خطیب جمعه تهران
مردم درصدی ازدرآمد خود را به سیلزدگان اختصاص دهند
خطیب نماز جمعه تهران گفت: مردم درصدی از حقوق و درآمد خود را به حل مشکل سیلزدگان اختصاص دهند و یک کار بزرگ ملی شکل گیرد تا برادران و خواهران ما و فرزندان عزیز میهن اسلامی که در این حادثه آسیب دیده اند احساس کنند که ملت ایران در کنار آنها هستند.
به گزارش راهبرد معاصر ، حجتالاسلام والمسلمین محمدحسن ابوترابیفرد امام جمعه موقت تهران ظهر امروز در خطبههای نماز جمعه تهران در مورد بیانیه گام دوم انقلاب گفت: انقلاب، حرکت و مکتبی بالنده و پایدار است که عقبه عقلانی و علمی و پشتوانه معرفتی تکیهگاه آن باشد.
وی تاکید کرد: انقلاب اسلامی جوشیده از آموزههای وحیانی است و برآمده از آموزه های پیامبر اعظم است. رمز تولد و تداوم انقلاب اسلامی و بالندگی آن در حضور شما مردم تعریف میگردد چون شما هستید انقلاب بالنده است.
خطیب نماز جمعه تهران بیان داشت: انقلاب اسلامی بر اصول خویش پایدار مانده است بالنده ، پر نشاط و با طراوت است هر روز در برابر تمامی قدرت های استکباری سنگر جدیدی را فتح میکند و از مرزهای ایران اسلامی عبور کرده و با قدرت در مرز رژیم صهیونیستی با همه ظرفیت و توان حضور دارد.
وی تصریح کرد: امروز انقلاب و اندیشه ناب اسلام بازگشت به هویت دینی و اسلامی حاکمیت ملتهای مسلمان بر سرنوشت خویش کشورهای اسلامی را از سیطره استکبار خارج نموده است. حضور برآمده از اسلام ملت مسلمان عراق است که راه را برای حضور نمایندگان واقعی آنها در اریکه قدرت سیاسی هموار نموده است و راه را برای نقشآفرینی مرجعیت دینی هموار نموده است این حضور باعث میشود که رئیسجمهور آمریکا بعد از هفت تریلیون دلار هزینه، محرمانه و شبانه و بدون اطلاع مراکز امنیتی رده دوم و سوم برای سرکشی نیروهایش در عراق حاضر شود و شبانه هم بگریزد این ثمره حضور ملت است.
حجتالاسلام ابوترابی بیان داشت: امروز ملت سوریه لبنان و یمن ؛ برادران و خواهران مسلمان ترک ما و امت اسلامی راه را برای حضور نظامهای سیاسی مبتنی بر اراده ملتها هموار کردهاند و این مهمترین دستاورد انقلاب اسلامی است و امروز منازعه نظام انقلاب با نظام سلطه در حاکمیت ملتها بر سرنوشت خویش است امروز مسئله حاکمیت ملت فلسطین است و نه صهیونیست های مهاجر از اقصا نقاط جهان.امروز مسئله حاکمیت ملتهای عرب بر سرنوشت خویش است و انقلاب اسلامی در سایه این سرنوشت دستاورد بزرگ بالنده است.
وی تاکید کرد: امروز یکی از مصادیق بارز نیکوکاری در خدمت برادران و خواهران سیل زده بودن و حضور در عرصه تولید است.
خطیب نماز جمعه تهران گفت: در این روزهای آغاز سال با بارشهای استثنایی رو به رو شدیم. در یک عصر جدیدی قرار داریم که اثر گام دوم انقلاب است و اثر یک حرکت بلند و تحولات معنوی، انسان دوستی، نیکوکاری در جامعه اسلامی است اثر تحولات آب و هوا و اقلیمی است عصر جدید در رسانه ملی و فراهم آمدن زمینه رویش و درخشش استعدادها و ظرفیتهای نسل جوان است.
وی بیان داشت: در این تحولات اقلیمی در ۱۳ روز اول سال حدود ۹۰ میلیارد متر مکعب بارش داشتیم که در سالهای معمولی حداکثر این بالش در طول سال آبی کشور حدود ۴۰۰ میلیارد متر مکعب است. اگر نبود کار بزرگ انقلاب و فرزندان هوشمند انقلاب اسلامی در ساختن سدهای کشور نمیدانیم استانهای کشور چه شرایطی داشتند این سدها خسارات را به حداقل ممکن کاهش داد و بسیج نیروها و حضور موثر مهندسی سپاه و ارتش در کنار مدیران با هدایت فرماندهی معظم کل قوا راه را برای مدیریت این سیل ویرانگر هموار کرد امروز ما ۱۷۲ سد در کشور داریم که هنگام پیروزی انقلاب ۱۹ سد بوده که کار بزرگی با سالها تحریم و جنگ بوده است.
خطیب نماز جمعه تهران تاکید کرد: امروز تقریبا در ۱۷۲ سد کشور بیش از ۵۰ میلیارد مترمکعب آب وجو دارد و ورودی آب به سد ها نسبت به سال گذشته تقریباً سه برابر شده است قطعاً برای اقتصاد ایران و تولید برق کشور و از بین رفتن ریزگردها و پر شدن تالاب هایی چون هورالعظیم و دریاچه ارومیه باعث تحول معنادار در کشور میشود و نقش مهمی را در اقتصاد ایفا خواهد کرد.
وی تصریح کرد: اما باید ملت ایران همانند مردم شریف شیراز که وقتی آن حادثه ایجاد شد خانه های مردم این شهر به روی سیل زدگان گشوده شد و در خدمت برادران و خواهران خود قرار گرفتند این کار بزرگ باید تداوم پیدا کند. مردم درصدی از حقوق و درآمد خود را به حل مشکل سیل اختصاص دهند و یک کار بزرگ ملی شکل گیرد تا برادران و خواهران ما و فرزندان عزیز میهن اسلامی که در این حادثه آسیب دیده اند احساس کنند که ملت ایران در کنار آنها هستند.
حجت الاسلام ابوترابی ادامه داد: با این کار دولتمردان دور از اخلاق آمریکا بفهمند که ملتی که انقلاب را با اقتدار پاس داشته است با اقتدار از این چالش ها عبور میکند و نعمت الهی را و رحمت الهی را در این ماه ها متوجه خود میسازد.
وی با اشاره به اینکه پیام نوروزی رهبر انقلاب بر مقوله توحید تاکید دارد، اظهار کرد: امروز با همه مشکلات و تنگناها ایران جز ۲۰ اقتصاد اول دنیا است اما این زیبنده انقلابی نیست که در عرصه سیاسی قدرت تعیین کننده جهان است. این وزنه سیاسی اقتضا میکند که یک قدرت اقتصادی به معنای واقعی که هیچ قدرتی نتواند بر روی آن تاثیر معناداری داشته باشد بسازیم و ظرفیت آن را داریم.
حجت الاسلام ابوترابی بیان داشت: حلقه بنیاد واشنگتن که یکی از پنج حلقه ای است که به کنگره و دولت آمریکا در چگونگی مبارزه با جمهوری اسلامی مشورت می دهد. «پاتریک» یکی از اقتصاددانان این حلقه است و در دی ماه سال ۹۶ در سمیناری با عنوان «باز اجرای تحریمهای ایران کجا و چگونه و چرا» تاکید دارد که « اقتصاد دانان ایران و مدیران بزرگ آن، قدرت تصمیم های سخت ندارند» البته جمله اش تا حدودی درست است. تصمیمات سخت باید گرفت و مصرف را به حداقل و هزینه ها را به حداقل ممکن کاهش داد.
وی با تاکید بر اینکه پیام حضرت یوسف این است که مصرف مدیریت شود، بیان داشت: ایران سرشار از منابع طبیعی است، حدود ۳۷ میلیارد تن ذخایر قطعی معدنی دارد بیش از ۵ هزار و ۳۰۰ معدن فعال در کشور حضور دارد جامعه مهندسی ایران بعد از امریکا بالاترین رتبه را در جهان دارد بیش از ۳۶ هزار پزشک متخصص و فوق تخصص و بیش از ۲۴۰۰ شرکت دانش بنیان در کنار ذخایر عظیم نفت و گاز منابع طبیعی از ظرفیت های بسیار بالا برای گردشگری خلق ثروت و بیش از ۲۰۰۰ کیلومتر راه به آبهای آزاد یک کشور استثنایی است.
حجت الاسلام ابوترابی ضمن اشاره به اینکه یکی از مقامات ارشد نظامی آلمان گفته است ایران در کره خاکی نقطه ژئوپلتیک جهان است، اظهار کرد: مشاوره کنگره آمریکا در این کنگره میگوید «اقتصاد ایران یک اقتصاد متنوع است و وضعیت اقتصاد کلان ایران وضعیت خوبی است دولت بودجه احتیاطی خوبی برای حل مشکلات در اختیار دارد اگر بخواهیم وضعیت اقتصادی ایران را با کشورهای دیگر مقایسه کنیم وضعیت اقتصاد ایران در حد ایتالیا و اسپانیا است که اقتصادهای معمولی و طبیعی دنیا هستند این اقتصاد اگر رابطه خود را با خام فروشی به حداقل کاهش دهد و رو به تولید دانش بنیان بیاورد با یک انقلاب عظیم در عرصه اقتصاد رو به رو می شویم کشور به یک قدرت اقتصادی بزرگ تبدیل می شود »
خطیب نماز جمعه تهران گفت: نگاه رهبری معظم انقلاب به این افق بلند و راهکار تولید است. موانع پیش روی تولید را باید برداشت. سرمایه ها را باید به حوزههایی هدایت کرد که از بالاترین مزیت و ارزش افزوده برخوردار است.
وی خطاب به دولتمردان اظهار کرد: ما برای تولید نیازمند نقشه راه هستیم همان طور که حضرت یوسف(در سوره یوسف) نقشه راه ارائه کرد باید نقشه راه درستی را تعریف کرد و راه را برای هدایت سرمایه ها به سمتی که بالاترین مزیت را دارد هموار نمود. کارآفرینان و کسانی که امروز در فضای اقتصادی فعال هستند منابع خود را به سمت تولید واقعی هدایت کنند و کالاهایی که صادر میشود باید ارز حاصل از آنها در خدمت اقتصاد ملی قرار گیرد.
حجت الاسلام ابوترابی خطاب به بازرگانان کشورمان تاکید کرد: اگر منافع و مصالح خود را میخواهید منافع شما در بازگشت و جریان درآمدهای ارزی به متن واقعی اقتصاد تعریف می شود.
وی تصریح کرد: باید با فساد مبارزه قاطع و جدی داشت تا راه برای سرمایهگذاری صحیح هموار گردد. باید نظام بانکی کشور با استقلال بانک مرکزی و نظارت دقیق بانک مرکزی بر نظام بانکی، برنامهریزی برای هدایت منابع به سمت تولید؛ در خدمت تولید قرار گیرند.