افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم

تلاش آمریکا برای معرفی قطر به عنوان متحد اصلی غیرناتو

یک مقام آمریکایی روز پنجشنبه ابراز امیدواری کرده دولت این کشور بتواند قطر را به عنوان «متحد اصلی غیرناتو» معرفی کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۰ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 17
کد خبر: ۵۹۴۱۱

به گزارش راهبرد معاصر یک مقام ارشد آمریکایی روز پنجشنبه گفت ایالات متحده قصد دارد قطر را «متحد اصلی غیرناتو» خود معرفی کند. 

واشنگتن می‌گوید ارتقاء کشورها به وضعیت متحد غیرناتو آمریکا این کشورها را از برخی مزایای در همکاری‌های امنیتی و مبادلات دفاعی برخوردار خواهد کرد. 

 «تیموثی لندرکینگ»، معاون وزیر دفاع آمریکا در امور کشورهای حاشیه خلیج فارس گفت: «ما امیدواریم که بتوانیم  رو به جلو حرکت کرده و قطر را در فهرست کشورهای متحد غیرناتوی خود قرار دهیم.»

چهار کشور عربستان سعودی، امارات، بحرین و مصر از تاریخ پنج ژوئن ۲۰۱۷ ( ۱۵ خرداد ۱۳۹۶) به بهانه حمایت قطر از تروریسم، رابطه با ایران و ترکیه و برنامه‌های شبکه الجزیره، روابط دیپلماتیک خود را با قطر قطع کرده و این کشور را در محاصره قرار دادند.

«مشعل بن حمد آل ثانی» سفیر قطر در آمریکا حدود دو ماه پیش گفت کشورش همواره آماده کمک به کاهش تنش و مذاکره میان طرف‌های درگیر در خلیج فارس است و همچنان به «طرح صلح عربی» پایبند است.

دولت آمریکا در تلاش است کشورهای عربی را به سازش با رژیم صهیونیستی و علنی کردن روابطشان با این رژیم مجاب کند. بحرین و امارات تا به حال اعلام کرده‌اند که روابطشان با رژیم صهیونیستی را عادی می‌کنند. 

«لولوة الخاطر» سخنگوی وزارت خارجه قطر سه روز پیش در مصاحبه‌ای گفت کشورش وارد روند سازش با رژیم صهیونیستی نخواهد شد. 

 

فارس

ارسال نظر