کواکبیان: تهدید به بستن حساب توییتر ظریف ژست سیاسی است-راهبرد معاصر

کواکبیان: تهدید به بستن حساب توییتر ظریف ژست سیاسی است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دشمنان به دلیل نفوذ وزیر خارجه کشورمان در جوامع بین المللی به دنبال بستن حساب توییترش هستند، گفت: تهدید به بستن این حساب، تنها ژست و مانور سیاسی است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۶ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 14
کد خبر: ۱۹۱۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مصطفی کواکبیان افزود: اگر اتفاقی بیفتد و حساب توییتری ظریف بسته شود تمام مسئولان و خبرنگاران حساب‌های خود را در اختیار ایشان قرار می دهند.

 

وی ادامه داد: ظریف یک میلیون و ۴۰۰ هزار دنبال کننده دارد که بیشتر خارجی هستند و بستن توییتر او ضد آزادی و دموکراسی است.

 

کواکبیان ابراز داشت: رکن چهارم دموکراسی از قدیم وجود داشت اما مانند بخش های دیگر دموکراسی با رشد کافی همراه نبوده است.

 

وی بیان کرد: باید انحصار رادیو و تلویزیون شکسته و مانند کشورهای دیگر خصوصی شود و این طرح یکبار در مجلس شواری اسلامی رد شد، اما در دستور کار مجلس قرار دارد.

 

رییس خانه مطبوعات کشور در ادامه گفت: خانه مطبوعات کشور پنج هزار و ۵۰۰ عضو و استان سمنان ۲۰۰ عضو دارد.

 

به گفته کواکبیان، خبرنگاران ۱۰ مشکل اساسی دارند که باید حل شود و صرفا تکریم جایگاه و عظمت دردی از آن‌ها دوا نمی‌کند.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: امنیت شغلی از مهمترین دغدغه‌های فکری خبرنگاران است.

 

وی اضافه کرد: اتهامات وارده به خبرنگاران که بلافاصله پرونده امنیتی برایشان تشکیل می شود درست نیست و قوه قضاییه در برنامه‌ریزی خود در تحول در دستگاه قضایی رفع این مشکل را مد نظر قرار دهد.

 

وی یادآور شد: خبرنگارانی که اختلاس و سوء استفاده از مدیریت‌ها را فاش می‌کنند حمایت شوند و متهم به اخلال در نظام نشوند.

 

وی با اشاره به اینکه خانه مطبوعات کشور پیگیر بیمه خبرنگاران است گفت: بیمه خبرنگاران به خاطر استرس و حساسیت بالا باید به عنوان مشاغل سخت محسوب شود.

 

وی با بیان اینکه خبرنگار تبلور تفکر مردم است و بحث مچ گیری در گفت و گو با مدیران مطرح نیست افزود: هدف خبرنگاران خدمت به مردم و پاسخ به خبرنگاران احترام به مردم است.

 

به گفته کواکبیان، ۱۶ وظیفه به مدیرکل ارشاد اسلامی استان ها ابلاغ شده و باید بررسی شود چه تعداد از ۱۶ وظیفه در راستای برون سپاری انجام می‌شود

 

کواکبیان بیان کرد: آگهی دولتی نمونه‌ای از ۱۶ وظیفه است و باید به عدالت توزیع شود و براساس قانون ۷۰ درصد آگهی‌های دولتی باید در مطبوعات محلی و ۳۰ درصد در کشوری چاپ شود.

 

وی با اشاره به حذف اشتراک مطبوعات در دستگاه‌های اجرایی افزود: قرار گرفتن اشتراک مطبوعات در ردیف خرج هزینه اضافی خیلی بد است چراکه روزنامه مطالبات مردمی را به گوش مردم می رساند.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ابراز داشت: از صدر مشروطیت یکی از کسانی که در مطبوعات فعالیت داشت یک بانوی سمنانی بود.

 

منبع: ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده