به گزارش راهبرد معاصر؛ بابک خرمدین کارگردان ایرانی که توسط پدر و مادرش کشته شد و در فضای مجازی و سایت های خبر اخبار زیادی از این جنایت وحشتناک منتشر شده است در ادامه برای آشنایی با آثار و فیلم هایی که بابک خرمدین ساخته و همچنین بیوگرافی و جزئیاتی از زندگی کاری و شخصی این کارگردان ایرانی که جنازه مثله شده اش چند روز گذشته پیدا شد با راهبرد معاصر همراه باشید.
جسد "بابک خرمدین" کارگردان 47 ساله ایرانی روز گذشته در منطقه اکباتان تهران پیدا شد و اعتراف پدر و مادرش در باره همدستی برای قتل او و مثله کردن فرزند شوک عمومی را برانگیخت.
قتل این کارگردان، قطعه قطعه شدن جنازه و حکم احتمالی مطرح شده برای والدین سالمند در رسانههای اجتماعی بازنشر میشود و فضای توییتر و اینستاگرام پر از تصاویر و کامنتهایی در مورد این کارگردان و"چرایی قرار گرفتن انسان" در این موقعیت است.
بحث تفاوت حکم احتمالی پدر به عنوان متهم درجه یک و معاونت مادر خرمدین در این اقدام نیز یکی دیگر از سوژههای مطرح شده در رسانههای اجتماعی است.
برخی رسانهها به نقل از "فخرالدین جعفرزاده سرپرست سابق دادسرای جنایی تهران که اکنون وکیل دادگستری است"، مجازات مادر را بیش از "پانزده سال حبس" عنوان کردهاند که از میزان مجازات پدر وی بیشتر خواهد شد. عصر ایران این اظهار نظر را تائید نمیکند.
بابک خرمدین سال ۱۳۵۳ در تهران متولد شد. وی دارای مدرک کارشناسی ارشد سینما از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران و فارغ التحصیل ۱۳۸۸ است، این کارگردان سال ۱۳۷۹ در دوره فیلم سازی یک ساله انجمن سینمای جوانان دفتر تهران شرکت کرد.
بابک خرمدین در سال ۸۹ بهعنوان دانشجو راهی لندن میشود و در آنجا با مساله مهاجرت و غربت درگیری پیدا میکند. وی فیلم «سوگنامهای برای یاشار» را تا حد زیادی با الهام گرفتن از آن دوره زندگی خود ساخته است؛ این فیلم روایت زندگی روزمره یاشار مهاجر ایرانی ترک تبار در لندن است که با ویزای دانشجویی وارد لندن شده است. همزمان با اتمام کالج، دچار مشکل مالی و دلتنگی برای خانوادهاش و ایران میشود و بین ماندن و برگشتن مردد است.
فیلم «سوگنامهای برای یاشار» یک اثر مستند داستانی به شمار میرود که در گروه هنر و تجربه اکران شد.
“بور بیجاده رنگ” ۱۳۸۶ (۲۲ دقیقه)
“سه شنبه: مامان” ۱۳۸۸ (۹ دقیقه)
فیلم نیمه بلند داستانی “روزن (کورسو) ” ۱۳۸۹ (۴۲ دقیقه) با حمایت مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی
فیلم بلند داستانی “سوگنامهای برای یاشار” ۱۳۹۲ ساخته شده در لندن (۷۲ دقیقه)
ساخت سه فیلم کوتاه داستانی به نامهای “برش” ۱۳۸۳ به مدت (۱۲ دقیقه
جوایز بابک خرمدین
برنده جایزه بهترین فیلم کوتاه داستانی برای ” بور بیجاده رنگ” در جشنواره بینالمللی فیلم آسا (فیلمهای انسان دوستانه) ۱۳۸۸ و کاندید در (فیلمنامه، تصویر برداری، تدوین و صدا)
برنده دیپلم افتخار بهترین کارگردانی برای فیلم “بور بیجاده رنگ” در پنجمین جشنواره بینالمللی پروین اعتصامی ۱۳۸۸
برنده جایزه بهترین کارگردانی و بهترین فیلمنامه و بهترین صدا برای فیلم “بور بیجاده رنگ” در ششمین جشنواره دانشجویی فیلم نهال (دانشگاه هنر) ۱۳۸۸ و کاندید بهترین (تصویر برداری و تدوین)
پخش فیلمهای برش، سه شنبه: مامان، روزن (کورسو) و سوگنامهای برای یاشار در جشنوارههای: فیلم کوتاه تهران، سینما حقیقت، تصویر سال، جشنوارهی یاس (رسانههای تصویری) و…
حضور به مدت یک سال در دایره فیلم و سریال ارتش و ساخت برنامههای مختلف برای ارتش جمهوری اسلامی ایران (۸۸ -۱۳۸۷)
ساخت چند مستند تحت عنوان ” داغ عشق” در مورد جانبازان در ماه مبارک رمضان برای شبکه چهار سیما (۱۳۹۲)
مسئول سینمایی فرهنگسرای دانشجو (شفق) سال ۱۳۸۷ (فرصت نمایش)
برگزاری کلاسهای نقد و تحلیل آثار کریشتف کیشلوفسکی (فیلمساز لهستانی) در گروه فرهنگی هنری ضمیر. (۱۳۸۸)
تدریس کارگردانی در انجمن سینمای جوانان ایران- دفتر تهران (۱۳۸۹)
تدریس در دانشگاه جامع علمی-کاربردی فرهنگ و هنر، رشتهی سینما (واحد ۴) و (واحد ۴۸) از سال ۱۳۹۳
ساخت مستند ” روایت یک انحراف” در مورد وضعیت فرهنگی سینمای ایران (۱۳۸۷)
نگارش چند فیلمنامه داستانی به نامهای ” ورودی سیزده”، ” دهانم زیبا و چشمانم سبز” (برگرفته از داستان کوتاهی از سالینجر)، “کنتراست” و فیلمنامهی بلند سینمایی “رویای مرد مضحک”
نمایش فیلم بلند داستانی”سوگنامهای برای یاشار” از ۱۲ دی ماه ۱۳۹۴ در سینماهای هنر و تجربه
کلمات خیلی شگفت انگیز هستن می توانیم آنها را به شکلی به کار ببریم که حقیقت را وارونه نشان دهیم و خود را احمق.
از موجوداتی نظیر شما این اواخر خیلی خیلی زیاد مشاهده می کنیم.
شاید یک جهش ژنتیکی بودین متاسفانه