اختلال در دسترسی کاربران ایرانی به چت جی پی تی / ماجرا چیست؟ تغییر بزرگ در تیم هوش مصنوعی گوگل؛ دمیس هاسابیس جابه‌جا شد چرا تلگرام از اپ استور حذف شد؟/ پیام رسان بله در اپ استور؛ آیا جایگزین ایرانی تلگرام می‌شود؟ زیارت اربعین متن و ترجمه / اعمال روز اربعین چیست؟ دمای عراق در روز اربعین چقدر خواهد بود؟ بلاگر زن هتاک به اردبیلی‌ها بازداشت شد مدارس امسال مجازی هستند یا حضوری آتش برای دهمین بار در کمتر از یک ماه، در میانکاله زبانه کشید / سریالی که پایان ندارد دریاچه ارومیه از بحران فاصله گرفت/ پاییز بی‌سابقه در انتظار دریاچه کرمانشاه چهارشنبه تعطیل شد تفاوت خشخاش با شقایق اولیفرا؛ راهنمای کاربرد دارویی شقایق اولیفرا و تفاوت آن با تریاک و خشخاش + عکس قانون مهریه ۱۴۰۵ اعلام شد / نیکزاد: با این شرط از زندان آزاد می‌شوید وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول

افزایش ظرفیت تولید واکسن کوو ایران برکت

افزایش ظرفیت تولید واکسن کوو ایران برکت مدیر پروژه تولید واکسن کوو ایران برکت از پیشرفت مراحل نیمه‌صنعتی و صنعتی بزرگترین کارخانه تولید واکسن کرونا طبق پیش‌بینی‌ها خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۰ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 12
کد خبر: ۸۳۷۰۷

به گزارش راهبرد معاصر جلیلی مسئول طرح تولید واکسن در ستاد اجرایی فرمان امام با تشریح آخرین وضعیت از مراحل تست و تولید واکسن کوو ایران برکت اظهار کرد: به لطف خدا و تلاش شبانه‌روزی دانشمندان دارویی ستاد، تمام مراحل تولید صنعتی و نیمه‌صنعتی این واکسن طبق پیش‌بینی قبلی درحال انجام است و موفقیت‌های بسیار چشمگیری دراین زمینه داشته‌ایم.

وی افزود: همانطور که به مردم قول داده بودیم، در بهار امسال ظرفیت تولید نیمه‌صنعتی واکسن را به ۳ میلیون دوز در ماه خواهیم رساند. همزمان با این اقدامات بر روی افزایش بهره‌وری و راندمان تولید واکسن هم کار‌های تحقیقاتی متعددی صورت گرفته که نتایج موفقیت‌آمیزی را به دنبال داشته است.

جلیلی درخصوص آخرین وضعیت خط تولید صنعتی واکسن نیز گفت: ۱۰۰ درصد عملیات احداث ساختمان به پایان رسیده، ۲۰ تا ۳۰ درصد تجهیزات این خط تولید نصب شده، ۲۰ درصد تجهیزات درحال نصب است و مابقی نیز همانطور که قبلا هم اعلام شده بود، تا اوایل تابستان آماده بهره‌برداری خواهد شد.

وی تأکید کرد: درکنار تولید ۳ میلیون دوز واکسن در خط تولید نیمه صنعتی، خط صنعتی هم با ظرفیت ۱۲ تا ۱۵ میلیون دوز در ماه از تابستان ۱۴۰۰ به بهره برداری رسیده و تولیدات این خط به این ظرفیت افزوده میشود.

مدیر پروژه ساخت واکسن ستاد اجرایی فرمان امام درخصوص فاز سوم تست انسانی واکسن کوو ایران برکت نیز گفت:درصورت تأیید مدارک و مستندات ارائه شده از انجام فاز دوم مطالعات بالینی این واکسن از سوی مقامات ذیربط، از نیمه اردیبهشت امسال آماده آغاز فاز سوم کارآزمایی بالینی هستیم./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار