پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران

آغاز سفر ۳ روزه بلینکن به خاورمیانه

«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا، سفر ۳ روزه خود به خاورمیانه را در حالی آغاز کرد که موضوع ایران، رژیم صهیونیستی، فلسطین، و اوکراین را در دستور کار خود دارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۴ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 29
کد خبر: ۱۷۰۸۲۹

به گزارش راهبرد معاصر همزمان با افزایش تنش‌ها در اراضی اشغالی، وزیر امور خارجه آمریکا وارد مصر شد تا درباره برنامه هسته‌ای ایران رایزنی کند.
به گزارش الجزیره عربی، اولین مقصد این سفر ۳ روزه مصر است و امروز (یک‌شنبه) بلینکن وارد این کشور شد و برنامه هسته‌ای ایران در اولویت مذاکرات او خواهد بود.

پس از این توقف در قاهره بلینکن قصد دارد روز دوشنبه و سه‌شنبه به قدس اشغالی و رام‌الله برود و در آن‌جا با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین دیدار کند.

برنامه این سفر بلینکن همزمان با روی کارآمدن دولت راستگرای بنیامین نتانیاهو انجام شد و دلیل آن هم نگرانی از جهت‌گیری رژیم صهیونیستی در مذاکرات متوقف شده صلح با فلسطین است. همچنین این سفر پس از حمله هفته گذشته به یک کنسیه در سرزمین‌های اشغالی انجام می‌شود که در جریان آن ۷ فرد اسرائیلی کشته شدند.

به تازگی نیز شنبه هفته جاری حمله دیگری انجام شد که ترس از افزایش تنش‌ها را بیشتر کرد. رسانه‌های عبری زبان اعلام کردند که «یوآف گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی سفر خود به آمریکا را به سبب عملیات شهادت‌طلبانه شب گذشته در قدس ناتمام گذاشته و در حال بازگشت به اراضی اشغالی است.

در پی اجرای این عملیات آنتنونی بلینکن که به اراضی اشغالی سفر کرده بود سفر خود را کوتاه کرد.

وزارت خارجه آمریکا با اشاره به تنش‌ها در سرزمین‌های اشغالی فلسطین درپی یورش صهیونیست‌ها به جنین، مدعی شد: «ما بار‌ها در مورد نیاز به کاهش تنش صحبت کرده‌ایم و هرگونه خشونتی که غیرنظامیان را هدف قرار دهد محکوم می‌کنیم.»/باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر