صادرات هشتاد درصد فرش دستباف کشور-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

صادرات هشتاد درصد فرش دستباف کشور

رییس مرکز ملی فرش ایران با تاکید بر فعالیت دو میلیون نفر در کشور در حرفه فرشبافی؛ از تلاش ها برای صادرات فرش به چین خبر داد. به گفته ی دستپاک هم اکنون هشتاد درصد تولیدات فرش دستباف به خارج از کشور صادر می شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۲۱ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 12
کد خبر: ۳۰۵۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ ایران یکی از کشورهای نمونه در زمینه تولید محصولات نساجی است که از گذشته تا کنون سهم بزرگی در تولید فرش دستباف و انواع محصولات دیگر بافته شده از نخ و پشم داشته است. با توجه به اینکه هر ملتی دارای یک کالای نمادین است ، می‌توان گفت فرش دستباف نیز جزو آن دسته از کالاهای بسیار مهم و صادراتی ایران به شمار می‌رود و در بین ملل مختلف نیز بعنوان معروفترین تولید کننده فرش به خصوص فرش دستباف شناخته می‌شود.


فرشته دستپاک شامگاه چهارشنبه در حاشیه برگزاری نمایشگاه های فرش دستبافت در همدان در جمع خبرنگاران افزود: صادرات فرش ایران به چین از برنامه هایی است که با جدیت دنبال می‌شود که اگر عملیاتی شود، شاهد گشایش بزرگی در صنعت فرش کشور خواهیم بود.

 

وی با بیان اینکه در استان همدان ۵۰ هزار قالیباف وجود دارد که ۱۳ هزار نفر از آنها کارت قالیبافی دارند افزود: قالیبافانی که کارت قالیبافی دارند همگی بیمه هستند که همدان در این زمینه از استان های پیشتاز هستند.

 

رییس ملی فرش ایران ادامه داد: فرش دستبافت همدان ثبت جهانی و فرش نهاوند ثبت ملی شده و فرش کبودراهنگ و ملایر نیز در حال پیگیری برای ثبت ملی است.

 

دستپاک توسعه فروش اینترنتی را یکی از جدی ترین برنامه ها برای توسعه بازار فروش داخلی و خارجی ذکر کرد و افزود: تاکنون هیچ گونه بازار اینترنتی و استارتاپ برای فروش فرش دستبافت فعالیت نکرده است.

 

وی ادامه داد: بیش از ۲ میلیون نفر در حوزه فرش دستباف کشور فعالیت می‌کنند و ۲۲ منطقه در این زمینه ثبت جهانی شده است.

 

رییس مرکز ملی فرش ایران با بیان اینکه تولید فرش برای دولت دردسری نداشته است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه تولید فرش هیچ آزاری نداشته دولت نیز اقدام خاصی برای حمایت از فرش بافان انجام نداده اما امروز برنامه ریزی شده که کارگروه های فرش در استان ها برگزار شود زیرا فرش بالاترین آمار اشتغال را دارد.

 

وی افزود: با کمترین سرمایه گذاری می توان بالاترین ارزش افزوده را در فرش دستبافت ایجاد کرد؛ بنابراین با وجود وضعیت بد جنگ اقتصادی، وضعیت فرش دستباف همیشه حرف اول را در توسعه اقتصادی کشور زده است.

 

دستپاک با بیان اینکه ۸۰ درصد از تولیدات فرش دستبافت کشور صادر می شود، خاطرنشان کرد: با ۱۵ کشور رایزنی به عمل آمد تا صادرات توسعه یابد.

 

وی افزود: اگر صادرات فرش به چین به عنوان یک اقتصاد بزرگ رونق بگیرد، گشایش بزرگی در فرش دستباف کشور ایجاد خواهد شد.

 

رییس مرکز ملی فرش ایران با اشاره به اینکه بیش از ۷۰ درصد فرش، ارزش افزوده و ۳۰ درصد آن نیروی انسانی و مواد اولیه است، یادآور شد: با وجود قیمت دیگر اقلام، قیمت مواد اولیه داخلی فرش مناسب است.

 

وی ادامه داد: به فرش دستبافت آنچنان که باید توجه نشده در حالیکه در کشورهایی دیگر، سفارش پذیری، سلیقه یابی و سلیقه سازی مورد توجه قرار گرفته اما با این وجود ایران بزرگترین تولید کننده فرش است و پیش از تحریم نیز کشور بزرگترین صادرکننده فرش به شمار می‌رفت.

ارسال نظر