به گزارش راهبرد معاصر؛ دادستانها گفتهاند این گروه شامل ۴ مرد با سن بین ۴۴ تا ۵۶ سال و یک زن ۷۵ ساله هستند. آنها میگوید متهمان قصد داشتهاند با «راهاندازی شرایط شبیه جنگ داخلی در آلمان از طریق توسل به خشونت دولت و پارلمان آلمان را سرنگون کنند.»
آنها همچنین نقشهای خشن برای ربودن «کارل لاوترباخ»، وزیر بهداشت آلمان داشتهاند. لاورترباخ به دلیل وضع محدودیتهای مربوط به کووید-۱۹ در میان گروههای راست افراطی فردی به شدت نامحبوب به شمار میرود.
گفته میشود متهمان این پرونده معتقدند که امپراطوری آلمان در قرن نوزدهم بهترین شیوه برای حکمرانی در این کشور به شمار میرود و لازم است نظم اقتدراگرایانه در آلمان مجدداً از سر گرفته شود.
گفته شده مظنون زن در این پرونده که نام او «الیزابت آر.» اعلام شده رهبری این گروه را به عهده داشته است.
باورهای متهمان در این پرونده با باورهای گروه راستگرای افراطی «رایشبورگر» (به معنی شهروندان رایش) قرابت دارد. این گروه نیز مشروعیت قانون اساسی آلمان بعد از جنگ جهانی دوم را رد میکنند.
مطابق آنچه در پرونده این افراد ادعا شده آنها قصد داشتهاند با آسیب زدن به شبکه توزیع برق در آلمان خاموشی سراسری ایجاد کرده و سپس وزیر بهداشت را بربایند و در صورت لزوم محافظان او را به قتل برسانند.
متهمان قصد داشتهاند بعد از انجام این اقدامات یک شورای ویژه در برلین تشکیل داده و رسماً ضمن براندازی دولت رهبر جدیدی منصوب کنند.
طبق گفته دادستانها هیچ نشانهای مبنی بر اینکه اعضای این گروه که نام «میهنپرستان متحد» را برای خودشان انتخاب کرده بودند در آستانه کودتا قرار داشتهاند.
اما طبق گفته دادستانها، خریداری سلاح توسط آنها و پولی که در اختیار آنها قرار داشته نشان میدهد آنها «مجرمانی خطرناک» هستند که قصد داشتهاند نقشههایشان را عملی کنند.
هنگامی که این متهمان در آوریل ۲۰۲۲ دستگیر شدند پلیس ۲۲ قبضه سلاح از جمله یک کلاشنیکف و صدها گلوله از آنها کشف و ضبط کرد. آنها علاوه بر این مقادیر زیادی پول نقد، طلا و نقره داشتند.
متهم زن که ۶ ماه بعدتر دستگیر شد اسناد زیادی از جمله «حکم بازداشت» وزیر بهداشت تنظیم و تهیه کرده بود. او که معلم بازنشسته است علاوه بر این نامههایی خطاب به «ولادیمیر پوتین»، رئیسجمهور روسیه و همچنین رئیسجمهور لهستان نوشته بود.
روز چهارشنبه لوترباخ خواستار درنظر گرفتن محکومیتهای سنگین برای مظنونین این پرونده شد تا از تقلید چنین اعمالی توسط دیگران جلوگیری شود. او گفت تهدیدها و حتی توطئههای قتل علیه سیاستمداران به دلیل قطبیشدن فضای جامعه آلمان به ویژه در فضای اجتماعی رو به افزایش است.
او در گفتوگو با نشریه اشپیگل تصریح کرد: «جامعه به اشکال گوناگون در حال حرکت به سمت افراطگرایی است. ممکن است حتی با مشکلات بزرگتری مواجه شویم.»
کشورهای غربی از جمله آلمان رشد راستگرایی افراطی را جزو تهدیدهای امنیتی علیه شهروندان خود قلمداد میکنند.
روزنامه گاردین نوشته آلمان در ماه دسامبر هم از کشف و خنثیسازی گروه دیگری که قصد براندازی دولت این کشور داشت خبر داده بود. دادستانهای آلمانی البته آن گروه را به گروه فعلی که قصد ربودن وزیر بهداشت را داشته مرتبط نمیدانند./فارس