سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

دیدار مقامات آمریکایی با نمایندگان روسیه و اوکراین در عربستان

دیدار مقامات آمریکایی با نمایندگان روسیه و اوکراین در عربستان منابع خبری گزارش می‌دهند که مقامات ارشد آمریکایی به زودی با نمایندگان روسیه و اوکراین در عربستان برای حل بحران کی یف دیدار می کنند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۳ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 16
کد خبر: ۲۷۱۱۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، «مایکل مک‌کال»، عضو جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا از ایالت تگزاس گفت: مارکو روبیو وزیر امور خارجه، مایک والتز مشاور امنیت ملی و استیو ویتکاف نماینده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه به عربستان سفر خواهند کرد.

 

مک‌کال که ریاست کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان را بر عهده دارد، افزود: از ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین، نیز برای مشارکت در این گفت‌وگوها دعوت شده است.

 

این نماینده جمهوری‌خواه تأکید کرد: هدف از این مذاکرات زمینه سازی برای دیدار دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و زلنسکی برای برقراری صلح و پایان دادن به مناقشه اوکراین است.

 

پایگاه خبری پولیتیکو نیز شب شنبه به نقل از دو مقام آمریکایی که خواستند نامشان فاش نشود گزارش داد: هیچ برنامه‌ای برای دعوت از نمایندگان قدرت‌های بزرگ اروپایی به این گفت‌وگوها وجود ندارد.

 

در همین حال، خبرگزاری بلومبرگ گزارش داد: مقام‌های روسیه و آمریکا در روزهای آینده به منظور زمینه‌سازی برای دیدار میان پوتین و ترامپ در عربستان ملاقات خواهند کرد. این گزارش همچنین می‌افزاید: هدف از این دیدار، تعیین تاریخی برای ملاقات ترامپ و پوتین پیش از فرا رسیدن ماه مبارک رمضان است.

 

روزنامه وال استریت ژورنال نیز اعلام کرد: مقامات آمریکایی تلاش کرده‌اند تا به اوکراین اطمینان دهند در مذاکرات واشنگتن با روسیه حضور خواهد داشت.

 

براساس این گزارش، این رسانه آمریکایی از قول چند دیپلمات فاش کرد: روبیو به همتای اوکراینی خود گفته است که واشنگتن قصد ندارد کی‌یف را از مذاکرات کنار بگذارد.

 

وال استریت ژورنال اعلام کرد: مقامات اروپایی در حال تهیه پاسخی به دولت ترامپ هستند که در آن گفته‌اند: برای دستیابی به صلح در اوکراین، شما به ما نیاز دارید.

 

این رسانه آمریکایی همچنین به نقل از چند مقام اروپا گزارش داد: اگر اروپا در فرایند صلح اوکراین سهیم نباشد، شاید هیچ پارلمان اروپایی اعزام نیرو به اوکراین را تأیید نکند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار