عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

پمپئو: ما از دستیابی ایران به سلاح های روسی و چینی جلوگیری می کنیم

وزیر امور خارجه آمریکا مدعی شد واشنگتن مانع دستیابی ایران به تانک‌های چینی و سیستم‌های دفاع هوایی روسیه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۳ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 15
کد خبر: ۵۹۱۴۸

به گزارش راهبرد معاصر مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا امروز سه شنبه گفت با وجود نزدیک شدن به زمان انقضای تحریم‌های جهانی تسلیحاتی علیه ایران در ۱۸ اکتبر، واشنگتن از دستیابی ایران به سلاح‌های روسی و چینی جلوگیری خواهد کرد.

 

پمپئو با اشاره به اختلافات بین آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها در موضع تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران، به رادیو فرانس اینتر گفت: تاکنون هیچ کاری برای جلوگیری از گسترش این ممنوعیت انجام نشده است و بنابراین آمریکا مسئولیت در این زمینه بر عهده گرفت.

 

وی افزود: ما به این شیوه عمل خواهیم کرد. ما از دستیابی ایران به تانک‌های چینی و سیستم‌های دفاع هوایی روسیه جلوگیری خواهیم کرد.

 

پمپئو با تکرار ادعا‌های بی‌اساس خود در خصوص فروش سلاح ایران به حزب الله لبنان اعلام کرد امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه با سفر به لبنان سعی دارد این روند را تضعیف کند.

 

در سال ۲۰۱۸، آمریکا به طور یکجانبه از توافق در مورد برنامه هسته‌ای ایران موسوم به برجام خارج شد و با متهم کردن ایران به حمایت از گروه‌های مانند حزب الله لبنان، متعاقباً تحریم‌های شدیدی را علیه ایران اعمال کرد.

 

در ۲۱ اوت، واشنگتن در سازمان ملل متحد سعی کرد آرای مورد نیاز برای تمدید تحریم های تسلیحاتی علیه ایران را به دست بیاورد.

 

اکثریت قریب به اتفاق اعضای شورای امنیت (۱۳ عضو از ۱۵ عضو)، از جمله کشور‌های شرکت‌کننده در توافق هسته‌ای ایران، سازوکاری را که آمریکا برای تمدید تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی معرفی کرد، نپذیرفتند.

 

باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده