ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم کالاس: روسیه فقط برای ادامه حملاتش زمان می‌خرد انتصاب نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر

حملات سایبری آمریکا به شبکه برق ونزوئلا، مانوری از جنگ‌های آینده

حملات سایبری آمریکا به شبکه برق ونزوئلا و ایجاد اختلال گسترده در این شبکه که بعضاً با وقوع انفجار در نیروگاه‌های تولید برق همراه بود، فارغ از تحولات مرتبط به کاراکاس، نمایش قدرت سایبری آمریکا به رقبایی نظیر روسیه، چین و ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۰۲ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 22
کد خبر: ۷۱۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابوذر گوهری، عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق (ع) در خصوص حملات سایبری آمریکا به شبکه برق ونزوئلا نوشت: حملات سایبری آمریکا به شبکه برق ونزوئلا و ایجاد اختلال گسترده در این شبکه که بعضاً با وقوع انفجار در نیروگاه‌های تولید برق همراه بود، فارغ از تحولات مرتبط به کاراکاس، نمایش قدرت سایبری آمریکا به رقبایی نظیر روسیه، چین و ایران است. این اقدام بی‌سابقه که با هدف ایجاد نارضایتی گسترده در بین توده‌های مردم صورت گرفت در واقع مانوری از جنگ‌های آینده را مقابل دیدگان رقبا قرار داد.

 

آمریکا در بودجه سال آینده میلادی بخش مربوط به سایبر را در تمامی دستگاه‌های مرتبط افزایش داده و به شکل ویژه به این حوزه می‌نگرد. درخواست بودجه نه میلیارد و شش‌صد میلیون دلاری جهت تقویت ارتش سایبری، تقویت عملیات آفندی و پدافندی و تقویت دفاع سایبری نشان از توجه ویژه به این بخش است.

 

امروزه جنگ سایبری جز لاینفک اقدامات قدرت‌های بزرگ در مقابله با رقباست و آمریکا هرچند قبلاً از این ابزار استفاده نموده اما تاکنون در شکل وسیع و آشکار آن را در قبال یک کشور انجام نداده بود. حمله مهم قبلی آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران با ویروس استاکس‌نت صورت گرفت که با هدف اخلال در برنامه اتمی جمهوری اسلامی در مقیاسی فنی صورت گرفت؛ اما حملات اخیر نشان داد آمریکا در صورت نیاز حملات سایبری را ضد کشورهای مخالف خود در مقیاس وسیع، با هدف افزایش نارضایتی و نشان دادن ناکارآمدی دولت‌های هدف به کار خواهد برد.

 

در این راستا نکته مهم و اساسی، ضرورت تقویت پدافند غیرعامل خصوصاً در بخش‌های مرتبط و در معرضِ حملات سایبری کشور و آمادگی کامل برای مواجهه با این اقدامات خرابکارانه احتمالی دشمن است امری که می‌بایست ضمن تدوین اسناد فرابخشی، در حوزه عملی و اجرایی نیز با جدیت تمام تعقیب و راه‌های مقابله با آن، تدبیر و تقویت گردد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار