سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

شناسایی سریع و دقیق آنتی‌بادی‌های کرونا با یک آزمایش جدید

محققان دانشگاه وسترن (Western University) در مطالعه اخیرشان موفق به توسعه آزمایش جدیدی شده‌اند که می‌تواند آنتی بادی‌های کرونا را به سرعت و بسیار دقیق شناسایی کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ - ۳۰ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 19
کد خبر: ۷۴۵۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ گروهی از محققان دانشگاه وسترن در مطالعه اخیرشان یک آزمایش ساده و در عین حال دقیق و سریعی توسعه داده‌اند که از هر آزمایشی که تاکنون در کانادا توسعه داده شده دقیق‌تر است و هدف محققان از توسعه چنین آزمایشی این بوده که دریابند بدن چه افرادی آنتی‌بادی کووید-۱۹ تولید می‌کند.

 

این آزمایش می‌تواند به ابزاری اساسی و مهم برای کمک به شناسایی و تعیین مصونیت افراد پس از ابتلا به عفونت و حتی پس از واکسیناسیون تبدیل شود.

 

آزمایش مذکور که توسط پروفسور "شان لی" (Shawn Li)، رئیس بخش تحقیقات مرکز پروتئومیکس و ژنومیک عملکردی کانادا و همکارانش در دانشکده پزشکی و دندانپزشکی دانشگاه تورنتو توسعه یافته است می‌تواند آنتی بادی‌ها را در عرض پنج دقیقه شناسایی کند.

 

آزمایش یاد شده می‌تواند از دو نمونه سرم یا پلاسما برای تشخیص آنتی‌بادی استفاده کند و گفتنی است که محققان با آزمایش بر روی صد‌ها نمونه متوجه شده‌اند که آزمایش مذکور دارای نتایج منفی کاذب و مثبت کاذب نیست.

 

در حال حاضر کمتر از ۲۰ آزمایش آنتی‌بادی توسط بهداشت کانادا تأیید شده است و به دلیل هزینه‌های زیاد و مدت زمان پردازش طولانی آزمایشات، برای استفاده در سطح جامعه ایده آل نیستند.

 

از آزمایش مذکور نمی‌توان برای تشخیص اینکه آیا شخصی تازه به این ویروس آلوده شده است یا خیر استفاده کرد، با این حال، به اندازه کافی حساس است که آنتی بادی‌ها را چند روز پس از ابتلای افراد به بیماری، اندازه گیری کند. نمونه‌ها را می‌توان در آزمایشگاه (به صورت دسته‌های بزرگ یا جداگانه) یا در کنار تخت بیماران مورد پردازش و تجزیه و تحلیل قرار داد.

 

بودجه توسعه این آزمایش آنتی‌بادی توسط "صندوق تحقیقات سریع کووید-۱۹ " (COVID-۱۹ Rapid Research Fund) در اونتاریو تامین شد و این صندوق مبلغ ۲۰ میلیون دلار برای انجام این تحقیق به محققان کمک کردند./ ایسنا

 

ارسال نظر