موافقت نماینده ولی‌فقیه با مطالبات مولوی حسین‌زهی تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش رزمایش امنیتی تهاجمی و متحرک نزاجا پایان یافت دبیر ستاد امر به معروف: سند جامع «امر به معروف» در انتظار تصویب مجمع تشخیص مصلحت است سرلشکر باقری: ایران در رزمایش بین المللی دریایی پاکستان شرکت خواهد کرد پزشکیان: وزیر نیرو گفت اگر دو ساعت خاموشی بدهیم، مشکل حل می‌شود، اما محاسبه درست نبود انهدام شبکه تکفیری ـ سلفی در سرپل‌ذهاب سرلشکر باقری: ایران و‌ پاکستان برای تبدیل مرز‌ها به کانون دوستی تلاش می‌کنند سرپرست فرمانداری کرج منصوب شد رهبر انقلاب: شهیدان رازینی و مقیسه مستوجب پاداش الهی و شهادت در راه خدا شدند اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر دو قاضی شهید سردار رادان: شناسایی و دستگیری عوامل ترور قضات در دستور کار است پزشکیان: به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم پزشکیان: برخی نهاد‌ها مثل نیرو‌های مسلح می‌توانند پادگان‌ها و نیرو‌های خود را به جنوب منتقل کنند سرلشکر باقری وارد پاکستان شد + جزییات سفر
مجید ابهری، کارشناس مسائل اجتماعی در گفت‌وگو با «راهبرد معاصر» مطرح کرد:

لزوم توجه به آینده و تقویت امید در نسل‌ جوان و انقلابی

مجید ابهری، کارشناس مسائل اجتماعی با بیان اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی امید و انگیزه در جوانان و نسل میان‌سال ایجاد شد، گفت: امیدواری به آینده و تقویت امید در نسل‌های نوجوان و جوان باید به‌عنوان اصلی‌ترین آموزه نهادهای آموزشی در دستور کار قرار بگیرد و اجازه نداد پرورش به‌عنوان واژه اضافی در دنباله آموزش قرار بگیرد.
مجید ابهری؛ کارشناس مسائل اجتماعی
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۱ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 12
کد خبر: ۱۷۲۵۱۱

جمهوری اسلامی، امید به آینده و لزوم تربیت نسل انقلابی

 

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ یکی از مؤلفه‌های قدرت و دستاوردهای انقلاب و نظام جمهوری اسلامی افزایش امید به آینده، تربیت نسل پرانگیزه انقلابی و تزریق نشاط در جامعه است مؤلفه‌های که سبب ایجاد انگیزه های جهادی میان جوانان و دفاع از کیان مملکت اسلامی شد و امروز نیز همچنان شاهد ظهور آن هستیم. 

 

با وجود این، بسیاری از مؤلفه‌ها و دستاورد‌ها به طور کامل یا به درستی میان نسل جوان بازخوانی یا ترویج نشده، عمداً از سوی مخالفان نظام و دشمنان انقلاب کتمان شده یا وارونه جلوه داده شده است تا از نظام اسلامی ایران اعتبار و ارزش زدایی شود. 


مجید ابهری، کارشناس مسائل اجتماعی با توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره «جهاد تبیین»، شناساندن حقایق انقلاب و خنثی سازی تبلیغات مسموم رسانه‌های نظام سلطه و نیز بازخوانی دستاوردهای انقلابی به «راهبرد معاصر» گفت: محیط زندگی و سبک‌ آن تأثیر مستقیمی بر شرایط روحی و عاطفی انسان دارد و انرژی‌های مثبت وی را کم یا زیاد می‌کند. 

 

راهنمایی‌های دلسوزانه رهبر انقلاب اسلامی و روشنگری‌های ایشان بهترین، مؤثرترین و قوی‌ترین واکسن‌ ها را به جامعه تزریق کرد


وی افزود: نظام سیاسی حاکم بر شرایط اجتماعی می تواند اثر مستقیم بر روند تفکر، تصمیم گیری و شرایط اندیشه افراد داشته باشد. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی امید و انگیزه در جوانان و نسل میان سال ایجاد شد و زندگی جهادی به عنوان سبک زندگی توانست جای خود را در میان سایر الگوها و اندیشه‌های زیستی باز کند. 


کارشناس مسائل اجتماعی با بیان ویژگی‌های سبک زندگی انقلابی عنوان کرد: توکل به خداوند، وحدت نظر، اطاعت از رهبری، همدلی و همسویی به عنوان ارکان تقویتی این سبک زندگی شناخته می‌شوند و مورد تقلید قرار گرفته است. هرچند تبلیغات دشمنان و معاندان با شکلی محتوایی و تفضیلی مأیوس کردن نسل‌های سرمایه‌ای را در دستور کار خود قرار داده بود، اما با وجود برنامه ریزی‌ها و اندیشه‌‌های پلید، سیاه نمایی و ایجاد دلزدگی با هدف وادادگی و خستگی نسل‌های جوان این سبک وارد دستور کار شد.


ابهری گفت: راهنمایی‌های دلسوزانه رهبر انقلاب اسلامی و روشنگری‌های ایشان بهترین، مؤثرترین و قوی‌ترین واکسن‌ ها را به جامعه تزریق کرد و همچون سدی استوار در مقابل هجوم فکری و فرهنگی و سیاسی آن‌ها بود.


از بزرگنمایی کاستی‌ها تا سیاه‌نمایی

این رفتارشناس اجتماعی تصریح کرد: متأسفانه عده‌ای از هموطنان با هدف ایجاد بلوا و التهاب آفرینی قصد بزرگنمایی کاستی‌ها و کمبودها را دارند و حدود 450 شبکه ماهواره‌ای به زبان فارسی در 24 ساعت شبانه روز به بمباران فکری جامعه مشغول هستند. 


وی تأکید کرد: در مقابل این هجوم ناجوانمردانه در راستای التهاب آفرینی تنها باورهای دینی و آموزه‌های معنوی قوی ترین بازدارنده‌ها و نگدارنده‌ها بوده و هستند. علاوه بر این، افول سرمایه‌های اجتماعی که ناشی از برنامه‌ریزی‌های اتاق‌های فکر دشمنان است، باعث ریزش نخبگان و مهاجرت آنها شد. با وجود این، دشمن نتوانسته است در تمام لایه‌های روشنفکری نفوذ کند.


این کارشناس مسائل اجتماعی عنوان کرد: باید در راستای تقویت و پیشرفت و همچنین پررنگ کردن سرمایه‌های اجتماعی با سرلوحه قرار دادن سرمایه‌های معنوی، سرمایه‌های انسانی و اقتصادی و اجتماعی را مورد تدریس و تدوین قرار داد تا بتوان از مهاجرت نخبگان جلوگیری و با شکلی منطقی و علمی به مهاجرت معکوس اقدام کرد.


ناامید کردن، ترفند دشمن است

این کارشناس مسائل اجتماعی تأکید کرد: امیدواری به آینده و تقویت امید در نسل‌های نوجوان و جوان باید به عنوان اصلی ترین آموزه نهادهای آموزشی در دستورکار قرار بگیرد و اجازه نداد پرورش به عنوان واژه اضافی در دنباله آموزش قرار بگیرد، بلکه توأم با آن پرورش فکری، معنوی و فرهنگی نسل‌های آینده به عنوان نسل‌های آینده ساز جامعه باید در دستور کار قرار بگیرد.

 

با تقویت عزت نفس، همبستگی، همکاری و همدلی تمام ترفندهای تهی‌سازی افکار از امید و نشاط از بین می‌رود


ابهری گفت: ناامید کردن افراد و به‌ویژه جوانان اصلی‌ترین هدف دشمن در ایجاد رکود در حرکت‌های علمی و فرهنگی است و باید با تمام قدرت با آن مقابله کرد.

 

وی با بیان هدف دشمن از سیاه نمایی دستاوردهای انقلاب اسلامی گفت: اصلی ترین هدف دشمنان در وارونه جلوه دادن حقایق و نمایش منفی توانایی‌ها و دستاوردها، کاهش عزت نفس جامعه و متلاشی کردن اعتماد در طبقات جوان است.


ابهری گفت: بدون دو محور خودباوری و اعتماد به نفس نمی‌توان جامعه را به سوی دلخواه حرکت داد، اما با تقویت عزت نفس، همبستگی، همکاری و همدلی تمام ترفندهای تهی‌سازی افکار از امید و نشاط از بین می‌رود و ناکام خواهد ماند.

ارسال نظر