جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است
رحمانی فضلی:

بی‌توجهی به آسیب‌های اجتماعی کرونا سبب مشکلات متعددی می‌شود

وزیر کشور گفت: توجه به آسیب‌های اجتماعی کرونا از موضوعات مهم است و بی‌توجهی به آن می‌تواند مشکلات متعددی ایجاد کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 24
کد خبر: ۷۵۱۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در حاشیه برگزاری یکصدوسی وششمین جلسه شورای اجتماعی کشور در جمع خبرنگاران گفت: امیدواریم با اقداماتی که صورت می‌گیرد و با فعالیت و همکاری دانشگاه‌ها، در بازدارندگی و درمان این آسیب ها موثر و موفق باشیم.

 

وی افزود: جلسه امروز شورای اجتماعی کشور دو دستور کار داشت؛ یکی بحث ارزیابی فعالیت‌های انجام شده در حاشیه های شهرها که از اولویت‌های پنجگانه‌ای بود که مقام معظم رهبری تعیین کرده بودند و در این‌باره گزارش خوبی داده شد و روند کار مثبت است؛ در این زمینه مقرر شد با آرایش جدیدی در سازماندهی بتوانیم فعالیت‌های تازه‌ای را انجام دهیم و جمع‌بندی اقدامات انجام گرفته نیز طی جلسات بعدی ارائه خواهد شد.

 

وزیر کشور اظهار کرد: موضوع بعدی نیز آثار اجتماعی بیماری کرونا بود که این بیماری آثار اجتماعی مثبت و منفی و آثار کوتاه‌مدت و میان‌مدت دارد و بی‌توجهی به این آثار می‌تواند در ابعاد روانی و اجتماعی و زندگی مردم تاثیرات مهم و گاهی منفی بگذارد؛ در این زمینه جلساتی از قبل داشتیم و یک جلسه هم با دانشگاهیانی که در این‌باره، بحث‌های نظری را پیگیری کرده بودند داشتیم و امروز دستگاه‌های اجرایی، تجارب و مواجه‌های خود را با این موضوع اجتماعی ارائه کردند.

 

رحمانی فضلی تصریح کرد: با توجه به اهمیتی که این موضوع دارد، قرار شد بقیه دستگاه‌های اجرایی نیز گزارشات خود را ارائه دهند تا بتوانیم اینها را در قالب کارگروه‌ها دقیق‌تر بررسی کنیم و جمع‌بندی نهایی را با رویکرد یافتن راه‌هایی بازدارندگی آثار منفی اجتماعی کرونا، تقویت جنبه‌های مثبت اجتماعی آن و همچنین درمان برخی آسیب‌های اجتماعی داشته باشیم، توجه به آسیب‌های اجتماعی کرونا از موضوعات مهم است زیرا ابعاد زندگی، جامعه، روابط، مناسبات و کارکردها را تحت تأثیر خود قرار می‌دهد و بی‌توجهی به آن می‌تواند مشکلات متعددی ایجاد کند.

 

وی تصریح کرد: در ضمن مقرر خواهد بود که در سه سطح در این‌باره تصمیم‌گیری شود؛ یک سطح همین شورای اجتماعی کشور است، سطح دیگر باید به ستاد ملی مقابله با کرونا برود و تصمیم‌گیری شود و سطح دیگر که درازمدت خواهد بود را به شورای‌عالی انقلاب فرهنگی خواهیم برد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار