نیویورک تایمز: فاجعه سیل لیبی قابل پیش‌بینی بود-راهبرد معاصر
حماس شهادت یحیی السنوار را تایید کرد ترامپ: دوست دارم ایران را موفق ببینم؛ فقط نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند جلالی: موافقتنامه جامع ایران و روسیه در سفر رئیس جمهور به مسکو امضا می‌شود واشنگتن‌پست: حماس از توافق پیشنهادی بایدن حمایت می‌کرد تا اینکه نتانیاهو خواسته‌های جدیدی را مطرح کرد بیانیه مهم حزب‌الله درباره مرحله جدید مقابله با رژیم صهیونیستی: منتظر روز‌های آینده باشید عراقچی در بدو ورود به ترکیه: اکنون در منطقه درک مشترکی وجود دارد | مسائل باید مسالمت‌آمیز حل شود وزیر خارجه ترکیه: احتمال درگیری میان تهران و تل آویو بالاست پنتاگون: هیچ نقشی در عملیات ترور یحیی سنوار نداشتیم نماینده ایران در سازمان ملل: صدام را با وضع آشفته از سوراخ زیرزمینی بیرون کشیدند | شهید سنوار در میدان نبرد، با لباس رزم و نه در مخفیگاه به مقابله با دشمن پرداخت خطیب زاده: ما برنامه نظامی هسته‌ای را دنبال نمی‌کنیم | خویشتن داری در برابر اسرائیل دیگر کارساز نیست رویترز: ترامپ در حال زمینه‌چینی برای به چالش کشیدن نتایج انتخابات در صورت شکست است نامه ایران به سازمان ملل درباره اتهامات تل‌آویو علیه تهران: حمایت ایران از گروه‌های مقاومت کاملاً مطابق با حقوق بین‌الملل است روایت هاآرتص از نحوه به شهادت رسیدن «یحیی السنوار» در رفح عراقچی از قاهره به استانبول رفت ارتش اسرائیل به حالت آماده باش درآمد

نیویورک تایمز: فاجعه سیل لیبی قابل پیش‌بینی بود

یک روزنامه آمریکایی با اشاره به گزارش‌ها و پژوهش‌های اخیر در ارتباط با احتمال وقوع سیل‌ در شمال لیبی نوشت که فاجعه انسانی شهر درنه که بیش از ۱۱ هزار کشته برجای گذاشته، به دلیل بی‌توجهی و عدم تعمیرات سد‌های بالادستی این شهر بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۵ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 17
کد خبر: ۲۰۴۲۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در گزارشی مفصل به سیل ویرانگر شهر دَرنه واقع در شمال لیبی پرداخت و نوشت که این فاجعه انسانی نتیجه دهه‌ها اهمال و بی‌توجهی مسئولان مربوطه به هشدارها بود.

 

در این گزارش، به پژوهشی که عبدالونیس عاشور، مهندس و استاد دانشگاه لیبی در سال 2022 منتشر کرده، استناد شده است که در آن تأکید شده، ساکنان شهر درنه به شدت در معرض خطر سیل‌های ویرانگر قرار دارند.

 

او با هشدار به اهالی این شهر و مسئولان، به طوفان‌هایی که طی دهه‌های اخیر در منطقه رخ داده، استناد می‌کند و می‌گوید سیل‌های ویرانگری مانند سیل 1959 میتـواند منجر به شکسته شدن سد‌ها و در نتیجه غرق شدن شهر شوند. او گفته بود که اوضاع «خطرناک» است.

 

هفته گذشته طوفان دانیال در مدیترانه باعث بارش زیاد باران در شمال لیبی شد که در اثر آن، دو سد در بالادست شهر درنه شکسته شد که در نتیجه آن، سیل ویرانگر وارد مرکز شهر شد و 25 الی 30 درصد این شهر را کاملا ویران کرد.

 

دفتر هماهنگ کننده امور انسانی سازمان ملل متحد امروز یکشنبه در تازه ترین آمار خود از میزان تلفات این فاجعه، اعلام کرد که تعداد قربانیان سیل درنه لیلی به 11300 نفر و میزان مفقودی‌ها نیز به 10 هزار نفر افزایش یافته است.

 

مسئولان شهر مجبور شده‌اند شهر را تخلیه کنند چرا که به گفته‌ آن‌ها قابل استفاده نیست.

 

ارسال 2 کشتی کمک‌های ترکیه به لیبی

به دنبال سیل هفته گذشته در لیبی، ترکیه 2 کشتی محموله کمک های امدادی و انسانی به این کشور ارسال کرد.

 

محموله این کشتی ها شامل کمک های انسانی، غذا، دارو، آمبولانس، 360 امدادگر و تجهیزات بیمارستان صحرایی است که روز جمعه به لیبی رسیده است.

 

آنکارا اعلام کرد که کشتی سوم نیز به زودی به راه خواهد افتاد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار