ماجرای دخالت فرانسه در روند تشکیل دولت در لبنان + جزئیات-راهبرد معاصر
دستگیری فرمانده دادگاه صحرایی زندان صیدنایا در سوریه + عکس حمله موشکی یمن به تل‌آویو/فرودگاه بن‌گوریون تعطیل شد رهبر انصارالله یمن: جنگ مردم سوریه با اسرائیل حتمی است هشدار شدیداللحن شورای همکاری خلیج فارس؛ اسرائیل فوراً از سوریه عقب‌نشینی کند واکنش مسکو به ادعای سقوط هواپیمای آذربایجان توسط پدافند روس بقائی، ادعای دخالت ایران در سوریه را مردود دانست رئیس جدید دستگاه اطلاعات سوریه تعیین شد نماینده مجلس روسیه: توافق با ایران احتمالاً اواسط ژانویه امضا می‌شود روسیه: گروسی درباره ایران رویکرد بی‌طرفانه داشته باشد تنها کشور جهان که زوج‌ها را به خاطر طلاق به اردوگاه کار اجباری می‌فرستد جعبه سیاه هواپیمای آذربایجانی پیدا شد گسترش قتل و غارت در سوریه؛ هر ۱۰ دقیقه یک حمله از سوی عناصر الجولانی نامه ایران به سازمان ملل پس از اعتراف اسرائیل به ترور اسماعیل هنیه غریب‌آبادی: بازداشت محمدرضا نوری از مصادیق بازداشت خودسرانه است هاآرتص: اعتصاب غذا مقابل کنست همچنان ادامه دارد

ماجرای دخالت فرانسه در روند تشکیل دولت در لبنان + جزئیات

یک مقام در کاخ الیزه خبر داد که رئیس جمهور فرانسه فشار‌های لازم را برای اجرای اصلاحات در لبنان اعمال خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۶ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 28
کد خبر: ۵۶۶۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری «رویترز»، امروز (جمعه)، به نقل از یک مقام در کاخ الیزه از تلاش «امانوئل ماکرون» رئیس‌ جمهور فرانسه برای اعمال فشار بر مقامات لبنانی خبر داد.

 

پایگاه خبری شبکه «المیادین»گزارش داد که این منبع گفته است: «ماکرون توضیح داده که از مسئله ایجاد راه‌حل برای بحران لبنان منصرف نخواهد شد».

 

این منبع در ادامه گفت: «ماکرون هر آنچه ضروری است را انجام خواهد داد و فشار لازم برای اجرای برنامه اصلاحات در لبنان را اعمال خواهد کرد».

 

در جریان سفر پیشین ماکرون به لبنان نیز «جورج مالبورنو» روزنامه‌نگار فرانسوی به نقل یک منبع حاضر در نشست‌ با گروه‌های ۱۴ مارس لبنان خبر داده بود که رئیس‌جمهور فرانسه «تهدید کرد در صورتی که اصلاحات اجرایی نشوند، برخی مقامات را تحریم می‌کند» 

 

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که منابع لبنانی امروز گزارش دادند که «میشل عون»‌ رئیس‌جمهور و «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان، امروز (جمعه) توافق کردند که روز دوشنبه هفته آینده رایزنی‌های پارلمانی برای معرفی نخست‌وزیر جدید این کشور آغاز شود.

 

تمام این تحولات پس از انفجار بندر بیروت در لبنان به‌ وجود آمد. لبنان روز چهارم آگوست، شاهد انفجاری مهیب در بندرگاه بیروت بود. اشتعال مواد نیترات آمونیوم در انبار ۱۲ بندر بیروت باعث وقوع انفجار شد که بر اثر آن، دستکم ۱۸۰ نفر کشته و بیش از شش هزار تن دیگر مجروح شدند. در این انفجار بندر کاملا ویران شد و خسارت‌های جدی به شمار زیادی از منازل و ادارات شهر بیروت وارد شد.

 

این حادثه علاوه بر تلفات جانی و خسارت‌های مالی و اقتصادی، تبعات سیاسی نیز داشت بطوریکه «حسّان دیاب» نخست‌وزیر لبنان پس از چند روز تظاهرات سازمان‌دهی شده از سوی جریان غربگرای ۱۴ مارس و استعفای چند وزیر کابینه‌‌اش، استعفای دولت خود را اعلام کرد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار