وقتی "ترک تحصیل" معمولی‌ترین آسیب اجتماعی دانش‌آموزان می‌شود-راهبرد معاصر
نورالینک برای آزمایش انسانی تراشه‌های مغزی خود در کانادا مجوز دریافت کرد بازگشت ۶۰ دانشجوی اخراجی علوم پزشکی به تحصیل ماجرای خودکشی دانشجوی دختر دانشگاه رازی چه بود؟  انتقال زباله‌های ساری به تهران صحت دارد؟ اعلام جرم سازمان بازرسی تهران علیه تعاونی‌های بدقول مسکن مهر معاون قوه قضاییه: سرقت به عنوان اولین جرم کشور شناسایی شده است هشدار آرایشگران درباره افزایش موارد قارچ پوستی ناشی از کوتاهی مو با ابزار‌های غیربهداشتی پنجشنبه‌ها برای بانوان کارمند این استان تعطیل اعلام شد+ جزئیات آخرین خبر از انتصابات در وزارت آموزش و پرورش هشدار نارنجی هواشناسی؛ رگبار و رعد و برق در ۲۴ استان / احتمال آبگرفتگی معابر بیمه تکمیلی بازنشستگان برقرار شد بیمار ایدزی با مصرف دارو، هم می‌تواند ازدواج کند و هم بچه‌دار شود «ایلان ماسک» تصویر ماهواره‌بر ایرانی را منتشر کرد + عکس جزییات غربالگری سلامت روان دانش‌آموزان متوسطه بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود

وقتی "ترک تحصیل" معمولی‌ترین آسیب اجتماعی دانش‌آموزان می‌شود

معاون وزارت آموزش و پرورش گفت: آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان را احاطه کرده که ترک تحصیل معمولی‌ترین آنهاست، خشونت، اعتیاد، کودک کار، فرار از خانه، بزهکاری، کودک‌آزاری و ... آسیب‌های پرخطری هستند که دانش‌آموزان بسیاری را احاطه کرده است
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 22
کد خبر: ۱۶۹۵۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، اصغر باقرزاده در نشست نوجوانی در زیست بوم گفت: رصد و پایش آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان را در قالب طرحی به نام نماد انجام می‌شود. 14 نهاد دولتی هماهنگ با هم به صورت مشترک در این طرح همکاری می‌کنند که پایه و اساس آن‌ها آموزش و پرورش است. در این برنامه مدیر مدرسه، خانواده، دانش‌آموزان و معلمان باید دانش‌آموزان را از نظر قرارگیری در معرض آسیب‌های اجتماعی غربالگری کنند.

 

وی افزود: از سال گذشته تا الان در 6 هزار مدرسه که یک میلیون دانش‌آموز در آن تحصیل می‌کنند، غربالگری آسیب‌های اجتماعی انجام شده است و هم‌اکنون می‌دانیم از این تعداد چند درصد دانش‌آموزان در معرض آسیب‌های اجتماعی هستند و چه آسیب‌هایی دارند.

 

معاون وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان را احاطه کرده که ترک تحصیل معمولی‌ترین آنهاست، خشونت، اعتیاد، کودک کار، فرار از خانه، بزهکاری، کودک‌آزاری و ... آسیب‌های پرخطری هستند که دانش‌آموزان بسیاری را احاطه کرده است و وزارت کشور و آموزش و پرورش که متولیان اصلی مبارزه با آسیب‌های اجتماعی هستند، باید دانش‌آموزان را از لحاظ آسیب‌های اجتماعی که در معرض آن قرار دارند بسنجند که برای یک میلیون دانش‌آموز این رصد انجام شده است.

 

وی ادامه داد: بعد از مرحله رصد و پایش باید تشخیص دهیم که چه راهکاری برای هر سطح از آسیب‌ها بیندیشیم و چگونه به دانش‌آموزان آسیب‌دیده کمک کنیم و چگونه دانش آموزانی که از آسیب‌ها دورند را توانمند کنیم.

 

باقرزاده تاکید کرد: در این راستا به همه معلمان پیشنهاد می‌کنم، کمک‌های اولیه آسیب‌های اجتماعی را مطالعه کنند تا بتوانند در مواجهه با آسیب‌ها و خطرات احتمالی به دانش آموزان خود یاری رسانند.

 

وی تأکید کرد: در این طرح بعد از پایش آمار برای موارد در معرض خطر آسیب‌ها، کلاس‌هایی برگزار می‌شود یا به خانواده‌هایشان اطلاع داده می‌شود تا به فرد آسیب‌دیده کمک شود نجات پیدا کند و در نتیجه آن‌ شاهد اتفاقات ناخوشایندی نباشیم.

 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش اذعان کرد: برنامه وزارت آموزش و پرورش برای اجرای این طرح برای حدود 20 هزار مدرسه و 6 میلیون دانش‌آموز است تا به خودشان و خانواده‌هایشان کمک کنیم.

 

وی افزود: معلمان در برابر دانش‌آموزانی که دچار آسیب شدند یا در معرض خطر هستند، اگر توانایی حل آن را نداشتند یا کمک‌های اولیه آسیب‌های اجتماعی را هم بلد نبودند، دانش‌آموزان و خانواده‌های آن‌ها را به خطوط مشاوره 1570 ارجاع دهند تا با فرد متخصصی صحبت کنند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده