ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

احتمال اجرای «قانون ونگر» توسط فیفا در فصل ۲۵-۲۰۲۴

قانون جدیدی که سرمربی پیشین آرسنال پیشنهاد دهنده آن به نهاد قانونگذار فوتبال جهان داده است، امکان دارد از سال آینده به اجرا درآید.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۲ - ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 18
کد خبر: ۲۱۴۱۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ حواشی مربوط به مسائل داوری در فوتبال هرگز برطرف نشده و تنها از حالتی به حالت دیگر درآمده است. قرار بود معرفی سیستم کمک داور ویدئویی (VAR) باعث به حداقل رسیدن شبهات و تسهیل تصمیم‌گیری برای داوران شود اما این سیستم با همه خدماتش برای کاهش بی‌عدالتی در تصمیمات داوران، هنوز از پس رفع یک معضل همیشگی دنیای فوتبال برنیامده است؛ تشخیص درست موقعیت آفساید.

در حالی که برخی از کشورها همچنین به دقت دید داور و کمک‌‌های او برای تشخیص موقعیت آفساید دل بسته‌اند، برخی کشورها نیز مانند انگلیس در سختگیری برای تشخیص آفساید‌های میلیمتری و تلف کردن دقایقی از بازی، خشم هواداران را برانگیخته‌اند. حتی معرفی سیستم نیمه اتوماتیک تشخیص آفساید که یوفا و برخی لیگ‌ها مانند سری A از آن استفاده می‌کنند نیز جنجال‌آفرین شده است. به همین دلیل هم فیفا و هیئت بین‌المللی فوتبال (IFAB) به عنوان نهاد قانونگذار این رشته ورزشی، هر سال به دنبال راهی برای رفع این مشکل هستند.

در همین راستا، امسال آرسن ونگر به عنوان مدیرتوسعه فوتبال پیشنهادی جدید برای اصلاح قانون آفسایدگیری ارائه کرده است که به موجب آن مادامیکه آخرین عضو از بدن مهاجم با آخرین عضو از بدن آخرین مدافع حریف در یک راستا باشد، بازی باید ادامه پیدا کند و در صورت به ثمر رسید گل، داور باید آن را سالم اعلام کند. این پیشنهاد که به قانون ونگر معروف شده، در حال حاضر در رقابت‌های رده نوجوانان در سوئد و ایتالیا به صورت آزمایشی در حال اجراست و گویا فیفا قصد دارد آن را در کنگره بعدی‌اش مورد بررسی قرار دهد.

طبق گزارش نشریه مارکا، در صورتی که قانون ونگر به تصویب برسد، از فصل 25-2024 به اجرا درخواهد آمد./تسنیم

ارسال نظر