پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

وزیر خارجه آمریکا به سرزمین‌های اشغالی می‌رود

وزیر خارجه آمریکا به سرزمین‌های اشغالی می‌رود یک مقام تشکیلات خودگردان فلسطین گفت که وزیر خارجه آمریکا هفته آینده به سرزمین‌های اشغالی و کرانه باختری سفر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 24
کد خبر: ۱۶۹۹۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، بعد از سفر «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید به فلسطین اشغالی، اکنون از برنامه «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا برای انجام چنین سفری خبر می‌رسد.

 

یک مقام تشکیلات خودگردان فلسطین شامگاه دوشنبه به پایگاه خبری «تایمز اسرائیل» گفت که وزیر خارجه آمریکا هفته آینده به سرزمین‌های اشغالی و کرانه باختری سفر می‌کند.

 

این مقام فلسطینی که نام یا سمتش منتشر نشد، توضیح داد که بلینکن روز دوشنبه هفته آینده با مقام‌های صهیونیستی دیدار خواهد داشت و سپس به کرانه باختری می‌رود تا با اعضای تشکیلات خودگردان هم نشستی داشته باشد.

 

طبق این گزارش، یک مقام آمریکایی نیز سفر بلینکن به فلسطین اشغالی را که دومین سفر مقام‌های ارشد کاخ سفید به این منطقه در کمتر از دو هفته اخیر است، تایید کرده بود.

 

به نوشته تایمز اسرائیل، مسئله برنامه هسته‌ای ایران در صدر دستورکار نشست وزیر خارجه آمریکا با مقام‌های صهیونیست خواهد بود.

 

پیش از این، مشاور امنیت ملی کاخ سفید طی دیدار با مقام‌های صهیونیست در سفر به فلسطین اشغالی، با آنها درباره رابطه ایران و روسیه صحبت کرده بود. 

 

این سفرها در شرایطی انجام می‌شوند که کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم کودک‌کُش صهیونیستی با بحران سیاسی روبه‌رو بوده و شاهد برگزاری تظاهرات‌های پرجمعیت علیه خود است.

 

پایگاه آکسیوس گزارش داده هدف از این سفر رسیدن به تفاهم با کابینه نتانیاهو در سیاست‌های مربوط به فلسطین، ایران و روند عادی‌سازی روابط میان تل‌‌آویو با کشورهای منطقه است.

 

طبق این گزارش، با وجود این انتظار می‌رود در جریان دیدارهای سالیوان در قدس اشغالی، در خصوص بحران پیش روی ائتلاف نتانیاهو و تظاهرات‌های اخیر علیه طرح نتانیاهو برای تضعیف دیوان عالی نیز بحث شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار