به گزارش راهبرد معاصر، بررسی آخرین اطلاعات آگهیهای روزنامه رسمی نشان میدهد حسین سلاحورزی در 25 شرکت و مؤسسه دارای مسئولیت مستقیم بوده است. باتوجه به این اطلاعات، سلاحورزی همزمان با عضویت در هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی لرستان و اتاق بازرگانی ایران، در 15 شرکت و مؤسسه رئیس هیئت مدیره، در 5 شرکت دیگر عضو هیئت مدیره و در 3 مؤسسه عضو هیئت امناست.
گفتنی است، وی در حالی برای ریاست اتاق بازرگانی ایران کاندیدا شد که 24 مسئولیت دیگر را بهعهده دارد و تا پیش از این نیز نایبرئیس اتاق بازرگانی بوده است، باید توجه داشت که اتاق بازرگانی خود در بیش از دهها دستگاه، مؤسسه، شورا و نهاد دولتی و حاکمیتی نماینده دارد که ممکن بود مسئولیت برخی از آنها به سلاحورزی برسد.
نکته دیگری که وجود دارد بحث ارتباطات خانوادگی در این شرکتها است، بهطور مثال تغییرات شرکت توسعه بازرگانی آرنیکا اقتصاد که حسین سلاحورزی رئیس هیئت مدیره آن است، نشان میدهد که حداقل دو نفر از اعضای خانواده او نیز به عضویت این شرکت درآمدهاند.
براساس بررسیهایی که از طریق وبسایت روی روزنامه رسمی کشور انجام شده است، حسین سلاحورزی رئیس غیرقانونی اتاق بازرگانی ایران بههمراه برخی از فعالان اقتصادی در سال 1397 مؤسسهای با نام «مؤسسه غیرتجاری تعالی پویا ایرانیان» به ثبت رسانده است که در این بین، آمدن نام برخی از افراد بهعنوان شرکا قابلتأمل است،
برای مثال کنار نام سلاحورزی، نام علیرضا بختیاری مدیرمسئول روزنامه دنیای اقتصاد نیز دیده میشود، محمد ناظمی هرندی مدیر اسبق تضمین کیفیت و تعالی سازمانی فولاد مبارکه و معاون فعلی تکنولوژی شرکت فولاد مبارکه نیز نام جالبتوجه بعدی است.
این موضوع حتی با واکنشها و انتقاداتی از سوی بخش خصوصی نیز همراه بود اما وی تا کنون واکنشی به این موارد نداشته است، در یکی از این موارد عباس وطنپرور با اشاره به سخنان سلاحورزی گفته بود که تا زمانی که وی در خصوص ابهامات شفافسازی نکند حرفهای زیبای او دلنشین نخواهد بود/تسنیم