اولین واکنش رئیس سابق دانشگاه شریف به برکناری‌اش-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

اولین واکنش رئیس سابق دانشگاه شریف به برکناری‌اش

رسول جلیلی رئیس سابق دانشگاه صنعتی شریف درباره علت پذیرش مسئولیت ریاست شریف و متن و حاشیه کنار گذاشته شدن از جایگاه ریاست، گفت: فعلاً صحبت درباره این موضوع را به صلاح نمی‌دانم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۰۷ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 28
کد خبر: ۲۱۵۸۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسول جلیلی رئیس سابق دانشگاه صنعتی شریف، در نشستی که توسطی یکی از کانون‌های این دانشگاه تشکیل شده بود، در پاسخ به سوال تعدادی از حاضرین درباره علت پذیرش مسئولیت ریاست شریف و متن و حاشیه کنار گذاشته شدن از جایگاه ریاست، گفت: فعلاً صحبت درباره این موضوع را به صلاح نمی‌دانم؛ باید زمان بگذرد و عده‌ای حرف‌هایشان را بزنند تا در زمانی دیگر، باتوجه به این اظهارات و مصلحت دانشگاه صحبت کنم.

وی افزود: بعد از ورود به ریاست نسبت به قبل، تکثرگراتر شدم؛ علتش هم تنوع افراد و دیدگاه‌هایی‌ست که با آن‌ها مواجه شدم. هر میزان که می‌توانستم وقت گذاشتم و هر میزان توانستم آرمان‌گرایی کردم؛ به ثمر نشستن کلنگ‌هایی که زدم را برای دانشگاه مفید می‌دانم.

جلیلی درباره مسائل و مشکلات مالی دانشگاه‌ها نیز گفت: کشور فقیری نیستیم؛ اگر بتوانیم خوب خرج کنیم، نباید بودجه شریف اینقدر باشد؛ این سوال از دولت مطرح است که چرا باید یارانه حامل‌های انرژی اینقدر زیاد باشد، اما گرنت علمی خیلی کم شود؟ بودجه فعلی شریف، حداقل باید ۵ برابر شود و این به مدیریت فرایند مهاجرت کمک می‌کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه شریف درباره حمایت از دانشجویان نیز گفت: معتقد بوده و هستم که هرکس وارد دکتری می‌شود، باید پول بگیرد؛ چراکه خانواده باید تشکیل بدهد و دستش در جیب خودش باشد و از آن‌طرف باید برای پژوهش و تحقیقات هم وقت بگذارد، اما در کارشناسی‌ها باید خود فرد یا یک مجموعه دیگر پولش را هم بپردازد؛ چرا که در کارشناسی با سه‌دسته مواجهیم.

وی ادامه داد: یک عده متمول‌اند؛ اینکه می‌گویند ۸۰ درصد شریفی‌ها از سه دهک بالا هستند، یعنی این‌ها اگرچه خوشایندشان نیست، اما می‌توانند عمده شهریه‌شان را بدهند؛ یک عده کسانی هستند که نه تنها متموّل نیستند، بلکه در دهک‌های پایین یا حتی نان‌آور هستند و باید با حفظ کرامت، تحت پوشش دولت یا بنیاد حمایتی قرار بگیرند، دسته وسط هم باید از جایی بورس بشوند تا بعداً که توانایی کافی پیدا کردند یا حتی قصد مهاجرت داشتند، برای آن مجموعه کار کنند یا هزینه انجام شده را بپردازند.

در هفته‌های گذشته انتشار ویدیویی کوتاه از جشن فارغ التحصیلی تعدادی از دانشجویان پردیس کیش دانشگاه صنعتی شریف در فضای مجازی و عدم رعایت قوانین و مقررات دانشگاه از سوی این فارغ التحصیلان واکنش‌های مختلفی را در پی داشت.

بعد از این اتفاق، سخنگوی وزارت علوم در صفحه اجتماعی ایکس اعلام کرد: پیرو اتفاقات ناهنجاری که در مراسم فارغ‌التحصیلی دانشجویان پردیس کیش دانشگاه صنعتی شریف افتاده است، وزیر علوم دستور پیگیری و بررسی و اعلام نتیجه ظرف ۴۸ ساعت صادر کرد.

بعد از پیگیری وزارت علوم، «دکتر علی سلک غفاری» رئیس پردیس کیش دانشگاه صنعتی شریف، با ارسال نامه‌ای خطاب به دکتر جلیلی رئیس دانشگاه و رئیس هیئت امناء پردیس کیش از سمت خود کناره گیری کرد.

دانشگاه صنعتی شریف نیز در اطلاعیه‌ای ضمن عذرخواهی از خانواده معظم شهدا و ایثارگران و همه دلسوزان جمهوری اسلامی ایران، اهتمام مسئولین دانشگاه، بر برخورد جدی با مسببین این رخداد و افرادی که در این زمینه قصور یا تقصیری داشته‌اند، در اسرع وقت تاکید کرد.

چند روز بعد از این اتفاقات و واکنش‌ها، رسول جلیلی رئیس دانشگاه صنعتی شریف برکنار شده و یکی از اعضای هیات علمی این دانشگاه به عنوان سرپرست، جایگزین وی شد. / تسنیم

ارسال نظر