واگذاری سهام ۳ شرکت به ۸۰۰ هزار فرهنگی بازنشسته در روز ولادت حضرت معصومه (س)-راهبرد معاصر
اعلام زمان ورود سامانه جدید بارشی به ایران | این استان‌ها منتظر آغاز بارش‌های زمستانی باشند فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند

واگذاری سهام ۳ شرکت به ۸۰۰ هزار فرهنگی بازنشسته در روز ولادت حضرت معصومه (س)

مدیرعامل مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان به تشریح اقدامات انجام شده در صندوق ذخیره فرهنگیان پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۲ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 15
کد خبر: ۱۸۴۲۳۶
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر. حمیدرضا نجف پور کردی مدیرعامل مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان در نشست خبری که امروز در محل مؤسسه برگزار شد، اظهار کرد: صندوق ذخیره فرهنگیان در گذشته دچار چالش‌هایی بود که عالمانه ورود کردیم و مبتنی بر برنامه‌ریزی‌های علمی اقدام کردیم.

 

وی با بیان اینکه مهم‌ترین چالش مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان، سود بود، گفت: در بخش سودآوری، کمیته‌هایی در سطح مؤسسه، هلدینگ‌ها و شرکت‌ها تشکیل شد و مدیریت بهره‌ورانه رخ داد؛ در همین راستا در بخش سود بیش از ۱۰۰ درصد وعده‌ها محقق شد.

 

نجف‌پور کردی ادامه داد: در بخش نظام و سبد سرمایه‌گذاری، گام‌های بلندی برداشته شد که در بخش تخصصی‌سازی فعالیت‌ها، هلدینگ صنعتی و معدنی ایجاد شد تا شرکت‌های صنعتی مثل ماشین سازی تخصصی اداره شوند و بهره‌وری بیشتر شود.

 

وی با بیان اینکه در بخش پتروشیمی تک محصولی یا متانولی بود، گفت: هدف‌های روشنی در این راستا مشخص شد و قدم‌هایی برداشته شد و سهم متانولی‌ها را کاهش و سهم سایر پتروشیمی‌ها را افزایش دادیم.

 

مدیرعامل مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان با اشاره به فعالیت‌های اقتصاد دانش‌بنیان و دیجیتالی، اظهار کرد: در این راستا پرتفوی سرمایه‌گذاری اصلاح شد و در بستر اقتصاد دیجیتال، ابر سامانه‌ای ایجاد شد.

 

وی ادامه داد: ضمن اصلاح پرتفوی سرمایه‌گذاری، شرکت هواپیمایی با برند ایروان متعلق به فرهنگیان فعالیت خود را آغاز کرد و در همین ماه، پرواز این دفتر هواپیمایی انجام شد.

 

نجف‌پور کردی با تأکید بر اهمیت جایگاه معلمان افزود: در گذشته زمان زیادی طول می‌کشید تا فرهنگیان بازنشسته به مطالبات بازنشستگی دست یابند که در حال حاضر کمتر از ۲۰ روز طول می‌کشد تا فرهنگیان بازنشسته، مطالبات خود را دریافت کنند و به سرعت سود را نیز پرداخت می‌کنیم.

 

وی با اشاره به حضور فرهنگیان به عنوان مدیران در صندوق ذخیره فرهنگیان، اظهار کرد: در حال حاضر۴۴ درصد مدیران این صندوق از اعضای صندوق ذخیره و خانواده فرهنگیان هستند.

 

مدیرعامل مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان با اشاره به پرونده حقوقی در صندوق ذخیره فرهنگیان، بیان کرد: ۹۰۰ پرونده حقوقی با ارزش ۱۷ هزار میلیارد تومان داشتیم که تلاش کردیم به سرانجام برسانیم مثلا یک پرونده با ۳۵۰۰ میلیارد تومان به نتیجه نهایی رسیده است.

 

نجف‌پور کردی به ارزش مالکانه اشاره کرد و گفت: یک عضو که از صندوق علاوه بر وجوه خودش، دولت و سودی که حاصل شده است، ارزش مالکانه که ارزش روز دارایی‌ها احصا شود و به فرهنگی پرداخت شود. این موضوع از مطالبات به حق و ۱۲ ساله یک میلیون و ۶۰۰ هزار فرهنگی است.

 

وی اضافه کرد: این طرح ارزش مالکانه دارای پیچیدگی‌هایی است و ورود به آن سخت بود اما ما از نخبگان بازار اقتصاد و سرمایه دعوت کردیم و کارگروه علمی تشکیل دادیم و ۱۰ روش علمی احصا شد؛ در این راستا مدل اجرایی ایجاد شد و قرار بود ظرف یک سال انجام دهیم که اکنون با گذشت ۶ ماه، فاز اول اجرایی شد.

 

مدیرعامل مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان اظهار کرد: ۳۵۰۰ نفرساعت کار علمی و کارشناسی در ۵ ماه گذشته انجام شد و اعلام کردیم که در اردیبهشت ۱۴۰۲، فاز اول طرح مالکانه انجام می‌شود و عملیات مالی ۲۷ سال گذشته شفاف‌سازی شد؛ همچنین هر نوع مغایرت مالی را با وسواس بررسی شد و تمام دیتاها را بازمهندسی کردیم و سهم معلم در این پرتفوی دارایی مشخص شد.

 

وی افزود: در ادامه باید بررسی شود که دارایی صندوق دقیقا چیست و ارزش هر شرکت و هلدینگ مشخص شود تا سهم هر معلم اعلام شود. در این راستا امروز یک به یک شرکت‌ها در مسیر بورسی شدن هستند.

 

نجف‌پور کردی با طرح این پرسش که شاید معلمان سؤال کنند که آیا مسؤولان صندوق راست می‌گویند، ادامه داد: شرکت‌های گوناگون و هلدینگ ها در مسیر مشخص کردن ارزش دارایی‌ها هستند اما در کنار آن برخی شرکت‌ها در مسیر بورسی شدن هستند و تا چند روز آینده یعنی روز ولادت حضرت معصومه(س)، سهام شرکت‌های بیمه معلم، ماشین سازی اراک و بازرسی و مهندسی به ۸۰۰ هزار معلم بازنشسته، از کارافتادن و انصرافی‌ها اهدا می‌شود؛ در این مرحله به هر فرد به طور متوسط یک میلیون تا یک میلیون ۲۰۰ هزار تومان سهام داده می‌شود.

 

وی با بیان اینکه ۵۲ درصد از دارایی‌های صندوق برای شاغلان است، گفت: دارایی‌های شاغلان در صندوق وجود خواهد داشت و ارزش جدید خلق خواهد شد و در زمان بازنشستگی تقدیم می‌شود.

 

مدیر عامل مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان تصریح کرد: برخی افراد مدت زمان کمی در صندوق بودند و یا در دوره‌ای که در صندوق بودند، نرخ تورم پایین بود، پس سهام آنها کمتر است؛ همانطور که اعلام شد در سهام مواردی چون واریز فرد، واریز دولت، سود، نرخ تورم تأثیر دارد اما برای کسانی که سهم‌شان کم بود سهام در این مرحله ندادیم و در مرحله بعدی که ارزش سهام همه شرکت‌ها برایشان محاسبه شد، تقدیم‌شان می‌شود.

 

وی با اشاره به مهلت تعیین شده تا پایان اردیبهشت برای دریافت کد بورسی از سوی اعضا، گفت: تاکنون دوسوم اعضا کد بورسی گرفتند. البته آنهایی که کد بورسی نگرفته‌اند، سازمان بورس مهلتی داده است که سهام‌شان ذخیره شده و محفوظ باشد.

 

نجف‌پور کردی افزود: مدیریت سهامی که به فرهنگیان داده می‌شود با خود معلمان است و ما هیچ دخالتی نداریم./ فارس

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
.......
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۷
0
0
سلام
فاطمه
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۷
0
0
سلام
قرار بر این بود ارزش مالکانه در اوایل سالجاری در قالب سهام در روز ولادت حضرت معصومه (ص) برا بازنشستگان ابلاغ بشه ولی بعد از چندین ماه دیروز یک برگه کاغذ بنام سهام غیر قابل معامله از سایت صندوق ذخیره دریافت کردم که در سامانه سجام و کارکزاری همچین برگه ای موجود نیست وقتی از حقوق کمدریافتی ما چندین سال قبل کسوراتی انجاممبشد در روستاهای زیر خط فقر به امید اینکه در بازنشستگی از حداقل معیشت و رفاه برخوردار بشیم ولی وقتی میبینم از حرف تا عمل فاصله بسیار است بسیار ملول میشم ،حقوق دریافتی ما کفاف ۱۰روز هم نمیکنه دستتون درد نکنه از اینکه بفکر دوران بازنشستگی ما بودید و طرح و تصویب این صندوق رو انجام دادید
ما هم از حداقل معیشت هم برخوردار نیستیم صندوق ذخیره خودش۳۰شرکت زیر مجموعه داره چه لزومی داشت که واگذار بشه به شرکت سرمایه سهند ،،تازه بورسی نیست و تکلیف نهایی معلوم نیست امیدواربودیم شاید از طریق سهام ارزش مالکانه
یکی از صد مشکل زندگی رو‌حل کنیم در ضمن ارزش مالکانه تا سال ۱۴۰۰پس این دو سال چی میشه ؟ما که هنوز جز یک برگه کاغذسایت صندوق هیچ امتیازی دستومون نبست ،اعضای هیئت امناصندوق چرا نرخ تورم حداکثر تصویبی شما ۵٪
در حالیکه تورم بیش از ۴۰٪!!!!رو چه اساسی همچین تصمیمی گرفتین ؟من و امسال من سن‌و سالی از ما گذشته ،حوصله گشت و گزار در بورس رو نداریم ،حق السهم ما رو به حساب سرمایه واریز نمایید ،سکوت ما دلیل بر این نیست که متوجه قضایا نیستیم
کاملا هم متوجه هستیم و میفهمیم پس اجازه ندهید که قشر معلم برای مطالبه حق و حقوق به خیابان‌ها بیایین بهر حال کشور اسلامی و همه باید زیر سایه پرچم اسلام که
که شعار عدالت سر لوحه همه امور است همه از حقوق قانونی خود بهرمند شوند
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار