غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

رایزنی درباره ایران هدف سفر وزیر خارجه آلمان به فرانسه

هایکو ماس برای گفتگو با همتایان فرانسوی و انگلیسی خود درباره ایران به پاریس سفر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۲ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 18
کد خبر: ۷۷۹۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت امور خارجه آلمان در بیانیه‌ای اعلام کرد هایکو ماس، وزیر امور خارجه این کشور امروز پنجشنبه به پاریس سفر خواهد کرد تا در جلسه مشترک سه کشور اروپایی (آلمان، فرانسه و انگلیس) شرکت کند.

 

موضوع اصلی این جلسه ایران خواهد بود. سپس نشستِ مجازی مشترکی با حضور آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا درباره این موضوع برگزار خواهد شد.

 

هایکو ماس پس از گفتگویی دوجانبه با ژان ایو لودریان، همتای فرانسوی‌اش، عصر روز پنجشنبه به برلین بازخواهد گشت.

 

پیشتر دولت آلمان در بیانیه‌ای از گفتگوی تلفنی آنگلا مرکل، صدر اعظم این کشور با حسن روحانی رییس جمهور ایران و گفتگو درباره برجام خبر داده بود. در این گفتگوی تلفنی دو طرف درباره اجرای توافق هسته‌ای تبادل نظر کردند. مرکل گفت: آلمان به همراه دیگر شرکای طرف برجام علاقه زیادی به حفظ توافق هسته‌ای دارند.

 

وی از اینکه ایران به تعهدات خود در توافق هسته‌ای عمل نکند ابراز نگرانی کرد و گفت: اکنون زمان سیگنال‌های مثبتی است که اعتماد ایجاد می‌کند و احتمال راه حل دیپلماتیک را افزایش می‌دهد.

 

آلمان که خود یکی از سه عضو اروپایی طرف برجام است با وجود ادعای میانجیگری درباره برجام به ویژه پس از روی کار آمدن دولت جدید در آمریکا، به تعهدات خود عمل نکرده و این در حالیست که پس از خروج آمریکا از این توافق بین المللی، طرف‌های اروپایی ساز و کار موسوم به اینستکس را تاسیس کردند و قرار شد ریاست آن از آلمان تعیین شود، اما پس از آمد و رفتن سه رئیس، هیچ اتفاق قابل توجهی برای ساز و کار ادعایی به منظور برقراری تجارت با ایران صورت نگرفت./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر