خط‌و‌نشان سازمان بازرسی کل کشور برای شرکت‌های هواپیمایی-راهبرد معاصر

خط‌و‌نشان سازمان بازرسی کل کشور برای شرکت‌های هواپیمایی

با توجه به در پیش بودن سفرهای نوروزی، سازمان بازرسی کل کشور در راستای رعایت حقوق عامه در نامه‌ای هشداری به رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، خواستار اعمال نظارت بیشتر بر فروش بلیت به‌نرخ‌های اعلامی شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 11
کد خبر: ۱۷۶۲۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  مهدی خنجری؛ بازرس‌کل امور راه و شهرسازی سازمان بازرسی‌کل کشور با توجه به در پیش بودن سفرهای نوروزی در نامه‌ای هشداری به رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، خواستار اعمال نظارت بیشتر بر فروش بلیت به‌نرخ‌های اعلامی شد.

 

اعمال نظارت بیشتر بر فروش بلیت به‌نرخ‌های اعلامی و جلوگیری از فروش خارج شبکه رسمی فروش بلیت شرکت‌های هواپیمایی (ایجاد بازار سیاه) و مازاد بر ظرفیت هواپیما، اعلام ممنوعیت فروش بلیت گروهی یا چارتری در ایام سفرهای نوروزی از طریق ابلاغ بخشنامه به شرکت‌های هواپیمایی و تأکید بر قابل استرداد بودن بلیت و رعایت سقف قیمت‌ها از جمله موارد مطروحه در نامه مذکور است.

 

همچنین سازمان بازرسی‌کل کشور خواستار آن شد اعمال نظارت روزانه و برنامه‌ریزی‌شده بر عملکرد شرکت‌های هواپیمایی، سامانه‌های فروش بلیت، آژانس‌های مسافری و دفاتر فروش، شرکت‌های خدمات هندلینگ و فرودگاه‌های کشور از طریق انجام بازدیدهای میدانی و کنترل‌های فرایندی و مبتنی بر داده‌های کلان صورت گیرد.

 

تأکید به شرکت‌های هواپیمایی مبنی بر رعایت حقوق مسافران و نظارت بر عملکرد فرودگاه‌ها جهت ارایه تسهیلات و امکانات و خدمات رفاهی قبل، حین و بعد از سفر و همچنین رسیدگی با سرعت و دقت مضاعف به شکایات واصله از سوی مسافران نیز مورد تأکید سازمان بازرسی‌کل کشور واقع شده است.

 

سازمان بازرسی‌کل کشور در این نامه خطاب به رئیس سازمان هواپیمایی کشوری خواستار آن شد در برنامه‌ریزی و صدور مجوزهای پروازی، ایجاد توازن لازم برای جلوگیری از کمبود پرواز در مسیرهای پرتردد داخلی، زیارتی و سیاحتی معمول شود.

 

سازمان بازرسی‌کل کشور بر این امر تأکید کرده است که باید تمهیدات لازم جهت استفاده از هواپیمای پشتیبان در مواقع مورد نیاز مانند موارد ابطالی و تأخیر پرواز با همکاری تمامی شرکت‌های هواپیمایی اتخاذ شود.

 

از سوی دیگر با توجه به افزایش تقاضا برای بلیت، سازمان بازرسی بر لزوم دقت در احراز هویت مسافران تأکید کرد تا افراد با بلیت شخص دیگر امکان سفر نداشته باشند و مشخصات آنها با کد ملی در مرحله فروش بلیت و احراز هویت ملاک سفر قرار گیرد تا فروش بلیت خارج از سیستم صورت نپذیرد.

 

تأکید بر انتشار حقوق مسافر برای اطلاع، پیگیری و بهره‌مندی مسافران از حقوق خود نیز در این زمینه مورد توجه قرار گرفته است.

 

سازمان بازرسی همچنین تأکید کرده است؛ فروش اجباری (فروش تور همراه بلیت در مواقعی که مسافران متقاضی خرید صرفاً بلیت هستند و یا تحمیل هرگونه شرایطی خارج از خواست مسافرین) ممنوع است./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار