ابراز تمایل کلمبیا برای پیوستن به بریکس-راهبرد معاصر
وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت توسط دیوان لاهه صادر شد صدور بیانیه اتحادیه اروپا درباره برنامه هسته‌ای ایران + جزئیات واشنگتن: همچنان از حق اسرائیل برای دفاع از خود حمایت می‌کنیم واکنش روسیه و چین به وتوی پیش نویس قطعنامه غزه توسط آمریکا

ابراز تمایل کلمبیا برای پیوستن به بریکس

معاون وزیر امور خارجه کلمبیا از تمایل کشورش برای پیوستن به بریکس خبر داد و خاطرنشان کرد که در این باره با هند گفتگو کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۶ - ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 21
کد خبر: ۲۶۰۷۵۹

به گزارش راهبرد معاصر،‌ خورخه انریکه روجاس رودریگز، معاون وزیر امور خارجه کلمبیا که به دهلی سفر کرده است در گفتگو با یک رسانه هندی تاکید کرد که کشورش مایل به پیوستن به بریکس است.

 

وی اظهار داشت: ما به هند آمدیم تا با هم گفتگو کنیم و نظر هند را بدانیم. ما همچنین با آفریقای جنوبی و برزیل در تماس هستیم و بر این باوریم که این امر (پیوستن به بریکس) به روابط جنوب جهانی کمک می‌کند.

 

در ماه آوریل، روسای جمهور کلمبیا و برزیل در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که کلمبیا علاقه‌مند است هر چه سریع‌تر به عنوان یک عضو کامل به بریکس بپیوندد و اینکه دولت برزیل به این کشور آمریکای لاتین در ارتقای نامزدی خود کمک خواهد کرد. با این حال، سفارت کلمبیا در مسکو سه شنبه هفته جاری به خبرگزاری اسپوتنیک گفت که این کشور قصد ندارد هیاتی را به اجلاس سران بریکس در روسیه بفرستد، زیرا رئیس جمهور برای شرکت در آن دعوت نشده است.

 

بریکس یک مجمع بین دولتی است که در سال ۲۰۰۶ ایجاد شد و پس از آغاز ریاست دوره‌ای روسیه بر این بلوک در ۱ ژانویه ۲۰۲۴، امسال با الحاق اعضای جدید به آن آغاز شد. علاوه بر روسیه، برزیل، هند، چین و آفریقای جنوبی، اکنون مصر، اتیوپی، ایران، امارات متحده عربی و عربستان سعودی عضو بریکس هستند.

 

اجلاس سالانه سران کشور‌های عضو بریکس از ۲۲ تا ۲۴ اکتبر در شهر کازان در جمهوری تاتارستان روسیه برگزار می‌شود. شمیل غفاروف، معاون نخست وزیر تاتارستان روز دوشنبه گفت که بیش از ۳۰ کشور و شش سازمان بین‌المللی از جمله سازمان ملل مشارکت خود را در این رویداد تایید کرده‌اند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار