عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

نامه ۱۳۰ قانونگذار آمریکایی به بورل برای اقدام علیه سپاه

یک گروه دو حزبی متشکل از ۱۳۰ قانونگذار آمریکایی از اتحادیه اروپا خواستند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را در فهرست سازمان‌های «تروریستی» قرار دهد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 11
کد خبر: ۱۷۹۳۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، یک گروه دو حزبی متشکل از ۱۳۰ قانونگذار آمریکایی دوشنبه (۱۰ آوریل) با ارسال نامه‌ای، از اتحادیه اروپا خواستند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را در فهرست سازمان‌های به اصطلاح «تروریستی» قرار دهد.

 

به گزارش «جوییش اینسایدر»، در این نامه خطاب به جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ادعا شده که سپاه «آزادانه و آشکارا توطئه‌هایی را برای هدف قرار دادن شهروندان در سراسر اتحادیه اروپا انجام داده است». این گروه از قانونگذاران آمریکایی به رهبری کتی منینگ، توماس کین و بیل کیتینگ از اعضای مجلس نمایندگان، در این نامه از بورل خواستند با توجه به «تهدید سپاه» با این موضوع با حداکثر فوریت رسیدگی کند.

 

بورل در ماه ژانویه گفت که بلوک ۲۷ عضوی اتحادیه اروپا به رغم رای موافق اکثریت پارلمان اروپا، نمی‌تواند سپاه را به عنوان گروه تروریستی معرفی کند. در پی آن، شورای امور خارجه اتحادیه اروپا تصمیم گرفت توصیه پارلمان را به دلیل موانع حقوقی اجرایی نکند.

 

بورل اظهار داشت: این چیزی است که نمی‌تواند بدون یک دادگاه، بدون تصمیم دادگاه در ابتدا، تصمیم‌گیری شود. نمی‌توانید بگویید شما را تروریست در نظر می‌گیرم زیرا شما را دوست ندارم.

 

اوایل فرودین هم ۱۲ نماینده مجلس سنای آمریکا در نامه‌ای به جوزپ بورل از او خواسته‌اند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست سازمان‌های «تروریستی» قرار دهد.

 

تحرکات اروپایی‌ها برای اقدام ضد سپاه پاسداران با واکنش مقام‌های جمهوری اسلامی ایران روبرو شده است. ایران هشدار داده در صورت هرگونه اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، پاسخی متناسب به این اقدام خواهد داد.

 

سید ابراهیم رئیسی رئیس‌‌جمهور ایران در اشاره به قطعنامه‌ غیرالزام‌آور پارلمان اروپا، این حرکت را از روی استیصال خواند و افزود این اقدام «پس از تلاش‌های ناموفق خیابانی آن‌ها برای ضربه به مردم ایران انجام شد تا بلکه به خیال خود بتوانند ملت ایران را متوقف کنند. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیروی رسمی و بخشی از سازمان نظامی کشور است و این اقدام برخلاف قوانین بین‌الملل و منشور ملل متحد است»./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده