیق و پژوهش لحاظ گردد به طوری که هیچ دستگاهی نتواند از زیر بار آن شانه خالی کند.

 

در این جلسه که وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، ورزش و جوانان، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده و سایر اعضا نیز حضور داشتند، دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی گزارشی از بودجه تحقیق و توسعه ایران و مقایسه آن با کشورهای دیگر ارائه کرد و خواستار توجه بیشتر به پژوهش و تحقیق و افزایش سهم این بخش در بودجه شد.

 

در ادامه این جلسه دبیر ستاد هماهنگی نقشه مهندسی فرهنگی کشور گزارشی از نحوه تشکیل کمیته تطبیق فرهنگ و اقدامات تمهیدی و بستر سازی این کمیته ارائه کرد و به تشریح ماده واحده تدوین سند آمایش فرهنگ پرداخت که پس از بحث و تبادل نظر این ماده واحده در راستای بازسازی انقلابی ساختارهای فرهنگی کشور به تصویب رسید.

 

در این نشست همچنین مقرر شد تا کمیسیون دائمی برنامه هفتم که جنبه نظارتی بر برش های استانی و بودجه و اعتبارات دارد، در ذیل ستاد مشترک فرهنگ تعریف شده و شورای سیاست گذاری ائمه جمعه، وزارت کشور، مرکز ملی فضای مجازی و ستاد مشترک نیروهای مسلح نیز به اعضا ستاد مشترک فرهنگ اضافه شوند./ فارس

ارسال نظر