انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

میرتاج‌الدینی: دولت برای بهره‌مندی از منافع بریکس نقشه راه تدوین کند

میرتاج‌الدینی: دولت برای بهره‌مندی از منافع بریکس نقشه راه تدوین کند رئیس فراکسیون راهبردی مجلس با اشاره به بازار بزرگی که گروه بریکس در اختیار دارد، گفت: دولت سیزدهم باید نقشه راهی را طراحی کند تا بتواند از همه منافع عضویت در این گروه استفاده کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۳ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 26
کد خبر: ۲۰۱۳۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام سید محمدرضا میرتاج‌الدینی رئیس فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با اشاره به اهمیت عضو ایران در گروه بریکس،گفت: عضویت در پیمان‌های بین المللی چون بریکس موقعیت اقتصادی جمهوری اسلامی ایران را تقویت خواهد کرد.

 

وی ادامه داد: گروه بریکس جزء قوی‌ترین گروه‌های اقتصادی و تجارتی در حال و آینده خواهد بود بریکس ۴۰ درصد جمعیت جهان را در برگرفته است.

 

رئیس فراکسیون راهبردی مجلس افزود: قدرت‌های اقتصادی قوی مانند روسیه، چین و هند عضو این گروه هستند و حضور ایران در این گروه جایگاه سیاسی واقتصادی کشورمان‌ را ارتقا داده است.

 

وی افزود: یکی از آثار عضویت در گروه بریکس آن است که تحریم کشورهای غربی علیه ایران بی‌اثر می‌شود. وقتی که ایران با مجموعه‌ای از کشورهای قدرتمند در یک گروه همکاری می کند علی القاعده آنها هم از ایران حمایت اقتصادی و سیاسی خواهند نمود.

 

نماینده مردم تبریز، آذر شهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با عضویت ایران در بریکس این پیام به همه دنیا منتقل شد که جمهوری اسلامی ایران در انزوا نیست و پروژه قدیمی کشورهای غربی شکست خورده است.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در مدت کوتاهی عضو دو گروه مهم جهانی شده است، تاکید کرد: این نشان دهنده آن است که جمهوری اسلامی ایران در جایگاه مهمی در بین کشورهای جهان قرار دارد.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: آمریکا می‌خواست ایران را در انزوای کامل قرار دهد و در نظر داشت ایران هیچ موقعیت و جایگاه بین المللی در بین کشورهای جهان نداشته باشد و با این عضویت‌ها همه این نقشه‌های شوم نقش بر آب شد.

 

وی تصریح کرد: طبعاً رشد اقتصادی و سیاسی ایران روز به روز پیشرفت قابل ملاحظه‌ای خواهد کرد و توطئه‌های کشورهای غربی و استکبار خنثی خواهد شد.

 

میرتاج‌الدینی اظهار داشت: گروه بریکس بازار بزرگی را در جهان در اختیار دارد همچنین نیمی از اقتصاد دنیا در این گروه تعریف شده است دولت سیزدهم باید نقشه راهی را برنامه‌ریزی و طراحی کند تا بتواند از همه منافع عضویت در این گروه استفاده کند.

 

رئیس فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دولت سیزدهم باید تلاش کند از این ظرفیتی که پیش آمده به نحو احسنت استفاده کند. دولت برای صادرات محصولات و جذب سرمایه‌گذار عضو گروه بریکس برنامه ریزی کند.

 

وی گفت: دولت سیزدهم در این دو سال که مسوولیت را برعهده گرفته است موفقیت های چشم گیری در عرصه‌های مختلف بین المللی داشته است که شایسته تقدیر است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار