لزوم آزادسازی قیمت خودرو در کنار واردات با تعرفه پایین-راهبرد معاصر
سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد آخرین قیمت ارز توافقی نیما/ دلار حواله ۶۲هزار و ۷۳۲ تومان شد

لزوم آزادسازی قیمت خودرو در کنار واردات با تعرفه پایین

نماینده مجلس گفت: آزادسازی قیمت خودرو در کنار واردات با تعرفه بین ۱۵تا ۲۰ درصد باید باشد تا رقابت سالم ایجاد شود‌.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۳ - ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 10
کد خبر: ۲۰۷۹۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ امشب برنامه فرامتن به موضوع زیان انباشته خودروسازان و میزان واردات خودروهای نو و کارکرده با حضور جلال رشیدی کوچی نماینده مجلس و اسماعیل شجاعی کارشناس خودرو پرداخت.

در این برنامه جلال رشیدی کوچی نماینده مجلس گفت: خودروسازان امروز آنقدر قدرتمند شده اند که امکان رقابت با آنها وجود ندارد.

وی با بیان اینکه من با آزاد سازی قیمت خودرو موافق هستم گفت: اما باید در کنار آن واردات خودرو با تعرفه های معقول و منطقی وجود داشته باشد.

نماینده مجلس ادامه داد: ۵۰ سال است که دولت از خودروسازی حمایت کرده است اگر واردات درست و منطقی صورت گیرد خود به خود رقابت سالم ایجاد می شود و کیفیت خودروها هم افزایش می یابد‌.

رشیدی کوچی اظهار کرد: پشت پرده واردات مافیا است و هنوز مشخص نیست واردات انجام می شود.

این نماینده مجلس اظهار کرد : علت اساسی بی کیفیت بودن محصولات، نبود رقابت و وجود انحصار در این بخش است.

شجاعی کارشناس خودرو هم در ادامه این برنامه گفت: زیان انباشته ایران خودرو حدودا ۱۵۶ هزار میلیارد ریال و سایپا ۱۰۰ هزار میلیارد ریال است .

وی تاکید کرد: اگر واگذاری این دوبنگاه اقتصادی را به بخش خصوصی انجام دهیم به طور قطع شاهد افزایش چشم گیر کیفیت خواهیم بود و این درحالی است که باید از مدیران و کارشناسان صالح و کارآمد در این بخش استفاده کنیم.دولت دخالت خود را باید قطع کند و از افراد متخصص استفاده کند.

شجاعی افزود: ۸۰۰ قطعه ساز داریم که آماده هستند به حوزه خودروسازی کشور کمک کنند./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر