اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

واکنش قالیباف به مخالفت دولت با طرح اصلاح ساختار بودجه+ جزئیات

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس جزئیات جلسه اخیر این کمیسیون با نمایندگان دولت درخصوص سازوکار تأمین طرح یارانه کالاهای اساسی را مطرح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 17
کد خبر: ۶۷۱۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ احسان ارکانی با اشاره به جلسه شب گذشته اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با نمایندگان دولت درخصوص تاأمین منابع طرح یارانه کالاهای اساسی گفت: در این جلسه نمایندگان بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه و... حضور داشتند و درباره زوایای مختلف منابع قابل‌اتکا برای پرداخت یارانه کالاهای اساسی بحث شد.

 

به گفته این نماینده مجلس، در جلسه اخیر کمیسیون پیشنهادات جدید مجلس درخصوص تغییر نرخ ارز محاسباتی در گمرک و همچنین افزایش مالیات و عوارض تراکنشهای با رقم بالا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

وی افزود، متأسفانه نمایندگان دولت تأکید داشتند در طرح مجلس رقم قابل‌توجهی از محل افزایش عوارض تراکنش‌ها به‌دست نخواهد آمد که البته این موضوع از سوی نمایندگان تأیید نشد، اما بررسی‌ها در این حوزه ادامه خواهد داشت.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: طی یکی دو روز آینده منابع مربوط به طرح یارانه کالاهای اساسی پخته‌تر خواهد شد؛ اما تأکید اصلی روی واگذاری اموال و دارایی‌های مازاد دولت است.

 

ارکانی ادامه داد: به هر حال دولت باید اموال و دارایی‌های مازاد خود را واگذار کند و درآمد حاصل نیز در اختیار عموم مردم قرار گیرد. در روزهای آینده نیز طرح مجلس در این حوزه تکمیل و نتایج آن اعلام و در صحن مجلس تصویب خواهد شد.

 

مکاتبه دیوان محاسبات و افشای رشد 183درصدی درآمد دولت از محل واگذاری اموال مازاد

دیوان محاسبات در مکاتبه‌ای رسمی به رئیس کمیسیون برنامه و بودجه اعلام کرده است که از محل ردیف‌های درآمدی مربوط به واگذاری شرکتهای دولتی و فروش اموال و دارایی‌های مازاد دولتی حدود 22هزار میلیارد تومان درآمد مازاد کسب شده است؛ بر این اساس درآمد کسب‌شده از محل ردیف‌های مذکور نسبت به سقف مصوب بودجه حدود 183درصد رشد داشته است.

 

به‌گفته این نماینده مجلس، کلیه ارقام و اعداد اعلام‌شده از سوی دیوان محاسبات از اطلاعات خزانه‌داری کشور است؛ اما داده‌های سازمان برنامه بیشتر موارد تخمینی است و اعتبار کمتری دارد.

 

درآمد 40هزار میلیارد تومانی از محل واگذاری سهام دولت مازاد بر سقف بودجه امسال

ارکانی با اشاره به آخرین توافقات کمیسیون برنامه و بودجه برای مشخص شدن محل منابع طرح یارانه کالاهای اساسی گفت: بر اساس پیگیری‌های صورت گرفته مشخص شد از وصول اقساط سهام دولت به میزان 2800میلیارد تومان درآمد ایجاد می‌شود.

 

همچنین از محل واگذاری ای‌تی‌اف پالایش مربوط به سهام 4 پالایشگاه بزرگ در بورس حدود 18هزار میلیارد تومان و از واگذاری باقی‌مانده سهام شرکتهای صنعتی 12هزار میلیارد درآمد و منابع جدید و فراتر از بودجه 1399 کسب خواهد شد.

 

لازم به ذکر است از واگذاری باقی‌مانده سهام بانکها و بیمه‌ها نیز حدود 7هزار میلیارد تومان درآمد ایجاد می‌شود که جمع همه این موارد نزدیک به 39هزار و 800میلیارد تومان است. بر این اساس تأکید شد 30هزار میلیارد تومان از این منابع برای طرح یارانه کالاهای اساسی اختصاص یابد./ تسنیم

 

ارسال نظر