به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر سرتیپ امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح کشورمان ظهر امروز(سهشنبه) در مراسم رونمایی از کارت ایثار رزمندگان که در ستاد کل نیروهای مسلح برگزار شد، با گرامیداشت هفته دفاع مقدس، بیان کرد: این کارت بهعنوان یک سند ملی ایثار به بستر دولت الکترونیک متصل خواهد شد و ایثارگران از تسهیلاتی که در آنجا پیشبینی شده بهرهمند میشوند.
وی ادامه داد: پیش از این کارتهای متعددی از سوی یگانهای نیروهای مختلف نظامی برای رزمندگان صادر شده بود؛ اما بر اساس قانون برنامه پنجم توسعه مکلف شدیم تا با اجرای سند ملی ایثار، کارت ایثار رزمندگان را صادر کنیم.
وزیر دفاع درپایان خاطر نشان شد: با اعطای کارت ایثار، رزمندگانی که بیش از ۴۵ روز سابقه حضور در دوران دفاع مقدس دارند، شناسایی میشوند.
در این مراسم سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه، سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش، امیر حاتمی وزیر دفاع، سردار اشتری فرمانده نیروی انتظامی و جمعی دیگر از فرماندهان و مسئولین نیروهای مسلح حضور داشتند.
۶ میلیون رزمنده مشمول «کارت ایثار رزمندگان» میشوند
سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ظهر امروز (سهشنبه) پس از رونمایی از کارت «ایثار رزمندگان» در جمع خبرنگاران، گفت: هفته دفاع مقدس را که یادآور جانفشانیهای رزمندگان اسلام و پایمردی و ایستادگی ملت ایران در برابر بیگانه است را گرامی میداریم و امیدواریم که آثار و برکات دفاع مقدس همچنان در پیشبرد امور کشور و دستیابی به آرمانها و اهداف و منافع ملی ما راهگشا باشد.
وی با بیان اینکه طی مراسم امروز و در راستای اجرای سند راهبردی خدمترسانی به رزمندگان اسلام و بر اساس مصوبه شورای هماهنگی خدماترسانی به رزمندگان، «کارت ایثار» رونمایی شد، افزود: با این کارت هویت همه رزمندگانی که توفیق داشتند بیش از ۴۵ روز در دفاع مقدس حضور داشته باشند مشخص میشود.
رئیس ستادکل نیروهای مسلح ادامه داد: برابر آمارهای دقیقی که به دست آمده، حدود ۶ میلیون رزمنده از ارتش، سپاه. بسیج، نیروهای انتظامی و جهاد سازندگی آن دوران ، مشمول دریافت این کارت هستند.
سرلشکر باقری با بیان اینکه اهدای این کارت به رزمندگان دفاع مقدس، به مرور زمان انجام میشود و حدود ۳ سال زمان میبرد، گفت: با این کارت هویت همه رزمندگان دفاع مقدس شناسایی میشود و هماهنگیها و اطلاعرسانیهای لازم با این رزمندگان در سامانههای مربوطه صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه خدماتی که برابر قانون پیشبینی شده و به مرور در وسع کشور و دولت قرار میگیرد برای رزمندگان سازماندهی خواهد شد، گفت: سازماندهی و مرکزیت کارت ایثار رزمندگان در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح است.
شایان ذکر است هیچ یک از کارکنان بانک ها به دلیل ترس ازز موقعیت شغلی خود حاضر نشدند بخشنامه مربوطه را در اختیار بنده قرار دهند
با احترام.
متأسفانه بعد از اتمام جنگ و آغاز دوران سازندگی، رزمندگان به فراموشی سپرده شدند، بهطور حتم رزمندگان هشت سال دفاع مقدس برای امور مادی و دنیوی به جبههها نرفتند، اما مسئولان نباید این تفکر را بهانه کرده و هیچ حمایتی را ازرزمندگان نداشته باشند.همه مملکت مدیون فداکاریها وازخودگذشتگی ورشادت ها وجانفشانی های این عزیزان است.چرانبایدجزء ایثارگران شناخته شوند.ومثل بقیه ایثارگران مزایا وامتیازاتی برای این عزیزان تعریف کرد.
رزمنده ریشه وستون است.وخود رزمنده است که تبدیل به جانباز. آزاده.وشهید میشود.تا کی بایدگفت.وهیچ اثری نداشته باشد.
27سال ازدفاع مقدس میگذرد.وهنوزهیچ نهادی متولی این عزیزان نیست.تا کی این همه بی عدالتی وتبعیض درحق این عزیزان روامیدارید.
امام فرمود.نگذاریدرزمندگان درپیچ وخم زندگی بمانند.چراهیچکس حرف امام راگوش نمی دهد.
انسانهای مومن وولایت مدارومتعهد کجایند.تا ازاین عزیزان دفاع کنند.صدای آیا کسی هست که مرایاری دهد.می آید.آیا کسی هست که این عزیزان وپیروان راستین امام حسین (ع) رایاری نمائید.اگرکسی هست.بایدبه عمل ثابت کند.نه به حرف وشعار.بعدازگذشت 27سال ازدفاع مقدس دیگرجای برای حرف وشعارنمانده است.وفقط وقت عمل است.ودیگرموقع طرحهای زمانبر وبزک شده گذشته.وموقع طرحهای فوری است.
چرامواد28و51 و56قانون خدمات رسانی به ایثارگران نباید شامل حال این عزیزان شود.
بعدازتحمل بیماریهای مختلف چرانبایدمثل آزادگان ایثارگربه ازای مدت حضورداوطلبانه این عزیزان درجبهه ها درصدی جانبازی تعلق گیرد.
چرابابدبعدازگذشت 27سال ازدفاع مقدس هنوزاین عزیزان مشکلات معیشتی داشته باشند.
چرابایدبعدازگذشت این سالها این عزیزان موردبی احترامی وبی حرمتی وهتاکی قراربگیرند.ومشکل ارتقاء شغلی داشته باشند.
موقعی که ریشه ایثارگری که رزمندگی ومجاهدت درراه خداست.درنظر گرفته نمی شود.چگونه میتوان ترویج فرهنگ ایثاروشهادت نمود.
با تشکرفراوان.