وزرای خارجه ایران و روسیه در خصوص برنامه هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند الشمری: عراق امسال میزبان ۵ میلیون زائر اربعین از دیگر کشور‌ها است نگاهی به وضعیت داعش ۱۱ سال پس از خلافت خودخوانده‌اش در عراق ادعای جدید ترامپ درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران بقائی: اسنپ‌بک در راستای تقابل با ایران است و با پاسخ مقتضی مواجه خواهد شد تایمز: از زمان انتخاب ترامپ، بریتانیا هدف شماره یک حملات سایبری روسیه بوده است عراقچی برای شرکت در اجلاس وزرای سازمان شانگهای عازم چین شد واکنش عراقچی به اظهارات سخیف نتانیاهو استمرار درگیری‌ها در سوریه با ۱۳۰ کشته و زخمی شنیده شدن صدای انفجار نزدیک فرودگاه «اربیل» عراق روسیه ادعای اکسیوس درباره غنی‌سازی ایران را تکذیب کرد بازداشت یکی از ساکنان بئر السبع به اتهام ارتباط با ایران انگلیس مدعی هدف قرار دادن بمب‌ساز داعش در سوریه شد پاکستان فشار واشنگتن برای به رسمیت شناختن اسرائیل را تکذیب کرد پوتین: دلیل اصلی تنش‌های روسیه و غرب، ژئوپلیتیک است

تصمیم عراق برای کنترل مرزها با ایران و ترکیه با پهپاد

معاون رئیس کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق با اشاره به تلاش‌ها برای افزایش بودجه نیروهای مرزبانی این کشور، گفت که نیروهای مرزبانی عراق به منظور کنترل مرزهای صعب‌العبور در شرق نیازمند پهپادها و تسلیحات پیشرفته هستند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۴ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 22
کد خبر: ۱۶۹۵۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق به دنبال اعمال اصلاحاتی در پیش‌نویس بودجه سال ۲۰۲۳ این کشور است تا بتواند برای نیروهای مرزبانی این کشور در شرق و شمال تجهیزات پیشرفته خریداری کند.

 

«سکفان سندی» معاون رئیس کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق در گفت‌و‌گو با روزنامه رسمی «الصباح» در این خصوص اظهار داشت: «ما در کنترل مرز‌ها مشکلات واضحی داریم که اغلب آن‌ها در مرزهای شرقی با ایران و شمالی با ترکیه است. مرزبانی به نیروهای بیشتر، فناوری‌های پیشرفته و دوربین‌های دیددرشب و دوربین‌های حرارتی نیاز دارد.»

 

سندی اضافه کرد: «با بازشدن پنجره داوطلبی به منظور افزایش تعداد نیروهای مرزبانی،‌ ایجاد یک گروه نظامی مجهز به فناوری‌های پیشرفته برای کنترل مرزها به‌علاوه همکاری و هماهنگی با کشورهای همسایه، دولت سعی کرد گام‌هایی در جهت حفاظت از مرزها بردارد.»

 

وی در ادامه تشریح کرد: «اغلب مشکلات مرزها به علت مسافت‌ زیاد و کمبود تعداد نیروهای مرزبانی است، به همین دلیل ما خواستار افزایش یگان‌های نظامی، استحکام‌سازی در مراکز کنترل مرزها و تجهیز آن‌ها با تسلیحات و افزایش ساخت پایگاه‌های مرزی شدیم. مرزهای شرقی و شمالی عراق مناطق بسیار صعب‌العبوری است، به همین دلیل فرایند کنترل این مناطق دشوار است در مقایسه با مرزهای غربی که هموار هستند و کنترل و پایش آن‌ها آسان است. بنابراین ما نیازمند نیروهای متخصص و آموزش‌دیده‌ای برای حفاظت از مناطق صعب‌العبور می‌باشیم.»

 

سکفان در پایان گفت: «فرماندهی مرزبانی نیروی متولی حفاظت از مرزهاست. این نیروها نیازمند حمایت با تسلیحات پیشرفته، پهپادهای با فناوری بالا و لیزری و ایجاد جاده‌های جدید در مناطق کوهستانی هستند.»

 

پس از هشدار و عملیات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی علیه مواضع گروهک‌های کُرد تجزیه‌طلب در منطقه کردستان عراق، شورای امنیت ملی عراق تدابیری را جهت امن‌سازی مرزها با ایران و ترکیه و جلوگیری از استقرار گروهک‌های کُرد در این مناطق اتخاذ کرد.

 

شورای امنیت ملی عراق در جلسه‌ای که سوم آذرماه سال جاری به منظور بررسی این مسئله تشکیل داد، چهار تصمیم اتخاذ کرد که این چهار تصمیم عبارت بودند از: « ۱. ایجاد طرحی برای استقرار مجدد نیروهای مرزبانی عراق به منظور حفظ خط صفر مرزی با ایران و ترکیه ۲. «تأمین تمامی ملزومات موردنیاز برای پشتیبانی تدارکاتی از فرماندهی نیروهای مرزبانی و تقویت ظرفیت‌های انسانی و اموال موردنیاز و... به منظور انجام مأموریت‌ ۳.مانور با منابع انسانی وزارت کشور [عراق] جهت تقویت پاسگاه‌های مرزی۴. هماهنگی با دولت منطقه کردستان عراق و وزارت پیشمرگه برای عمل به بندهای یک و دو به منظور یکپارچه‌سازی اقدامات ملی برای محافظت از مرزهای عراق.»/ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار