مواردی که کودکان نباید از کرونا بدانند-راهبرد معاصر
لیگ نخبگان فوتبال آسیا | خاموشی نیمار در شب پرفروغ الهلال | میتروویچ استقلال را ۳ تایی کرد ۹ مصدوم و ۴ فوتی در تصادف دلخراش محور زابل به زاهدان توقف در دوبی برابر الغرافه؛ پرسپولیس در لیگ نخبگان مردود شد ویدئو | گل اول الغرافه به پرسپولیس بازجویی از ستاره اسبق بارسلونا به اتهام تجاوز کارشناس صداوسیما: در عملیات وعده صادق ۲۴۰ اسرائیلی کشته شدند فاز اول بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی ایران وارد مدار شد حج ۲۰۰ میلیون تومانی در راه است؟ شرایط جدید بازنشستگی اعلام شد + جزئیات دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی: نرخ سوخت هواپیما سال آینده ۱۱ برابر می‌شود دیدار پوتین و وزیر خارجه کره شمالی پزشکیان به باکو می‌رود صابر برزکار شرور مسلح معروف به هلاکت رسید + عکس بخشنامه عارف به کلیه دستگاه‌های اجرایی و استانداری‌ها درخصوص بکارگیری جوانان، زنان و اقوام در سطوح مدیریتی رئیس سازمان نظام پرستاری: ۱۰ هزار پرستار به زودی استخدام خواهند شد‌

مواردی که کودکان نباید از کرونا بدانند

یک روانشناس گفت: والدین اضطراب خود نباید به کودک منتقل و مدام در خانه درباره این مسئله صحبت کنند، چراکه این نگرانی به کودک منتقل می‌شود و کودکان تحمل این حجم از فشار روانی را ندارند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 07
کد خبر: ۳۷۶۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، سمانه بهزادپور روانشناس و مشاور درباره بهداشت روانی کودکان در مقابل ویروس کرونا اظهار کرد: کودکان درک درستی از ویروس و انتقال بیماری ندارند.

 

این روانشناس بیان کرد: برای اطمینان از اینکه کودک ما نکات بهداشتی را رعایت کند در غالب نقاشی، شعر، داستان و نمایش به او آموزش دهیم و شکل ویروس را برای کودک بکشیم و راهکار‌های پیشگیرانه را به کودک آموزش دهیم.

 

بهزادپور گفت: والدین اضطراب خود نباید به کودک منتقل و مدام در خانه درباره این مسئله صحبت کنند، چراکه این نگرانی به کودک منتقل می‌شود و کودکان تحمل این حجم از فشار روانی را ندارند.

 

وی با بیان اینکه والدین در وهله اول باید آرامش خود را حفظ کنند، افزود: والدین در کنار رعایت موارد بهداشتی و آموزش آن به کودکان خیلی درباره این بیماری اغراق نکنند.

 

این روانشناس درباره کودکانی که در چنین موقعیتی دچار اضطراب شده‌اند، گفت: والدین نباید ترس کودک را انکار کنند چراکه این ترس کودک واقعی است و انکار ترس توسط والدین کمکی به کودک نمی‌کند پس والدین باید هیجانات فرزندشان را تنظیم کنند.

 

بهزادپور افزود: والدین زمانی که می‌بینند کودک ترسیده او را در آغوش بگیرند و نوازش کنند این را بگویند؛ "عزیزم تو ترسیدی" و این را به فرزندانشان منتقل کنند که من احساسات تو را درک میکنم، اما در کنار هم هستیم و از هم مراقبت میکنیم هر اتفاقی بیفتد ما در کنار تو هستیم.

 

وی خاطرنشان کرد: والدین با روش‌های کودکانه ویروس و راهکار‌های پیشگیرانه را به کودک توضیح دهند و این اطمینان را به کودک دهند که اگر اصول بهداشتی را رعایت کنیم هیچ اتفاقی رخ نمی‌دهد و اگر هم مبتلا شویم به احتمال زیاد سلامتیمان را به دست خواهیم آورد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده