بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

تاکید لوکاشنکو بر توسعه بریکس برای مقابله با هژمونی غرب

رئیس‌جمهور بلاروس توسعه بریکس را گامی محکم در جهت پایان هژمونی غرب توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۴ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 26
کد خبر: ۲۰۱۳۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، الکساندر لوکاشنکو، رئیس‌جمهور بلاروس گفته توسعه بریکس باعث می‌شود هژمونی غرب به پایان نزدیک‌تر شود.

 

طبق گزارش ایتارتاس، لوکاشنکو گفت هژمونی غرب الان به پایان نمی‌رسد اما توسعه بریکس گام محکمی در این جهت است.

 

وی گفت: «من معتقدم که هژمونی غرب الان به پایان نمی‌رسد اما این اتفاق (توسعه بریکس) گام محکمی در آن جهت است.»

 

رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی به عنوان میزبان نشست سران بریکس روز چهارشنبه اعلام کرد که این گروه از ۶ کشور ایران، عربستان سعودی، امارات عربی متحده، مصر و آرژانتین برای عضویت در گروه بریکس دعوت به عمل آورده است.

 

برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی اعضای کنونی گروه بریکس هستند و نام این گروه از حروف ابتدایی نام این پنج کشور گرفته شده است.

 

چندی قبل، «پل ماشاتیله» معاون رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی گفته بود کشورهای عضو «بریکس» (برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی) ایده کنار گذاشتن تدریجی دلار در پرداخت‌های بین‌المللی را به نفع پول‌های ملی مطرح می‌کنند که موضوع بحث در اجلاس ژوهانسبورگ خواهد بود.

 

لوکاشنکو گفت توسعه بریکس نخستین گام در جهت کنار گذاشتن هژمونی غرب است. او گفت: «اگر همه چیز خوب پیش برود یک ارز جدید ایجاد خواهد شد و این چیزی است که غربی‌ها به خصوص آمریکایی‌ها که سلطه دارند بیشترین هراس را از آن دارند.»/ فارس

ارسال نظر