بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند آمریکا با معامله احتمالی ۳۵ میلیون دلاری با ارتش لبنان موافقت کرد واکنش مکزیک به تصمیم «ترامپ» درباره ماده مخدر «فنتانیل» مبادله ۶ زندانی میان ایران و ترکمنستان احضار سفیر قبرس در تهران به وزارت خارجه ایران عبدالفتاح البرهان: آماده همکاری با ترامپ برای پایان دادن به جنگ سودان هستیم گروسی: بدون توافق با ایران، سایه شمشیر داموکلس پابرجاست وزیر خارجه عراق: ایران به دنبال جنگ نیست / در امور داخلی سوریه مداخله نمی‌کنیم دیوان کیفری بین‌المللی درخواست تجدیدنظر تل‌آویو را رد کرد موافقت روسیه با عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا بشار اسد این روز‌ها به چه مشغول است؟

سرنگونی ۵۵ پهپاد اوکراینی در «روستوف» روسیه

در ادامه حملات پهپادی اوکراین در عمق خاک روسیه، مقامات محلی منطقه روستوف اعلام کردند که سامانه‌های پدافندی این کشور ده‌ها پهپاد مهاجم اوکراینی را رهگیری و منهدم کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۱ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 03
کد خبر: ۲۵۲۹۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، «واسیلی گولوبِف» فرماتدار منطقه روستوف اعلام کرد که بامداد امروز شنبه سامانه‌های پدافندی نیروهای مسلح روسیه ۵۵ پهپاد مهاجم اوکراینی را رهگیری و منهدم کردند.

 

به گفته این مقام دولت روسیه، این حادثه خسارتی در پی نداشته و کسی نیز زخمی یا کشته نشده است.

 

ماه‌هاست که نیروهای اوکراینی تقریباً روزانه مناطق مرزی روسیه در استان‌های بلگورود، بریانسک، کورسک، ورونژ، روستوف و کریمه را با هواپیماهای بدون سرنشین و موشک هدف قرار می‌دهند.

 

به نوشته اسپوتنیک، کی‌یف برای برای منحرف‌کردن توجه‌ها از شکست آنچه «ضد حمله» نامیده می شود، که در ژوئن سال گذشته اعلام کرد، با روش های تروریستی، به ویژه استفاده از پهپادهای تهاجمی و گلوله باران های توپخانه ای علیه غیرنظامیان و تأسیسات غیرنظامی در روسیه را هدف قرار می‌دهد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار