به گزارش راهبرد معاصر؛ برآوردهای وبگاه «وُرلداُمتر» نشان میدهد تعداد کسانی که در کشورهای مختلف، به ویروس «کووید۱۹» مبتلا شدهاند بامداد پنجشنبه از ۷۹ میلیون نفر فراتر رفته است.
بر این اساس تا لحظه نگارش این خبر ۷۹,۰۰۳,۷۵۴ نفر در سراسر جهان به این ویروس مبتلا شدهاند و ۱,۷۳۶,۱۳۵ نفر نیز بر اثر آن جان خود را از دست دادهاند.
در مقابل اما ۵۵,۵۹۹,۸۲۶ نفر از بند این بیماری رهایی پیدا کرده و سلامت خود را به دست آوردهاند.
در این میان، ایالات متحده آمریکا با هجده میلیون و نهصد هزار مبتلا و ۳۳۳ هزار جان باخته، در صدر کشورهای آلوده به ویروس کرونا قرار دارد. این در حالی است که به اذعان رسانههای آمریکایی، مسئولان دولتی این کشور به جای رسیدگی به وضع وخیم همهگیری در این کشور، مشغول جنگ قدرت و منازعه بر سر نتایج انتخابات ریاستجمهوری هستند.
طبق دادههای وُرلداُمتر، طی بیستوچهار ساعت گذشته از تمام ایالتهای آمریکا به صورت مجموع فعلا ۲۰۴ هزار مبتلای جدید به ویروس کرونا گزارش شده که احتمال افزایش آن تا پایان روز چهارشنبه (به وقت محلی) در این کشور وجود دارد. طی یک روز گذشته نیز فعلا ۳۱۰۷ فوتی گزارش شده است.
بررسیهای آماری نشان میدهد که آمریکا ۲۳.۹۳ درصد از کل مبتلایان به این بیماری را در خود جای داده است. بعد از آن، هند با حدود ۱۲.۸۱ درصد از کل مبتلایان جهان یعنی تقریبا ده میلیون و صد هزار نفر در رتبه دوم قرار دارد. بعد از آنها برزیل با هفت میلیون و سیصد و شصت هزار مبتلا یعنی ۹،۳۲ درصد کل بیماران، قرار دارد.
در این میان قاره آمریکای شمالی و مرکزی حدود بیستویک میلیون و ششصد و هشتاد هزار مبتلا و تقریبا ۴۸۶ هزار فوتی، و قاره اروپا با نزدیک به بیستودو میلیون مورد ابتلا و ۵۰۷ هزار جانباخته را از این آمار به خود اختصاص دادهاند.
این در حالی است که کمیتهای در مجلس نمایندگان آمریکا میگوید دولت این کشور گزارشهای نهادهای دولتی را که حاوی اطلاعات مفصل علمی درباره شیوع کرونا بودهاند را تغییر داده است.
یکی از نکات قابل توجه آمارهای روند شیوع ویروس کرونا، مدت زمان افزایش شمار مبتلایان است. بر اساس بررسیهای آماری، ویروس کرونا از زمانی که ۱۴ میلیون را در جهان بیمار کرده بود، دربازههای سه یا چهار روزه، یک میلیون نفر را نیز گرفتار خود کرد؛ اما این بار در عرض دو روز امروز شمار ابتلای جهانی از ۷۹ میلیون نفر عبور کند.
منبع: فارس