سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

آخرین وضعیت قرارداد شهرداری تهران با چین

یک نماینده مجلس شورای اسلامی آخرین وضعیت قرارداد شهرداری تهران با طرف چینی را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۲ - ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 18
کد خبر: ۲۶۳۳۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، میثم ظهوریان نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری جلسه گروه دوستی پارلمانی ایران و چین با شهرداری تهران، گفت: در این جلسه آخرین وضعیت قرارداد شهرداری تهران با طرف چینی و مسیر به نتیجه رسیدن تفاهم‌های صورت گرفته مورد بررسی قرار گرفت.

 

وی افزود: جزئیات قابل توجهی از ظرفیت‌های بین دو کشور به ویژه در حوزه حمل و نقل و زیرساخت‌ها بیان شد و مقرر شد از ظرفیت اعضای گروه دوستی پارلمانی ایران و چین برای تسریع در به نتیجه رسیدن مفاد قرارداد استفاده شود تا خدمت رسانی به شهروندان تهرانی و سایر کلانشهر به بهترین شکل صورت پذیرد.

 

ظهوریان با اشاره به اینکه شهردار تهران در این جلسه نکات و پیشنهادات قابل توجهی ارائه داد، اظهار داشت: یکی از نکات مثبت این بود که نگاه شهرداری تهران در قراردادهای چین، تنها به خرید کالا نیست و به سمت مشارکت در ساخت و انتقال تکنولوژی پیش رفته است. به عنوان مثال، در جریان قرارداد خرید واگن، انتقال تکنولوژی هم صورت بپذیرد.

 

نماینده مجلس شورای اسلامی تهران در خصوص ورود نهادهای نظارتی به این مساله مبنی بر اینکه واردات به تولید داخل ضربه وارد می‌کند گفت: هرچند حمایت از تولید ملی اولویت همه ماست، اما جایی که تولید به اندازه و با کیفیت داریم. وقتی ما در زمینه حمل و نقل عمومی وضعیت بحرانی داریم و نمی‌توانیم با تولید داخل خلاءها را پر کنیم، نباید مردم را منتظر نگه داریم.

 

ظهوریان تاکید کرد: ما در تأمین نیاز داخل از کشورهای دیگر باید به سمت انتقال تکنولوژی برویم.

 

وی یادآور شد: برای حل این سوءتفاهم میان دستگاه‌های اجرایی و نظارتی، نماینده‌ها اعلام آمادگی کردند که رایزنی و همراهی کنند./ مهر

ارسال نظر