بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

ابراز تمایل کلمبیا برای پیوستن به بریکس

ابراز تمایل کلمبیا برای پیوستن به بریکس معاون وزیر امور خارجه کلمبیا از تمایل کشورش برای پیوستن به بریکس خبر داد و خاطرنشان کرد که در این باره با هند گفتگو کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۶ - ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 21
کد خبر: ۲۶۰۷۵۹

به گزارش راهبرد معاصر،‌ خورخه انریکه روجاس رودریگز، معاون وزیر امور خارجه کلمبیا که به دهلی سفر کرده است در گفتگو با یک رسانه هندی تاکید کرد که کشورش مایل به پیوستن به بریکس است.

 

وی اظهار داشت: ما به هند آمدیم تا با هم گفتگو کنیم و نظر هند را بدانیم. ما همچنین با آفریقای جنوبی و برزیل در تماس هستیم و بر این باوریم که این امر (پیوستن به بریکس) به روابط جنوب جهانی کمک می‌کند.

 

در ماه آوریل، روسای جمهور کلمبیا و برزیل در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که کلمبیا علاقه‌مند است هر چه سریع‌تر به عنوان یک عضو کامل به بریکس بپیوندد و اینکه دولت برزیل به این کشور آمریکای لاتین در ارتقای نامزدی خود کمک خواهد کرد. با این حال، سفارت کلمبیا در مسکو سه شنبه هفته جاری به خبرگزاری اسپوتنیک گفت که این کشور قصد ندارد هیاتی را به اجلاس سران بریکس در روسیه بفرستد، زیرا رئیس جمهور برای شرکت در آن دعوت نشده است.

 

بریکس یک مجمع بین دولتی است که در سال ۲۰۰۶ ایجاد شد و پس از آغاز ریاست دوره‌ای روسیه بر این بلوک در ۱ ژانویه ۲۰۲۴، امسال با الحاق اعضای جدید به آن آغاز شد. علاوه بر روسیه، برزیل، هند، چین و آفریقای جنوبی، اکنون مصر، اتیوپی، ایران، امارات متحده عربی و عربستان سعودی عضو بریکس هستند.

 

اجلاس سالانه سران کشور‌های عضو بریکس از ۲۲ تا ۲۴ اکتبر در شهر کازان در جمهوری تاتارستان روسیه برگزار می‌شود. شمیل غفاروف، معاون نخست وزیر تاتارستان روز دوشنبه گفت که بیش از ۳۰ کشور و شش سازمان بین‌المللی از جمله سازمان ملل مشارکت خود را در این رویداد تایید کرده‌اند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده