آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

پسری سر پدرش را برید

یک جوان سر پدرش را برید و در تشت گذاشت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۹ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 18
کد خبر: ۴۶۶۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، جوان مجردی که با پدر و مادرش زندگی می‌کرد، به دلیل نامعلومی پدرش را کشت و سر بریده او را درون تشت پلاستیکی حمام گذاشت. این حادثه وحشتناک، اوایل بامداد روز گذشته در توس ۶۵ مشهد هنگامی به وقوع پیوست که دختری پدر و مادرش را به منزل خودش دعوت کرد، اما مرد ۶۲ ساله کارگر که شب هنگام از سر کار به منزلش بازگشته بود، از همسرش خواست اجازه دهد او استراحت کند و به منزل دخترش نرود! زن میان سال هم پذیرفت، چرا که می‌دانست شوهرش بسیار خسته از سر کار آمده است.

 

در حالی این زن راهی منزل دخترش شد که تصور می‌کرد پسرش نیز حوصله رفتن به مهمانی را ندارد. چند ساعت بعد، زن میان سال در حالی منزل دخترش را ترک کرد که شب از نیمه گذشته بود. او به خیابان توس ۶۵ وارد شد، اما هرچه در زد هیچ کس در حیاط را باز نکرد. او به ناچار کلید در حیاط را بیرون آورد و داخل منزل رفت، ولی ناگهان فریاد دلخراشش همسایگان را به کوچه کشید. پیکر غرق در خون شوهرش درون حمام افتاده بود و سر بریده اش نیز داخل تشت پلاستیکی قرار داشت.

 

چند دقیقه بعد با حضور نیروهای انتظامی و قاضی ویژه قتل عمد در محل وقوع جنایت، تحقیقات در این باره آغاز و مشخص شد که پسر جوان پیرمرد مرتکب این جنایت وحشتناک شده و از محل گریخته است؛ بنابراین به دستور مقام قضایی، گروه زبده‌ای از کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی به سرپرستی سرهنگ علی بهرامزاده (رئیس دایره قتل عمد) وارد عمل شدند و به تحقیق در این باره پرداختندکه در نهایت شامگاه روز گذشته این پسر جوان دستگیر شد.

 

بررسی‌های مقدماتی نشان می‌داد، پسر جوان که دارای سابقه بیماری اعصاب و روان است، شب هنگام به منزل بازگشته و با ضربات متعدد چاقو پدرش را در پذیرایی به قتل رسانده و سپس پیکر بی جان او را به درون حمام برده و سرش را جدا کرده است. تحقیقات بیشتر در این باره با دستور علی اکبر احمدی نژاد همچنان ادامه دارد.

 

منبع:همشهری

کلمات کلیدی: قتل
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار