سران «گروه ۷» درباره ایران رایزنی کردند-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

سران «گروه ۷» درباره ایران رایزنی کردند

سران هفت کشور صنعتی در نشست روز شنبه در فرانسه در مورد ایران و وضعیت منطقه غرب آسیا گفت‌وگو کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 25
کد خبر: ۲۰۱۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، پایگاه ژاپنی «ان‌اچ‌کی» روز یکشنبه به نقل از منابع مطلع نوشته است که سران کشورهای عضو «گروه ۷» در روز نخست نشست سالانه خود، در مورد ایران بحث و رایزنی کرده‌اند.

 

بر اساس این گزارش، همه حاضران در این جلسه گفته‌اند که خواهان «صلح و ثبات» در غرب آسیا هستند و هیچ‌یک دنبال جنگ با ایران نیستند.

 

یک مقام دولت ژاپن به ان‌اچ‌کی گفته است که در این نشست «آبه شینزو» نخست‌وزیر این کشور در مورد سفر اخیرش به ایران صحبت و تأکید کرده‌ است که توکیو مصمم است که به تلاش‌های دیپلماتیک ادامه دهد.

 

به نوشته این پایگاه، به نظر نمی‌رسد طرح آمریکا برای تشکیل یک ائتلاف دریایی در خلیج فارس و تنگه هرمز در روز نخست نشست مورد بحث قرار گرفته باشد.

 

هفت کشور صنعتی آمریکا، کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن و انگلستان اعضای گروه ۷ هستند. نشست جاری سران این کشورها در منطقه «بیاریتز» فرانسه در حال برگزاری است. اغلب تحلیلگران غربی برجسته‌ترین جنبه نشست امسال را اختلاف نظر جدی میان اعضا و احتمالا ناتوانی آن‌ها از صدور بیانیه مشترک توصیف کرده‌اند.

 

منبع: فارس

 

ارسال نظر