یک طرفه شدن چالوس و آزادراه تهران شمال تا اطلاع بعدی آموزش و پرورش: مدارس اصفهان شنبه ۶ دی تعطیل نیست ایرانی‌ها ۸ برابر بیشتر از مردم جهان می‌سوزند! مقصر اصلی آلودگی هوا؛ نیروگاه‌، خودرو، موتورسیکلت‌ یا سوخت بی‌کیفیت؟ تردد روان در محورهای شمالی کشور ورود سامانه بارشی به کشور از یکشنبه هوای پایتخت «ناسالم برای گروه‌های حساس» جزئیات بازداشت مدیران معدن طبس در زمان حادثه فیش خرید دو بطری آب معدنی، باند سارقان مسلح را لو داد آیین‌نامه اجرایی ارتقاء رتبه‌بندی معلمان به تصویب دولت رسید  آغاز ثبت نام آزمون زبان دانشگاه آزاد جاده کندوان پس از ۳ روز بازگشایی شد ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها فردا چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس و دانشگاه‌های اصفهان فردا چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد  مدارس تهران فردا چهارشنبه ۳ دی تعطیل شد / جزئیات طرح زوج و فرد

اخذ D.N.A از خانواده ۱۴۲ قربانی سانحه هوایی

سازمان پزشکی قانونی کشور اعلام کرد: با مراجعه خانواده ۱۴۲ نفر از قربانیان سانحه سقوط هواپیما، نمونه D.N.A از این خانواده‌ها اخذ شده و کار شناسایی پیکر‌های این عزیزان در حال انجام است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۸ - ۲۲ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 12
کد خبر: ۳۳۳۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  از ۱۴۷ هموطن درگذشته در این سانحه هوایی، تاکنون خانواده ۱۴۲ نفر به ادارات کل پزشکی قانونی مراجعه کرده‌اند که بیش از ۹۰ درصد این مراجعات به مرکز تشخیصی و آزمایشگاهی استان تهران بوده است.

 

بر اساس این گزارش از خانواده سه تبعه افغان نیز که در هواپیما کشته شده‌اند نمونه ژنتیک اخذ شده است. همچنین با همکاری تیم اعزامی از اوکراین، پروفایل خانواده‌های قربانیان تبعه این کشور نیز برای شناسایی و تعیین هویت اجساد در اختیار سازمان پزشکی قانونی ایران قرار گرفته است.

 

شایان ذکر است کار شناسایی و تشخیص هویت اجساد به صورت شبانه روزی در حال انجام است و این سازمان در تلاش است تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با دقت و صحت کامل نسبت به تعیین هویت قربانیان و تحویل پیکرهای این عزیزان به خانواده‌ها اقدام نماید.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار