اولین واکنش رئیس سابق دانشگاه شریف به برکناری‌اش-راهبرد معاصر
کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری اولین تصاویر از تیراندازی به یک اتوبوس مسافربری زاهدان + واکنش فوری یک مقام ارشد پلیس

اولین واکنش رئیس سابق دانشگاه شریف به برکناری‌اش

رسول جلیلی رئیس سابق دانشگاه صنعتی شریف درباره علت پذیرش مسئولیت ریاست شریف و متن و حاشیه کنار گذاشته شدن از جایگاه ریاست، گفت: فعلاً صحبت درباره این موضوع را به صلاح نمی‌دانم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۰۷ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 28
کد خبر: ۲۱۵۸۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسول جلیلی رئیس سابق دانشگاه صنعتی شریف، در نشستی که توسطی یکی از کانون‌های این دانشگاه تشکیل شده بود، در پاسخ به سوال تعدادی از حاضرین درباره علت پذیرش مسئولیت ریاست شریف و متن و حاشیه کنار گذاشته شدن از جایگاه ریاست، گفت: فعلاً صحبت درباره این موضوع را به صلاح نمی‌دانم؛ باید زمان بگذرد و عده‌ای حرف‌هایشان را بزنند تا در زمانی دیگر، باتوجه به این اظهارات و مصلحت دانشگاه صحبت کنم.

وی افزود: بعد از ورود به ریاست نسبت به قبل، تکثرگراتر شدم؛ علتش هم تنوع افراد و دیدگاه‌هایی‌ست که با آن‌ها مواجه شدم. هر میزان که می‌توانستم وقت گذاشتم و هر میزان توانستم آرمان‌گرایی کردم؛ به ثمر نشستن کلنگ‌هایی که زدم را برای دانشگاه مفید می‌دانم.

جلیلی درباره مسائل و مشکلات مالی دانشگاه‌ها نیز گفت: کشور فقیری نیستیم؛ اگر بتوانیم خوب خرج کنیم، نباید بودجه شریف اینقدر باشد؛ این سوال از دولت مطرح است که چرا باید یارانه حامل‌های انرژی اینقدر زیاد باشد، اما گرنت علمی خیلی کم شود؟ بودجه فعلی شریف، حداقل باید ۵ برابر شود و این به مدیریت فرایند مهاجرت کمک می‌کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه شریف درباره حمایت از دانشجویان نیز گفت: معتقد بوده و هستم که هرکس وارد دکتری می‌شود، باید پول بگیرد؛ چراکه خانواده باید تشکیل بدهد و دستش در جیب خودش باشد و از آن‌طرف باید برای پژوهش و تحقیقات هم وقت بگذارد، اما در کارشناسی‌ها باید خود فرد یا یک مجموعه دیگر پولش را هم بپردازد؛ چرا که در کارشناسی با سه‌دسته مواجهیم.

وی ادامه داد: یک عده متمول‌اند؛ اینکه می‌گویند ۸۰ درصد شریفی‌ها از سه دهک بالا هستند، یعنی این‌ها اگرچه خوشایندشان نیست، اما می‌توانند عمده شهریه‌شان را بدهند؛ یک عده کسانی هستند که نه تنها متموّل نیستند، بلکه در دهک‌های پایین یا حتی نان‌آور هستند و باید با حفظ کرامت، تحت پوشش دولت یا بنیاد حمایتی قرار بگیرند، دسته وسط هم باید از جایی بورس بشوند تا بعداً که توانایی کافی پیدا کردند یا حتی قصد مهاجرت داشتند، برای آن مجموعه کار کنند یا هزینه انجام شده را بپردازند.

در هفته‌های گذشته انتشار ویدیویی کوتاه از جشن فارغ التحصیلی تعدادی از دانشجویان پردیس کیش دانشگاه صنعتی شریف در فضای مجازی و عدم رعایت قوانین و مقررات دانشگاه از سوی این فارغ التحصیلان واکنش‌های مختلفی را در پی داشت.

بعد از این اتفاق، سخنگوی وزارت علوم در صفحه اجتماعی ایکس اعلام کرد: پیرو اتفاقات ناهنجاری که در مراسم فارغ‌التحصیلی دانشجویان پردیس کیش دانشگاه صنعتی شریف افتاده است، وزیر علوم دستور پیگیری و بررسی و اعلام نتیجه ظرف ۴۸ ساعت صادر کرد.

بعد از پیگیری وزارت علوم، «دکتر علی سلک غفاری» رئیس پردیس کیش دانشگاه صنعتی شریف، با ارسال نامه‌ای خطاب به دکتر جلیلی رئیس دانشگاه و رئیس هیئت امناء پردیس کیش از سمت خود کناره گیری کرد.

دانشگاه صنعتی شریف نیز در اطلاعیه‌ای ضمن عذرخواهی از خانواده معظم شهدا و ایثارگران و همه دلسوزان جمهوری اسلامی ایران، اهتمام مسئولین دانشگاه، بر برخورد جدی با مسببین این رخداد و افرادی که در این زمینه قصور یا تقصیری داشته‌اند، در اسرع وقت تاکید کرد.

چند روز بعد از این اتفاقات و واکنش‌ها، رسول جلیلی رئیس دانشگاه صنعتی شریف برکنار شده و یکی از اعضای هیات علمی این دانشگاه به عنوان سرپرست، جایگزین وی شد. / تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار