توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

لیبرمن: اسرائیل طرحی برای مقابله با حمله ایران ندارد

لیبرمن: اسرائیل طرحی برای مقابله با حمله ایران ندارد وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی اذعان کرد که رژیم صهیونیستی هیچ گونه طرحی برای تقابل با تهران ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۲ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 08
کد خبر: ۲۵۳۷۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، «آویگدور لیبرمن» رئیس حزب موسوم به «اسرائیل بیتنو» و وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی با اشاره به انتظاری که صهیونیست‌ها برای پاسخ انتقامجویانه ایران می‌کشند، گفت: ما بیش از ۱۰ ماه است که در حال جنگ فرسایشی هستیم و این به منافع ما آسیب می‌زند.

 

وی رژیم اسرائیل را فاقد هر گونه طرحی برای مقابله با ایران دانست و ضمن حمله به نتانیاهو، گفت: بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل تمام اهتمامش به بقای کابینه اش است.

 

این در حالی است که رسانه صهیونیستی «یسرائیل هیوم» گزارش داد مقامات سیاسی در این رژیم روزانه به مقامات امنیتی و نظامی توصیه می‌کنند که در راستای ممانعت از تشدید درگیری و جنگ تمام عیار حرکت کنند.

 

این رسانه صهیونیست اضافه کرد: برآورد‌های اسرائیل این است که هم اکنون با توجه به تلفات ارتش در غزه و آمادگی حزب الله، زمان جنگ گسترده نیست.

 

همزمان شبکه سی ان ان به نقل از یک منبع آگاه اعلام کرد: مشخص نیست که حزب الله و ایران درباره حمله احتمالی در برهه کنونی علیه اسرائیل چگونه عمل می‌کنند. حزب الله با توجه به فاصله نزدیک، بدون هشدار حمله می‌کند، اما این موضوع در مورد ایران صدق نمی‌کند. حزب الله به شکل سریع‌تر از ایران برنامه هایش را پیش می‌برد و به دنبال حمله به اسرائیل طی روز‌های آتی است.

 

گفتنی است که اضطراب و آشفتگی روانی رژیم اسرائیل از پاسخ حتمی ایران به ترور اخیر شهید «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس و واکنش مقاومت اسلامی لبنان به ترور شهید «فواد شکر» فرمانده ارشد خود روز به روز افزایش می‌یابد. رادیو رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که بعد از ترور شهید هنیه نوعی انتظار همراه با ترس و وحشت صهیونیست‌ها را در بر گرفته است و آنها هر لحظه منتظر پاسخ به این عملیات ترور هستند. بر اساس این گزارش، سرویس‌های اطلاعات رژیم صهیونیستی هم تلاش می‌کنند تا با کمک متحدان خود نوع، هدف و زمان انجام حمله را به دست آورند.

 

رادیوی رژیم صهیونیستی با اشاره به خلوتی خیابان‌ها و نگرانی‌هایی که در چهره تک تک صهیونیست‌ها موج می‌زند، آن را شبیه به شرایط دوره کرونا توصیف کرده است.

 

رسانه‌های صهیونیستی همچنین از مختل شدن حرکت گذرگاه‌ها و فرودگاه‌ها و لغو بسیاری از پرواز‌ها و سردرگمی مسافران سخن می‌گویند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار