پیش بینی مسکو درباره آینده توافق شتاب‌زده باکو و ایروان-راهبرد معاصر
حماس شهادت یحیی السنوار را تایید کرد ترامپ: دوست دارم ایران را موفق ببینم؛ فقط نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند جلالی: موافقتنامه جامع ایران و روسیه در سفر رئیس جمهور به مسکو امضا می‌شود واشنگتن‌پست: حماس از توافق پیشنهادی بایدن حمایت می‌کرد تا اینکه نتانیاهو خواسته‌های جدیدی را مطرح کرد بیانیه مهم حزب‌الله درباره مرحله جدید مقابله با رژیم صهیونیستی: منتظر روز‌های آینده باشید عراقچی در بدو ورود به ترکیه: اکنون در منطقه درک مشترکی وجود دارد | مسائل باید مسالمت‌آمیز حل شود وزیر خارجه ترکیه: احتمال درگیری میان تهران و تل آویو بالاست پنتاگون: هیچ نقشی در عملیات ترور یحیی سنوار نداشتیم نماینده ایران در سازمان ملل: صدام را با وضع آشفته از سوراخ زیرزمینی بیرون کشیدند | شهید سنوار در میدان نبرد، با لباس رزم و نه در مخفیگاه به مقابله با دشمن پرداخت خطیب زاده: ما برنامه نظامی هسته‌ای را دنبال نمی‌کنیم | خویشتن داری در برابر اسرائیل دیگر کارساز نیست رویترز: ترامپ در حال زمینه‌چینی برای به چالش کشیدن نتایج انتخابات در صورت شکست است نامه ایران به سازمان ملل درباره اتهامات تل‌آویو علیه تهران: حمایت ایران از گروه‌های مقاومت کاملاً مطابق با حقوق بین‌الملل است روایت هاآرتص از نحوه به شهادت رسیدن «یحیی السنوار» در رفح عراقچی از قاهره به استانبول رفت ارتش اسرائیل به حالت آماده باش درآمد

پیش بینی مسکو درباره آینده توافق شتاب‌زده باکو و ایروان

یک مقام ارشد وزارت امور خارجه روسیه روز جمعه گفت که توافق صلح خام و شتاب‌زده میان باکو و ایروان صلحی پایدار را برای منطقه به ارمغان نمی‌آورد بلکه دستاوزیری برای درگیری‌های جدید خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۳ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 06
کد خبر: ۱۹۷۹۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، یک مقام ارشد وزارت امور خارجه روسیه روز جمعه گفت که آمادگی باکو و ایروان برای امضای توافق صلح به این معنا نیست که آنها هر شرطی را خواهند پذیرفت.

 

«دنیس گونچار» از مقامات ارشد وزارت امور خارجه روسیه طی مصاحبه‌ای با خبرگزاری تاس گفت که تعدادی از موضوعات پیچیده در رابطه با توافق صلح میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان همچنان حل نشده باقی مانده است.

 

وی اشاره کرد: «مهمترین موضوع، حصول اطمینان از امنیت و رعایت حقوق شناخته شده جمعیت ارامنه منطقه قره‌باغ کوهستانی در چارچوب قانون آذربایجان است».

 

این مقام وزارت امور خارجه روسیه گفت: «در حالی که حمایت جهانی از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان مهم بوده اما کشورهای غربی نباید بر تسریع اجرای آن تاکید کنند چون کیفیت اسناد بسیار مهمتر از سرعت امضای آن است».

 

گونچار گفت: «زمان بندی امضا باید توسط خود گروه‌ها تعیین شوند و وظیفه میانجی‌گرها نباید هرگونه اجبار در روند مذاکرات باشد بلکه باید دستیابی به توافقی پایدار و طولانی مدت را تسهیل کنند».

 

وی تاکید کرد: «توافق صلح خام و شتاب زده،‌ صلحی پایدار را برای منطقه به ارمغان نخواهد آورد بلکه برعکس، دستاویزی برای درگیری‌های جدید و تراژدی‌هایی در آینده خواهد شد».

 

این مقام روس گفت: «اولویت نباید به سرعت داده شود بلکه باید به آماده سازی با کیفیت راه‌حل‌هایی قابل قبول دوجانبه و متعادل داده شود».

 

«الهام علی اف» رئیس جمهور جمهوری آذربایجان اخیرا در گفت‌وگو با یورو نیوز درباره وضعیت ارامنه ساکن قره باغ گفت: «ارمنی‌های قره باغ باید درک کنند که به عنوان بخشی از جامعه جمهوری آذربایجان با تضمین‌های امنیتی زندگی عادی خواهند داشت.»

 

«نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان نیز در گفت‌وگویی جداگانه با یورونیوز اظهار داشت، صلح نه تنها می‌تواند وجود داشته باشد، بلکه باید باشد.

 

روسیه که دارای نیروهای حافظ صلح در قفقاز جنوبی است، تلاش می‌کند صلح پایدار بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان برقرار کند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار