اضطراب و بی‌پولی جنگ ترامپ علیه ایران در خانه‌های نظامیان آمریکایی طالبان: امنیت مرزها تأمین است کشورهای منطقه نگران نباشند هشدار شدید فرماندهان ارشد آمریکا به هگست درباره ادامه جنگ علیه ایران حماس: تروریسم شهرک‌نشینان با حمایت مستقیم نتانیاهو ادامه دارد شیخ نعیم قاسم: شکست اسرائیل در سه جنگ به دلیل پایداری مردم بود روسیه: هرگز از سلاح هسته‌ای به‌عنوان ابزار ارعاب استفاده نمی‌کنیم سفیر آمریکا گزافه‌گویی ضدایرانی وزیر خزانه‌داری را تکرار کرد آمریکا دنبال مالکیت میادین نفتی ونزوئلا/غارت 90 میلیارد بشکه نفت مفت جو کنت مدعی شد: آمریکا می‌تواند به ایران با سلاح هسته‌ای حمله کند غریب‌آبادی: هیچ کشتی‌ای بدون مجوز ایران نمی‌تواند از تنگه هرمز عبور کند هشدار گروسی درباره قطع کامل برق نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا بازگشت تدریجی دیپلمات‌های آمریکایی به سفارتخانه‌های خاورمیانه عراقچی : دانش‌آموزان مدرسه میناب به حماسه مردم ایران تبدیل شدند رویترز: جنگ علیه ایران به بن‌بست پرهزینه رسید پاسخ کوبنده مجری فاکس نیوز به ترامپ پسکوف: فعلاً برنامه‌ای برای گفت‌وگوی پوتین و ترامپ وجود ندارد
شیخ علی الخطیب، نایب‌رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان در گفت‌وگوی اختصاصی با «راهبرد معاصر» مطرح کرد:

ایران، الگوی مقاومت و نقشه‌راه جدید غرب آسیا

شیخ علی الخطیب، نایب‌رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان با بیان اینکه پیروزی ایران، پیروزی همه مظلومان منطقه است، گفت: ایران صرفاً قدرت منطقه‌ای نیست، کشوری است که با اقتصاد مقاومتی، نقشه راه تازه‌ای در غرب آسیا ترسیم کرده است.
شیخ علی الخطیب؛ نایب‌رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۶ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۵ - 2026 August 30
کد خبر: ۳۱۷۲۷۴

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ جمهوری اسلامی ایران در معادلات نوین غرب آسیا، نه‌تنها به‌عنوان قدرت منطقه‌ای، بلکه به‌مثابه الگوی ایستادگی و مرجع گفتمان مقاومت شناخته می‌شود. 

شیخ علی الخطیب، نایب‌رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان درباره نقشه‌راه جدید غرب آسیا با الهام از مقاومت جانانه جمهوری اسلامی ایران برابر محور آمریکایی-صهیونیستی به خبرنگار «راهبرد معاصر» گفت: جمهوری اسلامی ایران توانست به برکت اندیشه‌ها و بینش‌های امام خامنه‌ای (ره)، رهبر شهید انقلاب اسلامی در برابر دشمن مقاومت و ایستادگی کند. ایران امروز صرفاً یک قدرت منطقه‌ای نیست؛ کشوری است که با اقتصاد مقاومتی، نقشه راه تازه‌ای در غرب آسیا ترسیم و ثابت کرد ملت‌ها می‌توانند بدون تسلیم شدن در برابر زورگویی استکبار پیشرفت کنند.

وی افزود: من از جهان اسلام خواستارم که عالی‌ترین اشکال همبستگی با جمهوری اسلامی در این نبرد حساس و تعیین‌کننده در برابر قدرت‌های استکبار صهیونیستی-آمریکایی شکل بگیرد؛ زیرا پیروزی ایران، پیروزی همه مظلومان و مستضعفان منطقه است. 

نایب‌رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان عنوان کرد: لبنان سال‌هاست هزینه ایستادگی در جبهه مقاومت را می‌دهد؛ اما ما هرگز این هزینه را تبعیض نمی‌دانیم، بلکه آن را افتخار می‌دانیم. پیش‌تر نیز در دیدار با برادران مقاومت تأکید کرده‌ام که اراده دو ملت لبنان و فلسطین، نیرویی است که مقاومت را در میدان صبور و پیروز نگه می‌دارد. ایران در سخت‌ترین لحظات، پشتیبان لبنان بوده و این پشتیبانی، عهدی است که ملت لبنان هرگز فراموش نخواهد کرد.

خطیب درباره لزوم وحدت جهان اسلام در مواجهه با استکبار جهانی گفت: وحدت از نظر من یک شعار نیست، بلکه مسئولیت شرعی و ملی است. من بارها بر ضرورت تقویت وحدت میان کشورهای اسلامی و گفت‌وگوی سازنده برای مقابله با دشمنان تأکید و تصریح کردم تفرقه است که دشمنان را به تحرک علیه کشورهای اسلامی وامی‌دارد.

نایب‌رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان تأکید کرد: در کنفرانس وحدت اسلامی و حتی پیش‌تر پیشنهاد داده‌ام «هیئت‌های مذاکراتی با حکومت‌های جهان اسلام» تشکیل شود تا اختلافات میان ما به‌وسیله گفت‌وگو حل شود، نه خصومت. آنچه در تهران دیدم از حضور علما و اندیشمندان شیعه و سنی از ده‌ها کشور بر محور اندیشه رهبر شهید انقلاب اسلامی، نمونه عینی همین وحدت عملی است. شیعه و سنی در لبنان و در جهان اسلام، برادران یکدیگرند و دشمن می‌خواهد این برادری را بشکند.

وی گفت: فلسطین، سنجه‌ صداقت همه ماست. جهان برابر مقاومت هیچ گزینه‌ای جز «مقاومت و پیروزی» باقی نگذاشته است. تجاوز مداوم رژیم صهیونیستی به لبنان و فلسطین نشان می‌دهد این رژیم جز با زبان زور ملت‌ها چیزی نمی‌فهمد. ما در مجلس اعلای اسلامی شیعیان بر این باوریم که دفاع از قدس و ایران در واقع یک نبرد است؛ نبرد امت اسلامی با جبهه استکبار. تا قدس آزاد نشود، این مسئولیت تاریخی بر دوش همه ما باقی است.

نایب‌رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان درباره تداوم تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک لبنان و وضعیت آوارگان لبنانی گفت: من از آوارگان در جمعیت مقاصد اسلامی بیروت و دانشگاه اسلامی خلده بازدید کردم و به آن‌ها گفتم که این رنج‌ها، بهای کرامت ما در برابر دشمن صهیونیستی است و آنان با عزت و سربلندی به خانه‌هایشان بازخواهند گشت. 

وی تأکید کرد: مراقبت از آوارگان نخست وظیفه دولت است و مقر مجلس اعلای شیعه یک مرکز اداری است، نه محل اسکان؛ اما این به آن معنا نیست که ما بی‌تفاوتیم. پذیرش آوارگان آغاز شده است، ادامه دارد و بیمارستان الزهرا در حال انجام وظیفه است. 

خطیب گفت: ما در جنبش امل، حزب‌الله و مجلس اعلای شیعه یک دستیم. انسجام جبهه داخلی، شرط پیروزی در برابر دشمن است و هر تلاشی برای شکاف انداختن میان این جریان‌ها، توطئه‌ای دشمنانه است که با هوشیاری ملت لبنان ناکام خواهد ماند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار