دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

پمپئو: ما از دستیابی ایران به سلاح های روسی و چینی جلوگیری می کنیم

وزیر امور خارجه آمریکا مدعی شد واشنگتن مانع دستیابی ایران به تانک‌های چینی و سیستم‌های دفاع هوایی روسیه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۳ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 15
کد خبر: ۵۹۱۴۸

به گزارش راهبرد معاصر مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا امروز سه شنبه گفت با وجود نزدیک شدن به زمان انقضای تحریم‌های جهانی تسلیحاتی علیه ایران در ۱۸ اکتبر، واشنگتن از دستیابی ایران به سلاح‌های روسی و چینی جلوگیری خواهد کرد.

 

پمپئو با اشاره به اختلافات بین آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها در موضع تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران، به رادیو فرانس اینتر گفت: تاکنون هیچ کاری برای جلوگیری از گسترش این ممنوعیت انجام نشده است و بنابراین آمریکا مسئولیت در این زمینه بر عهده گرفت.

 

وی افزود: ما به این شیوه عمل خواهیم کرد. ما از دستیابی ایران به تانک‌های چینی و سیستم‌های دفاع هوایی روسیه جلوگیری خواهیم کرد.

 

پمپئو با تکرار ادعا‌های بی‌اساس خود در خصوص فروش سلاح ایران به حزب الله لبنان اعلام کرد امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه با سفر به لبنان سعی دارد این روند را تضعیف کند.

 

در سال ۲۰۱۸، آمریکا به طور یکجانبه از توافق در مورد برنامه هسته‌ای ایران موسوم به برجام خارج شد و با متهم کردن ایران به حمایت از گروه‌های مانند حزب الله لبنان، متعاقباً تحریم‌های شدیدی را علیه ایران اعمال کرد.

 

در ۲۱ اوت، واشنگتن در سازمان ملل متحد سعی کرد آرای مورد نیاز برای تمدید تحریم های تسلیحاتی علیه ایران را به دست بیاورد.

 

اکثریت قریب به اتفاق اعضای شورای امنیت (۱۳ عضو از ۱۵ عضو)، از جمله کشور‌های شرکت‌کننده در توافق هسته‌ای ایران، سازوکاری را که آمریکا برای تمدید تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی معرفی کرد، نپذیرفتند.

 

باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر