تولید موشک‌های دوربرد مشترک توسط آلمان و فرانسه-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

تولید موشک‌های دوربرد مشترک توسط آلمان و فرانسه

در بیانیه شورای امنیت و دفاع فرانسه و آلمان به رهبری صدر اعظم آلمان و رئیس جمهور فرانسه دو کشور اعلام کردند که با توجه به تغییر وضعیت سیاست امنیتی، توانایی‌های دفاعی اروپا را گسترش خواهند داد و از تولید مشترک موشک‌های دوربرد خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۲ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 29
کد خبر: ۲۴۳۰۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، آلمان و فرانسه می خواهند با هم موشک های دوربرد تولید کنند. در یک بیانیه شورای امنیت و دفاع فرانسه و آلمان، دو کشور اعلام کردند که با توجه به تغییر وضعیت سیاست امنیتی، توانایی های دفاعی اروپا را گسترش خواهند داد.

 

این شورا پس از نشستی در کاخ مسبرگ آلمان اعلام کرد که همراه با سایر شرکا، همکاری های گسترده‌ای در زمینه توسعه سلاح های دوربرد انجام خواهد شد. بر این اساس این اقدام همچنین برای تقویت صنعت تسلیحات در نظر گرفته شده است.

 

در این بیانیه آمده است که دو کشور همچنین در مورد "اهمیت محوری بازدارندگی هسته‌ای برای امنیت اروپا و ناتو" توافق کردند. این امر همچنین در مورد نقش بازدارنده نیروهای استراتژیک هسته‌ای فرانسه نیز صدق می کند. این شورای امنیت اعلام کرد که که هر دو کشور از ترکیبی از قابلیت‌های دفاعی هسته‌ای، متعارف و موشکی حمایت می‌کنند. این روند همچنین باید با قابلیت‌هایی در حوزه دفاع فضایی و سایبری تکمیل شود.

 

در گزارش نهایی این کنفرانس آمده است که اتحادیه اروپا باید به یک بازیگر ژئوپلیتیک واقعی و ضامن امنیت تبدیل شود که این تنها راه برای پاسخ به چالش‌های سیاست امنیتی امروز و تقویت نظم بین‌المللی است. با این حال، این امر مستلزم تولید اسلحه بهتر و سریعتر در اروپا است.

 

شورای دفاع و امنیت فرانسه و آلمان به رهبری اولاف شولتز، صدراعظم آلمان و امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه تشکیل جلسه داد و چندین وزیر از هر دو کشور نیز در آن شرکت کردند.

 

دلیل این رویکرد تحلیل مشترکی است که نشان می دهد حمله روسیه به اوکراین کل ساختار امنیتی اروپا را تهدید می کند. این شورا که با حضور صدر اعظم آلمان، رئیس جمهور فرانسه و وزرای خارجه و دفاع هر دو کشور برگزار شد، همچنین "پیشرفت قابل توجه" در توسعه مشترک سیستم نبرد زمینی (MGCS) و یک سیستم جنگ هوایی آخرین نسل (FCAS) با همکاری اسپانیا را تایید کرد. در این بیانیه آمده است همکاری های تسلیحاتی بیشتر تقویت خواهد شد.

 

این بیانیه هم بر گسترش ظرفیت های ناتو و هم بر ستون دفاعی اروپا تاکید دارد. در این بیانیه آمده است: ما موافقیم که اتحادیه اروپا باید فعال‌تر و سریع‌تر عمل کند. هدف این است که ظرفیت استقرار سریع اتحادیه اروپا تا سال 2025 به طور کامل عملیاتی شود./ تسنیم

ارسال نظر