سفر ابو محمد جولانی به جمهوری آذربایجان شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد

استعفای دو مقام دولت ترامپ در یک شب

شبکه «فاکس‌نیوز» در خبرهای جداگانه‌ای گزارش داد که مدیر «گروه ویژه شکست داعش» در پنتاگون و مشاور رئیس‌جمهور آمریکا در حوزه ویروس کرونا از سمت‌های خود استعفا داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 01
کد خبر: ۶۸۸۱۶

به گزارش راهبرد معاصر,  رسانه‌های آمریکایی بامداد سه‌شنبه از استعفای دو مقام دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا خبر دادند.

 

شبکه «فاکس‌نیوز» گزارش داد که دکتر «اسکات اَتلس» مشاور ویژه ترامپ درخصوص ویروس کرونا بعد از چهار ماه جنجالی در کاخ سفید، استعفا داده است.

 

بر این اساس، اتلس در زمان حضورش به عنوان مشاور در ستاد مقابله با کرونای کاخ سفید، بارها با دیگر اعضای این کارگروه به دلیل نحوه عملکرد آنها در مقابله با این همه‌گیری، مجادله کرده بود.

 

خبرنگار شبکه فاکس‌نیوز نیز در صفحه توئیتر خود از انحلال «گروه ویژه شکست داعش» در وزارت دفاع آمریکا و استعفای اجباری «کریستوفر مائر» مدیر این گروه خبر داد.

 

بر این اساس، مائر که از ماه مارس سال ۲۰۱۷ این سمت را برعهده داشته، بامداد امروز (به وقت تهران) استعفای خود را به سرپرست پنتاگون ارائه کرد که مورد قبول قرار گرفت.

 

در بیانیه پنتاگون آمده است که وظایف و مسئولیت‌های مدیر گروه ویژه، توسط کارکنان دفتر دستیار وزیر دفاع در امور عملیات‌های ویژه انجام خواهند شد.

 

این در حالی است که چندی پیش نیز با ادامه یافتن موج استعفای مقامات نظامی و امنیتی در وزارت دفاع آمریکا، معاون رئیس ستاد کارکنان پنتاگون نیز استعفانامه خود را تحویل داده بود. / فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار