دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

۷۰ درصد از منابع انرژی رژیم صهیونیستی زیر تهدید پهپادها

به اعتراف یک رسانه عبری زبان ۷۰ درصد از منابع انرژی اسرائیل در معرض خطر حملات پهپادی و موشک‌های بالستیک قرار دارند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 11
کد خبر: ۱۸۸۶۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی در این رابطه اعلام کرد: حدود 70 درصد از تولید برق در اسرائیل به گاز طبیعی تکیه دارد و این به آن معنی است که در صورت هدف قرار گرفتن تاسیسات گازی اسرائیل و توقف انتقال گاز تولید برق هم متوقف خواهد شد.

 

سرتیپ آرئیل شیر فرمانده بخش دستگاه‌ها و ادوات ارتش رژیم صهیونیستی، در یک گزارش تصویری که این شبکه عبری زبان آن را منتشر کرد، گفت: در صورت هدف قرار گرفتن یکی از میادین گازی، ما دیگر قادر به ادامه تامین برق نخواهیم بود و این به آن معنی است که ادامه فعالیت برای ما دشوار می‌شود.

 

این شبکه عبری زبان در ادامه گزارش خود به سخنان سید حسن نصر الله دبیر کل حزب الله لبنان در زمان بحران سکوی گازی کاریش و تهدید به هدف قرار دادن این تاسیسات اشاره کرده و افزود: حتی 3 پهپاد حزب الله نیز در مسیر رسیدن به این تاسیسات رهگیری و سرنگون شدند.

 

بعد از آن شبکه 13 تصاویری از یک کشتی جنگی رژیم صهیونیستی را منتشر کرد که حامل چند سامانه گنبد آهنین است، هر یک از این سامانه‌ها 10 موشک پدافندی در اختیار دارند و علاوه بر آن این کشتی‌ها مجهز به سامانه‌های تهاجمی، دفاعی و دستگاه‌های فن آورانه (جنگ الکترونیک) نیز هستند.

 

سرهنگ عومر کارمی هم به این رسانه گفت: طی دو سال گذشته (و به لحاظ نگرانی از حملات پهپادی) کشتی‌های جنگی به امکاناتی که بتوانند با خطراتی و حملات دریایی به شکل بهتری مقابله کننده، مجهز شده‌اند.

 

برئیل شالوم نظامی شاغل بر روی کشتی عوز هم گفت که آنها موظف به تعامل با هدافی هستند که سرعت پروازی بالای داشته و فقط چند ثانی برای رهگیری آنها فرصت دارند، از اینرو باید شاسی شلیک را در سریعترین زمان ممکن فشرد اما در عین حال از وقوع اشتباه هم بر حذر ماند.

 

خبرنگار شبکه 13 هم در پایان گزارش گفت: در کنار این آمادگی نظامیان اسرائیل حاضر بر عرشه این کشتی‌ها همچنان در شوک جنگ 2006 ( جنگ 33 روزه ) باقی مانده‌اند که موشک حزب الله جهان 3 نظامی اسرائیلی را گرفت./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر