موافقت نماینده ولی‌فقیه با مطالبات مولوی حسین‌زهی تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش رزمایش امنیتی تهاجمی و متحرک نزاجا پایان یافت دبیر ستاد امر به معروف: سند جامع «امر به معروف» در انتظار تصویب مجمع تشخیص مصلحت است سرلشکر باقری: ایران در رزمایش بین المللی دریایی پاکستان شرکت خواهد کرد پزشکیان: وزیر نیرو گفت اگر دو ساعت خاموشی بدهیم، مشکل حل می‌شود، اما محاسبه درست نبود انهدام شبکه تکفیری ـ سلفی در سرپل‌ذهاب سرلشکر باقری: ایران و‌ پاکستان برای تبدیل مرز‌ها به کانون دوستی تلاش می‌کنند سرپرست فرمانداری کرج منصوب شد رهبر انقلاب: شهیدان رازینی و مقیسه مستوجب پاداش الهی و شهادت در راه خدا شدند اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر دو قاضی شهید سردار رادان: شناسایی و دستگیری عوامل ترور قضات در دستور کار است پزشکیان: به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم پزشکیان: برخی نهاد‌ها مثل نیرو‌های مسلح می‌توانند پادگان‌ها و نیرو‌های خود را به جنوب منتقل کنند سرلشکر باقری وارد پاکستان شد + جزییات سفر

برنامه فضایی سپاه تا ۴ سال آینده + توضیحات فرمانده فضایی هوافضای سپاه

فرمانده فضایی هوافضای سپاه گفت: نقشه راه اعلامی حوزه فضایی سپاه بر این مبناست که ان‌شاالله در ۴ تا ۵ سال آینده بتوانیم به ارتفاع ۳۶ هزار کیلومتری زمین برسیم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۳ - ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 20
کد خبر: ۲۶۳۶۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار علی جعفرآبادی در گفت‌وگویی درباره توانمندی فضایی سپاه برای پرتاب ماهواره‌ها، اظهار کرد: نقشه راه اعلامی حوزه فضایی سپاه بر این مبناست که ان‌شاالله در ۴ تا ۵ سال آینده بتوانیم به ارتفاع ۳۶ هزار کیلومتری زمین برسیم. البته این مهم مستلزم این است که به ماهواره‌بر‌های با قدرت بیشتری دست یابیم که در نقشه راه سپاه چهار گام برای آن ترسیم کرده‌ایم.

وی افزود: گام اول، ماهواره‌بر قاصد بود؛ گام دوم قائم ۱۰۰ است و گام سوم قائم ۱۰۵ است که وزن‌های بیشتری را به مدار پایین می‌برد و ان‌شاالله تا یک‌سال آینده اولین پرتاب مداری‌اش را انجام می‌دهد که الان مشغول ساخت و تست موتور‌های آن هستیم. این ماهواره‌بر تا ارتفاع زیر ۲۰۰۰ کیلومتر است ولی موتورش قدرت بیشتری حمل کند.

فرمانده فضایی هوافضای سپاه، گفت: ماهواره‌بر قائم ۱۲۰ نیز برای مدارات پایین است و وزنی در حد چندصد کیلوگرم را به مدار پایین می‌برد و قادر خواهد بود یک بیضی تشکیل دهد که یک سرش مدار پایین و یک سر آن همان ۳۶۰۰۰ کیلومتر باشد که به آن مدار جی‌تی‌ئو گفته می‌شود.

سردار جعفرآبادی یادآور شد: مدار بعدی نیز ژئو هست که ماهواره در آن در همان مدار ۳۶۰۰۰ کیلومتر می‌رود و ثابت می‌ماند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار