تاکید خطیب نماز تهران بر جایگزینی «مصرف» با «خلق سرمایه»-راهبرد معاصر
برنامه هفتم منابع مناسبی برای بالندگی دانشگاه‌ها فراهم کرده است خطیب: امنیت و قدرت ایران مورد اعتراف دوست و دشمن است رئیس جمهور: مسئولان به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران اربعین عمل کنند پیشنهاددیوان‌محاسبات درباره شفافیت منابع هدفمندی یارانه‌ها اطلاعیه جدید سپاه درباره عملیات شهادت هنیه گزارش نیویورک‌تایمز از ترور شهید هنیه دروغ است طحان نظیف: طرح حمایت از مالکیت صنعتی در شورای نگهبان تائید شد دو ابهام شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب مخبر: صهیونیست‌ها سیلی خواهند خورد سردار جلالی: طرح‌های پاسخ سریع به تهدیدات زیستی تدوین شود گفت‌وگوی وزیر کشور عراق و سردار احمدی‌مقدم درباره آخرین اقدامات اربعینی ایران و عراق سخنان هنیه در دیدار با رهبر انقلاب: ۶۰ نفر از خانواده ما در غزه شهید شدند کدام مقامات خارجی امروز با پزشکیان دیدار کردند؟ بیانیه شورای نگهبان: جهان به زودی شاهد نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود واکنش علی لاریجانی به ترور هنیه

تاکید خطیب نماز تهران بر جایگزینی «مصرف» با «خلق سرمایه»

خطیب نماز جمعه این هفته تهران با بیان اینکه باید نگاه مبتنی بر مصرف را به نگاه مبتنی بر خلق ثروت و انباشت سرمایه تبدیل کنیم گفت:: اقتصاد مبتنی بر تولید و صادرات، راه برون‌رفت از تنگناها و دستیابی به قدرت اقتصادی مطلوب است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۰۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 23
کد خبر: ۱۹۰۷۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام محمدحسن ابوترابی‌فرد امام جمعه موقت تهران در خطبه‌های نماز جمعه این هفته پایتخت (۲ تیر ماه) گفت: ریاست‌جمهوری ایران روز یکشنبه ۲۸ خرداد ماه با الهام از سیاست‌های کلی اعلامی برنامه هفتم توسعه، لایحه توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور را به مجلس شورای اسلامی تقدیم کرد.

 

وی افزود: سند برنامه یکی از مهمترین اسناد بالادستی و ابزارهای نظام تدبیر به منظور اداره خردورزانه امور و اجتناب از رفتارهای ناهماهنگ، سلیقه‌ای و فاقد مبنا است.

 

خطیب نماز جمعه این هفته تهران اظهار کرد: این سند مهم، تبیین‌کننده نقشه راه قوای سه‌گانه و دستگاه‌های اجرایی کشور برای دستیابی به رشد اقتصادی بالا و پایدار از طریق ایجاد هماهنگی میان ارکان مختلف نظام است، بنابراین از این زاویه، دارای جایگاه بسیار محوری است.

 

حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد بیان کرد: همچنین از آموزه‌های وحیانی به خوبی می‌توان دریافت که موفقیت انسان و جامعه بشری در حیات فردی و اجتماعی، تحولات سیاسی، فرهنگی و اقتصادی، مرهون هدف‌گذاری دقیق و برنامه‌ریزی صحیح و اجرای درست برنامه‌ها و راهبردهای اثرگذار و نتیجه‌بخش است.

 

وی خاطرنشان کرد: اگر در حیات فردی، خانوادگی، اجتماعی، هدف مشخصی را تبیین نکنیم و برای دستیابی به آن هدف برنامه و راهبرد درست در نظر نگیریم و در چارچوب آن راهبرد گام برنداریم، قطعاً به نتیجه نمی‌رسیم.

 

خطیب نماز جمعه این هفته تهران با بیان اینکه باید نگاه مبتنی بر مصرف را به نگاه مبتنی بر خلق ثروت و انباشت سرمایه تبدیل کنیم، اظهار کرد: اقتصاد مبتنی بر تولید و صادرات، راه برون‌رفت از تنگناها و دستیابی به قدرت اقتصادی مطلوب است. دستیابی به ایران قدرتمند مبتنی بر این تغییر ریل در حکمرانان و مردم میسر است.

 

حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد تصریح کرد: حضرت یوسف (ع) بر یک اصل کلیدی در زمان خودش متمرکز بود، او می‌خواست از یک کشور مشرک، کشوری موحد بسازد، به همین دلیل متمرکز بر رشد اقتصادی شد که این یک نکته خیلی مهم است.

 

وی اضافه کرد: امیدوارم ملت عزیز، دولت و حکمرانان را برای تحقق اهداف بلند برنامه هفتم توسعه همراهی کنند و دست در دست یکدیگر به سمت قله‌های بلندتر حرکت کنیم./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده