امیرعلی ابوالفتح، کارشناس مسائل آمریکا در گفت و گو با راهبرد معاصر پاسخ می دهد:

آیا نظرسنجی های انتخابات آمریکا با واقعیت همخوانی دارد؟

ابوالفتح: فارغ از دقت حاکم بر نظرسنجی های یاد شده، پیچیدگی حاکم بر پروسه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، موجب شده تا لزوما پیش بینی این نظرسنجی ها در مقاطع مختلف درست از آب در نیاید.
امیرعلی ابوالفتح؛ کارشناس مسائل آمریکا
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۱ - ۱۹ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 10
کد خبر: ۶۲۳۶۷

صحت نظرسنجی های انتخاباتی در آمریکا چه میزان صحت؟

 

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر علی ابوالفتح کارشناس مسائل آمریکا در گفت و گو با راهبرد معاصر در خصوص صحت و سقم نظرسنجی های انتخاباتی در آمریکا گفت: موضوعی به نام نظر سنجی در آمریکا که از قوت و قدرت خوبی بین مردم برخوردار است عموما به صورت علمی انجام می شود نه داده های غیر علمی، بنابراین تا اینجا هر چه که نظر سنجی ها می گویند معتبر است اما به نحوی قابل اتکا نیست، چرا که لزوما داده های نظر سنجی بر خروجی انتخابات تاثیر دقیق نخواهد داشت.

 

وی دراین باره افزود: نظر سنجی ها به این دلیل قابل اتکا نیست که در آمریکا رئیس جمهور براساس علائق رای دهندگان انتخاب نمی شود، چرا که ممکن است یک نفر بیشترین آرای رای دهندگان را به دست بیاورد، اما به دلایل متعددی نتواند رئیس جمهور این کشور شود.

 

کارشناس مسائل آمریکا در توضیح اینکه چرا نتیجه انتخابات با نتایج نظر سنجی ها می تواند متفاوت شود گفت: این اتفاق در سال 2016 برای خانم هیلاری کلینتون و در سال 2000 برای الگور پیش آمد به  این دلیل که نظرسنجی ها اغلب نظر رای دهندگان را پرس و جو می کنند و تمایل رای دهندگان به نامزد مورد نظرشان مورد سوال قرار می گیرد، اما دربرخی دوره ها ترکیب ایالت ها ممکن است به گونه ای باشد که فردی که کمترین رای مردمی را داشته آرای الکترال بیشتری را به دست بیاورد و رئیس جمهور شود.

 

امیر علی ابوالفتح کارشناس مسائل آمریکا در این باره توضیح داد: از این جهت بر روی نظر سنجی های آمریکا خیلی نمی توان اتکا کرد. شاید اگر نظر سنجی در کشور دیگری انجام می گرفت یا اینکه روند انتخاباتی آمریکا همانند سایر کشورها بود که براساس رای مردم صورت می گرفت راحت تر می توانستیم پیش بینی کنیم که چه کسی از صندوق رای بیرون می آید، اما به دلیل اینکه روند انتخاباتی درآمریکا متفاوت از سایر کشورهاست به صورت قطعی و از روی نظر سنجی ها نمی توان چنین موضوعی را بیان کرد.

 

کارشناس مسائل آمریکا در خصوص انتخابات جاری آمریکا بین آقای ترامپ و آقای بایدن گفت: انتخابات سال 2020به نظر می رسد از سایر انتخابات های آمریکا مشکلات بیشتری را به این کشور تحمیل کند، به این دلیل که قطع به یقین تکلیف انتخابات در دادگاه مشخص می شود.

 

وی در ادامه تصریح نمود: به این دلیل که آقای ترامپ گفته اگر من پیروز میدان رقابت نباشم حتما در انتخابات تقلب صورت گرفته است. آقای ترامپ اعلام کرده اگر آقای بایدن پیروز انتخابات باشد کار به دادگاه می کشد، حتما آقای جوبایدن هم کار را به دادگاه می کشاند بنابراین باز هم نظرسنجی نمی تواند تعیین کند چه کسی پیروز میدان است، لذا کسی می تواند پیروز شود که  از ابزار های بیشتری در رای دادگاه برخوردار باشد.

 

ارسال نظر