ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

جاسوسی پنتاگون از کاربران فضای مجازی

گردانی که مسئولیت حفاظت فیزیکی از مقام‌های پنتاگون را به عهده دارد به تازگی کاربران فضای مجازی را رصد می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۹ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 20
کد خبر: ۱۹۰۴۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک سند نشان می‌دهد «گردان خدمات حفاظت» در ارتش آمریکا از ابزار‌هایی برای جاسوسی از افراد استفاده می‌کند که قادر است محل حضور هر فردی را شناسایی کند.

«گردان خدمات حفاظت» یکی از یگان‌های کمترشناخته‌شده ارتش آمریکا است که وظیفه حفاظت از مقام‌های ارشد وزارت دفاع آمریکا در برابر تهدید‌هایی مانند «ترور، ربایش، صدمه یا غیره» را بر عهده دارد.

پایگاه اینترسپت گزارش داده این یگان به تازگی حیطه وظایفش را گسترش داده و نظارت بر فضای مجازی برای رصد تهدید‌های موجود علیه مقام‌های پنتاگون را هم بر عهده گرفته است.

این پایگاه خبری-تحلیلی بر مبنای بررسی سندی که مربوط به تاریخ ۱ سپتامبر ۲۰۲۲ است این خبر را گزارش داده است. گسترش حیطه اختیارات این گردان پیش از این توسط رسانه‌های دیگر گزارش نشده بود.

پایگاه blacklistednews.com در همین خصوص نوشته نهاد‌های مرتبط با امنیت ملی در آمریکا به تازگی تمرکز ویژه‌ای روی فضای مجازی برای رصد تهدید‌های امنیتی داشته‌اند.

«لیا سایتیستا»، مدیر برنامه «پرایوسی اینترنشنال» که یک سازمان غیرانتفاعی برای رصد مسائل مربوط به حریم خصوصی است به اینترسپت گفت: «ممکن است دلایل مشروعی برای نفوذ به حریم خصوصی یک فرد از طریق جمع‌آوری اطلاعات و تجزیه و تحلیل آن وجود داشته باشد و این به ویژه برای جرائم جدی و تروریستی مطرح است.»

وی اضافه کرد: «با وجود این، ابراز یک نظر مثبت یا منفی درباره یک مقام بلندپایه-حتی اگر خطرات زیادی علیه او وجود داشته باشد- نمی‌تواند دلیل کافی برای جاسوسی نهاد‌های دولتی باشد و آن‌ها حتی حق ندارند مکان دقیق حضور افراد را مشخص کنند.» / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار