مواردی که کودکان نباید از کرونا بدانند-راهبرد معاصر
قرعه کشی یک چهارم نهایی لیگ ملت‌ها/ پیش به سوی مصاف‌های جذاب کاروان پرسپولیس راهی قطر شد میزبانی تیم ملی فوتبال ایران از امارات در کشور عمان واژگونی اتوبوس در جاده زاهدان به زابل / ۲۸ نفر مصدوم شدند همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

مواردی که کودکان نباید از کرونا بدانند

یک روانشناس گفت: والدین اضطراب خود نباید به کودک منتقل و مدام در خانه درباره این مسئله صحبت کنند، چراکه این نگرانی به کودک منتقل می‌شود و کودکان تحمل این حجم از فشار روانی را ندارند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 07
کد خبر: ۳۷۶۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، سمانه بهزادپور روانشناس و مشاور درباره بهداشت روانی کودکان در مقابل ویروس کرونا اظهار کرد: کودکان درک درستی از ویروس و انتقال بیماری ندارند.

 

این روانشناس بیان کرد: برای اطمینان از اینکه کودک ما نکات بهداشتی را رعایت کند در غالب نقاشی، شعر، داستان و نمایش به او آموزش دهیم و شکل ویروس را برای کودک بکشیم و راهکار‌های پیشگیرانه را به کودک آموزش دهیم.

 

بهزادپور گفت: والدین اضطراب خود نباید به کودک منتقل و مدام در خانه درباره این مسئله صحبت کنند، چراکه این نگرانی به کودک منتقل می‌شود و کودکان تحمل این حجم از فشار روانی را ندارند.

 

وی با بیان اینکه والدین در وهله اول باید آرامش خود را حفظ کنند، افزود: والدین در کنار رعایت موارد بهداشتی و آموزش آن به کودکان خیلی درباره این بیماری اغراق نکنند.

 

این روانشناس درباره کودکانی که در چنین موقعیتی دچار اضطراب شده‌اند، گفت: والدین نباید ترس کودک را انکار کنند چراکه این ترس کودک واقعی است و انکار ترس توسط والدین کمکی به کودک نمی‌کند پس والدین باید هیجانات فرزندشان را تنظیم کنند.

 

بهزادپور افزود: والدین زمانی که می‌بینند کودک ترسیده او را در آغوش بگیرند و نوازش کنند این را بگویند؛ "عزیزم تو ترسیدی" و این را به فرزندانشان منتقل کنند که من احساسات تو را درک میکنم، اما در کنار هم هستیم و از هم مراقبت میکنیم هر اتفاقی بیفتد ما در کنار تو هستیم.

 

وی خاطرنشان کرد: والدین با روش‌های کودکانه ویروس و راهکار‌های پیشگیرانه را به کودک توضیح دهند و این اطمینان را به کودک دهند که اگر اصول بهداشتی را رعایت کنیم هیچ اتفاقی رخ نمی‌دهد و اگر هم مبتلا شویم به احتمال زیاد سلامتیمان را به دست خواهیم آورد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر